Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Има донорски програми в клиниките по стерилитет.В клиника Малинов,при Владимиров и Щерев.Има и донорски програми в Плевен и в АГ Варна.Зависи от къде си и къде ще ти е удобно
Донорски програми няма в АГ-Варна! Там извършват такива процедури (IVF и ICSI), но ти сам, си търсиш и намираш донора, те не се ангажират с нищо ... дори, вече незнам и след новата година, дали изобщо ще правят такива процедури ...

Добре!Значи аз бях чела за една пациентка на АГ Варна...Деси.Останах с впечатление,че от там са и намерили донор Thinking

# 301
Аз също съм готова да помогна-дарявайки яйцелетка.Имам един инвитро опит-успешен-едно прекрасно момченце!(аз съм с тубарен фактор) т.е яйчниците ми функционират нормално.Самата аз мисля да направя втори опит инвитро и не знам мога ли при стимулациите  да опитам за себе си и да стана донор едновремемнно.Ако е възможно с най голяма радост ще откликна!На 32 съм -пуша

kalina_lina Изтрий си пощата

# 302
Здравейте момичета,
и аз съм от вашия отбор на търсещите донор на яйцеклетки. Моля ви споделете дали при някой има напредък. Аз съм на ръба на отчаянието. Чакам повече от година и половина за донор и за да не губим време, (а само пари и надежда) се "забавлявахме" с пункции на спонтанен цикъл, но яйцеклетките бяха негодни. За съжаление докторите вече са категорични - изчерпан яйчников резерв, подкрепен с резултати от инхибин б и антимюлеров хормон. 9 години ходене по мъките без изясняване на причините. Сума ти стимулации, пункции, три трансфера и накрая "присъдата" - само донор. Ама да го намеря сама - къде? До преди две седмици имаше надежда, че е намерен или ще се намери с голяма вероятност и изведнъж дръпнаха ръчката назад, защо, не разбрах. Ще знам повече на 21.03. Всички възможни изследвания съм направила, матката ми е в супер състояние (е, с помощ на хормонални препарати, но практически готова за трансфер). Готова съм да заплатя и повече от един опит - след такова чакане.

# 303
Здравеите.Аз живея в Гърция.Също правя опити за инвитро.в моята клиника правят инвитро с донор яицеклетки. За повече информация и помощт влезте в ДЖЕСИКА.                                  

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 14:15 от Джесиka

# 304
Здравейте момичета,
и аз съм от вашия отбор на търсещите донор на яйцеклетки. Моля ви споделете дали при някой има напредък. Аз съм на ръба на отчаянието. Чакам повече от година и половина за донор и за да не губим време, (а само пари и надежда) се "забавлявахме" с пункции на спонтанен цикъл, но яйцеклетките бяха негодни. За съжаление докторите вече са категорични - изчерпан яйчников резерв, подкрепен с резултати от инхибин б и антимюлеров хормон. 9 години ходене по мъките без изясняване на причините. Сума ти стимулации, пункции, три трансфера и накрая "присъдата" - само донор. Ама да го намеря сама - къде? До преди две седмици имаше надежда, че е намерен или ще се намери с голяма вероятност и изведнъж дръпнаха ръчката назад, защо, не разбрах. Ще знам повече на 21.03. Всички възможни изследвания съм направила, матката ми е в супер състояние (е, с помощ на хормонални препарати, но практически готова за трансфер). Готова съм да заплатя и повече от един опит - след такова чакане.
Клиника "Якентро" в Солун ли имаш впредвид?
ако е така не ... бих казала аз, благодаря!

# 305
Клиниката се намира в Гърция на остров КРИТ в град Ханя.Тук идват семеиства от цял свят защото в много държави закона не позволява инвитро с донор яицеклетки.Аз лично имам 2 неуспешни опита  на инвитро с мои яицеклетки в Атина и сега опитвам в Ханя а и тук живея.Много съм доволна от екепа на клиниката.Успех на всички и железно търпение.

# 306
Здравейте, мами! Изчетох цялата тема, защото аз се интересувам от възможността да стана донор. Но донор за дъщеря си. Аз съм на 34 години с две дъщери. Голямата е напълно здраво дете, а малката има Синдром на Търнър, т.е. няма да може да има деца. Ние със съпруга ми сме с абсолютно нормален кариотип. Лекарите ни обясниха, ча в този случай се получава мутация, породена от фактори, които не са извесни на медицината. Няма наследственост. Просто кофти стечение на обстоятелствата.
Затова си мислех за възможността да даря яйцеклетки, част от които да се запазят за моето детенце, когато то порасне и би имало нужда. Разбира се каката може да иска да помогне на сестра си, но не искам тя да мине през това, и ако е възможно да й спестя това преживяване.
Мислите ли, че е възможно да стана донор за дъщеря си? Е, не е задължително тя да ползва точно моите яйцеклетки, а други, които клиниката би имала налични към този момент. Така бих могла да помогна и на някоя от вас.
Благодаря виза отговора.

# 307
Не мисля,че ще има проблем да го направиш!Не знам от къде си,но мога да питам моя док за този казус.Ако си близо до София,де)))

# 308
Здравейте,
Измина и тази година без да ми донесе радостта да стана майка Времето тече бързо, биологическият  часовник тиктака, как да не се сринеш при такава ситуация. Често криех бликналите сълзи  от околните.  В очакване на желаната рожба и по препоръка на д-р Александров се регистрирах във форума.. Тук намерих  сродни съдби и утеха. Намерих и надежда .
     Нуждая се от  донорски яйцеклетки. Мина време докато се информирам какви са законовите и финансовите разпоредби.    Търся  донорка на яйцеклетки   с  която  взаимно да си  помогнем. Нека  Жената, която е готова на този благороден  жест ми пише на лични.
     И дано  провидението  награди  тази, която  стори  добро и на  другия!

# 309
  • в сърцата на децата <3
Здравейте всички.
Виждам, че има доста жени, които толкова желаят дете и имат нужда само от яйцеклетка. Готова съм да помогна до колкото мога. На 24 години съм, непушачка, пия много рядко, никога не съм употребявала наркотици, вишистка, без наследствени болести, физически и психически здрава Simple Smile Не знам какво точно трябва да напиша.. Ако някой има интерес - да ми пише на лични.

# 310
Здравей Snow_Angel,
Всичко което пишеш е чудесно, но има оше едно условие по здравните наредби. Желателно е да имаш поне едно дете
Поздрави.

# 311
аз искам да помогна на 28г с едно дете

# 312
Момичета, можете ли да ми пратите линк да прочета какво точно представлява процедурата за самия донор.
Имам си нещо наум, но ако се уплаша, ще пиша Embarassed
Не четох цялата тема, но от това, което разбрах, донорството крие рискове , а и трябва вероятно да се приемат някакви медикаменти за стимулация.

# 313
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_kunena&Itemid=163 … ;id=8&lang=bg

ТУк има няколко предложения за помощ

# 314
аз съм студентка 5ти курс -Медицина във Варна.на 25г съм.Готова сам да дам яйцеклетка

Последна редакция: сб, 12 юни 2010, 20:01 от ema85

Общи условия

Активация на акаунт