клиника Щерев

• 789 691
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 2 250
Здравейте, момичета! Обмислям варианта за раждане в Щерев.
Това, което ме притеснява е, че като гледам почти всички от вас са се следили при лекар от клиниката от самото забременяване, а някои и са създали бебенцата си там. Аз се следя при лекар по ЗК. Сега се плаша, че ако отида към 7-8 месец при лекар от Щерев може да не получа такова добро отношение и грижи, както дългогодишните им пациенти.  Rolling Eyes Има ли при вас такива, които са отишли в края на бременността в Щерев?  Отделно аз съм малко особен случай - с таласемия,  - RH, ниско кръвно, алергии и искам секцио, та не знам и дали ще се навият да ме израждат.
 Сега се чудя дали да не се следя и на двете места / още съм в 5м/, но пък много солено ще ми излезе.   Sad  Дайте съвет какво да направя.

# 2 251
***ЦветиВ***, аз се следях по ЗК и отидох чак в края на 8-ми месец в Щерев. Нямах проблеми - казват ти какви изследвания да си направиш, ходиш няколко пъти на следене на тонове, 1 или 2 прегледа (не помня вече), но всичко се плаща. Аз имам таласемия и исках секцио. Те ме навиваха за нормално раждане, но в крайна сметка склониха да е както аз искам. Много съм доволна от всичко, направиха престоя ми там и самото раждане най-хубавото преживяване в живота ми, без никакви негативни чувства и емоции. Така че не се притеснявай. Пожелавам ти успех на теб и на бебчето.  Wink

# 2 252
HAPPY_QUEEN , благодаря ти! Помня, че като четях твоите постове и си мислех "това все едно аз съм го писала". знам, че и ти имаше моите проблеми, предпочитания за секцио и страхове, че няма да се съгласят. Аз съм същата. Но така бях се вглъбила да чета за другите неща, че не забелязах, че си отишла в 8-ми месец. Много е успокоително, че си се  радвала на същото внимание и грижи, както и другите пациенти. Наистина си мислех, че ще ме претупат щом не съм от началото при тях... знам ли, малко съм се наплашила от манталитети тип "ако не ми бутнеш парички / ако нямам кяр от тебе, тогава давай по бързата процедура". Жалко е, но това съм видяла досега.

Аз мисля да се насоча към д-р Коновалова или д-р Александров. Много държа той да ми е на секциото.  Но ще видим дали ще мога да се вредя за някой от тях ...   ooooh! Това раждане ще ми стопи нервите! Всичко ми е страшно, изглежда ми сложно и объркано. Дано само така си въобразявам.

# 2 253
Специално за клиниката Щерев мога да кажа само хубави неща. Вниманието е на ниво, а пари се дават на всяко ходене, когато не си се следила там.   Simple Smile Но не се притеснявай - обръщат необходимото внимание, няма претупване. ДОри си има специален разговор с кардиолог и анестезиолог преди раждането - нали не трябва да се изложат? Залагат доброто си име, все пак.  Wink Мен ме оперира д-р Александров - много съм доволна от операцията. Не съм се мазала с нищо против белези, а почти не са ми останали такива. Но това е най-малкото, много бързо се възстанових, почти безболезнено.  Wink Няма нищо страшно, спокойно! Всичко ще е наред.  Wink

# 2 254
Относно Александров или Коновалова мога да споделя, че Александров се справя отлично със секциото, но след раждането не е чак толкова ангажиран с пациента (лично мнение)
А за Коновалова нямам представа как се справя с операциите, но пък  е много отдадена на пациентите си.

# 2 255
Да, Александров дойде да ме види веднъж преди изписването, но не съм чувствала нужда да го виждам по-често.  Laughing Всичко беше ок при мен.

# 2 256
Това е полезно инфо. Досега Александров наистина беше споменаван само като корифей в операционната, но не беше говорено за отношение и грижи след това. Ще видим като му дойде времето и при кой ще има възможност да се запиша, че като гледам колко им е натоварена програмата и все повече родилки се насочват към клиниката...
Аз още не съм твърдо решена за Щерев. Доста ме притеснява липсата на неонатология. Четох във форума, че засега няма да има такова отделение. Явно има някакви проблеми и не може да се осъществи. На 11-ти съм на Отворени врати и ще попитам специално за това.

# 2 257
Цвети и аз съм като теб. Следя се при лекар по ЗК, а искам да раждам в Щерев и мисля да отида да се запозная с някой лекар към 8-я месец. Тъй като отбаче май няма недоволни от който и да е лекар там, се оказва, че точно заради това ще се объркам тотално. Няма да зная при кого директно да отида. Simple Smile Ама ще следя темата още няколко месеца и се надявам да се ориентирам.

# 2 258
Момичета, на предната страница питах нещо, но не знам защо никой не ме отразява.. Ще се радвам, ако някой все пак се включи. Имам и друго питане-някой раждал ли е при д-р Андреева нормално? Благодаря  bouquet

# 2 259
Момичета, вие само в щерев ли се следихте и ползвахте ли специалните пакети или път за път си плащахте? Ако сте ползвали, успяхте ли да се вместите в него или се наложиха допълнителни прегледи и може ли да се плати на части?

Не съм ползвала пакет, плащах си преглед за преглед.
Аз опитах да раждам нормално при него, чака ме 12 часа, но не ми се получи, иначе човекът имаше намерение да се съобрази с желанието ми

П.С. ти питаш за Андреева, аз за Александров отговарям Crazy

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 14:37 от rendence

# 2 260
  • София
Момичета, вие само в щерев ли се следихте и ползвахте ли специалните пакети или път за път си плащахте? Ако сте ползвали, успяхте ли да се вместите в него или се наложиха допълнителни прегледи и може ли да се плати на части?

Не съм ползвала пакет, а на всяко ходене си плащах. До Андреева не мога да кажа нищо, аз имам мнения за други доктори.

# 2 261
Ренденце, а само там ли се следеше? Или и някъде по касата? Аз съм в големи дилеми дали да се запиша паралелно по касата, а и се чудя, ако се запиша, кой трябва да ми издава болничните?

# 2 262
Следях се и по касата, но то беше за всеки случай, ако не ми стигнат парите за раждане в Щерев, да мога да си взема направление от държавния доктор и да не ме гледат на криво ако отида да раждам на държавно.
Аз болничен не съм ползвала освен 45 дневния, него ми го издадоха от док. по ЗК, а за ражданетоо от Щерев.
Мисля, че няма никакъв проблем да ти издават болничните н Щерев

# 2 263
Следях се само и единствено там не съм плащала пакета, то излезе същото. Всичките болнични ми ги издадоха те /бях от 4ти месец/. Ако бях решила да раждам другаде щяха да ми издадат и необходимите документи.

# 2 264
Аз се надявам да нямам проблеми във финансово отношение да раждам там ( до там да стигнем), но пък човек не знае дали няма да тръгне преждевременно и ако тръгне и се наложи да ида в държавна болнижа, може наистина отношението да е зле..и аз такива неща си мислех, като ги знам какви са. Другата причина евентуално да се запиша по касата (освен че можеби ще излезе малко по-евтино), е, че ще имам още едно мнение и телефон, на който да звъня, ако нещо стане..но пък би трябвало и в щерев да мога да ида по всяко време, дори и да не мога да се свържа с моята докторка, как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт