клиника Щерев

• 789 729
  • 6 728
  •   2
Отговори
# 2 235
Кучо, аз също ходех на запис около 40-50 минути преди записания час и после си носиш листчето на лекарката. Спомням си, че веднъж много се забавих на тези тонове, защото бебето беше изритало някак си диодчетата и трябваше наново да се прави, така че не е лошо да си предвижда човек резерв.  Peace

# 2 236
Ladvy, сподели за мамолога наистина! И аз мисля да отида в най-скоро време Wink

За тоновете - и ние с Александров не уговаряхме час, а само седмица, когато да отида на консултация, но на регистратурата си записвах и час за по-сигурно (не че се спазваше, но все пак). За тонове отивах около 40 минути предварително, но се е случвало и това да не е достатъчно - веднъж ме забавиха страшно много на тия тонове, висях почти час да чакам да се освободи апарат, съответно си изпуснах и часа при Александров, а когато най-после успях да вляза, вече се бях ядосала и изморила Crossing Arms Дано наистина се обзаведат с нови апарати, че не си беше работа преди.

# 2 237
  • София
Сега,ако кажете, че мерят тонове пак с ония апарати, дето на всяка моя контракция засядаше хартията, то срамота да си имаш такава болница и лекари.

# 2 238
  • София
Сега,ако кажете, че мерят тонове пак с ония апарати, дето на всяка моя контракция засядаше хартията, то срамота да си имаш такава болница и лекари.
не, нови са им апаратите и кабинета е готин, не е като да си в коридора както беше в старата сграда Simple Smile

# 2 239
  • София
Аз никога не съм имала проблем с апаратте, но наистина имаше момент, в който единият се беше развалили и остана само един да работи. Но от както са в 112 стая май беше там са 3 апарата и си работят без проблем. Не съм чакала и там и в коридора на старата част. Явно е било късмет щом казвате, че сте си чакали. Мен ме слушаха по 20мин и направо нервите ме хващаха, а имаше други лекари дето държаха поне по 30мин да им се пускат тонове на момичетата..... ужас  #Crazy #Crazy #Crazy имах ужасни болки в кръста и сигурно за това нямах търпение да приключим.
 newsm78

# 2 240
ООооо аз имах дертове с апаратите и в тези в 112 стая, които бяха същите като от коридора. То не беше запецнала хартия, не можеха да хванат тонове и какво ли още не...

# 2 241
Мен ме слушаха по 20мин и направо нервите ме хващаха, а имаше други лекари дето държаха поне по 30мин да им се пускат тонове на момичетата..... ужас  #Crazy #Crazy #Crazy имах ужасни болки в кръста и сигурно за това нямах търпение да приключим.
 newsm78

Аз ли съм единствената, на която не й е било досадно на записа? Wink Беше ми съвсем ОК, лежах си, гледах монитора с тоновете, бебокът риташе като луд Heart Eyes

Иначе страхотно, че вече има нормален кабинет и апарати за тонове, че преди и аз бях озадачена как може в елитна болница да са така нещата.

# 2 242
  • София
Шехина, не че ми е било досадно, просто като лежах по гръб и дори на една страна кръста и гърба много ме боляха. Иначе си слушах тоновете не бебчо с удоволствие, а до ритането и при нас беше така, все се въртеше и риташе! сеедно знаеше, че сега го слушаме и той да се покаже  Laughing Laughing

# 2 243
  • София
Така, туко що ми звъннаха от Щерев по въпроса със записаният час за МАМОЛОГ. Пиша мамолог, защото явно някоя от девойките на регистратурата не правят разлика между преглед на мамолог и мамография?! аз си записах час за преглед от мамолог,  а не за мамография. Аз и обясних че съм на 25 и все още не подлежа на мамография, а тя ми задава въпроса за това дали искам рентген?! #Crazy #Crazy #Crazy и аз пак обяснявам, че прегледа от мамолог се прави само е ехограф и тн. Най-накрая момичето разбра какво искам и ми съобщи, че такива прегледи се правили само в сряда  newsm78 #Crazy . Съответно аз и казах, че няма да ходя понеже няма кой дами гледа детето в сряда..... странна работа, аз си казвам какво искам, а те не ме разбират. По ЕГН-то ми не можа ли вчера да се ориентира, че аз не съм за мамография.....

# 2 244
Ladvy, а те какво точно предлагат - мамолог или мамография? Малко съм невежа, но след 40 години ли се препоръчваше мамография?

А за тоновете - е, да, не е особено приятно лежането по гръб, бебетата малко се изнервят, но какво да се прави. Аз понякога полягвах и странично Wink

# 2 245
Шехина, аз ходих на мамолог в края на миналата година.
“Редът" беше такъв - записваш си час, чакаш ....доста.
След това отнякъде се появява една жена и те помолва да я следваш. Оказва се, че тя прави
 мамографията, а аз реших, че е лекарката.
След това със снимката си чакаш вече при мамолога.
Аз не бях разпитвала и също останах учудена, но някой каза репликата, че без мамография не е преглед, а просто интервю. В този смисъл нямах забележки към тази процедура.
Лекарката беше една много възрастна дама, която се води национален консултант и беше много добре настроена. Подчерта колко са важни прегледите и т.н.

# 2 246
  • София
Аз знам, че за рентгена трябва да си над 40 преди това не се прави (не е необходим). аз исках само преглед от мамолог с ехограф, но уви тези прегледи са само в сряда, а на мен няма кой да ми гледа детето тогава.

# 2 247
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, да попитам: ако се наложи издаване на болничен чрез ЛКК комисия - издават ли такъв от клиниката?

# 2 248
Да издават

# 2 249
Момичета, вие само в щерев ли се следихте и ползвахте ли специалните пакети или път за път си плащахте? Ако сте ползвали, успяхте ли да се вместите в него или се наложиха допълнителни прегледи и може ли да се плати на части?

Общи условия

Активация на акаунт