Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравей Ива,
похвално е това което си направила, дано жената да роди здраво бебе Grinning
Никой не казва, че това трябва да се случва безвъзмездно. Дори и малко да е обезщетението трябва да го има, но пак казвам това трябва клиниките да го уреждат.  На всички е ясно, че безплатен обяд няма, само че това трябва да става чрез специализирани клиники за тази дейност.
Между донор и реципиент не трябва да има вземане даване, също така да не се познават.
Аз съм от другата страна, повярвай ми вече доста опити съм направила с донорски яйцеклетки, и мисля че не съм се озлобила. Това е много труден път, повече психически се изморявам, говоря лично от моя гледна точка.
Всички които сме стигнали до инвитро малко или много когато опитите са неуспешни, в нас бушуват всякакви страсти, само че сме готови на всичко и отново се изправяме и гледаме с надежда към следващият опит.
На нас също ни е трудно финансово, само от нас зависи дали ще правим опити или не. Предполагам добре си запозната с факта, че дори на държавни пари от фонда не можем да разчитаме.
За съжаление аз разсъждавам по друг начин и не бих ти писала на лични.
Избрала съм си клиника и това става чрез нея, не искам личен контакт с донора.
Пожелавам ти децата ти да са здрави, а ти вече си минала по този път, дано зарадваш още някоя изстрадала душа.

# 496
Здравейте и от мен.Напълно подкрепям мнението на Ива.Всеки има право на избор и всеки сам прави своя,повечето хора търсят финансовата помощ затова и аз ще си кажа истината.На 25 год. съм имам едно здраво дете на 2 год.и също бих станала донор с/у заплащане.Ако има някой който иска да си помогнем взаимно нека ми пише на лични.

# 497
Моля Ви кажете в коя клиника мога да намеря донорска яйцеклетка.
Търся и донор на който бих платила услугата.

Здравей,утре съм на пункция за вадене на яйцеклетки,тъкмо попълних декларация че не искам да се униищожават а да се дарят,защото е задължителна тази декларация.
Това е в кл.Олимед.
Запитай там,не искам да се умъртвяват,нека дам на някого някъде щастие и да знам че част от мен живее някъде.
Попитай в Тази клиника,във Варна е ,до Тимелкови.

# 498
Zdraveite,
da se vmakna i az v temata. I az imam nuzda ot donorska iaicekletka.Ot Plovdiv sam.Ako ima koi da pomogne da mi pishe na li4ni. Dok mi e Minev v Selena

# 499
здравейте,писах ви за Олимед,наистина в декларацията имаше такава клауза и аз бях твърдо решена да си даря останалите яйцеклетки,но когато подписвах излезе че нямам избор,могат само да се унищожат.Лекарката ми обясни,че ако искам да ги даря трябвало да сме синхронизирани с приемащата жена,а това се подготвяло още преди месец.
Но прочетох че в 'майчин дом'-Варна могат да се даряват яйцеклетки,сперма,което означава ще там би трябвало да може и да получиш.
Дано съм била полезна на някого.
Късмет на всички.

# 500
Здравейте!
 От доста време се опитваме да си имаме бебе, но уви нещата не се получават. В крайна сметка се оказа, че имам изчерпан яйчников резерв и единственият шанс да чуя бленуваното мамо е чрез донор. Моля, ако някой може да ми помогне да пише. Аз съм в клиника Щерев, а там имат затруднения с донорите и затова реших и аз да потърся помощ тук! Simple Smile

# 501
Здравейте!
 От доста време се опитваме да си имаме бебе, но уви нещата не се получават. В крайна сметка се оказа, че имам изчерпан яйчников резерв и единственият шанс да чуя бленуваното мамо е чрез донор. Моля, ако някой може да ми помогне да пише. Аз съм в клиника Щерев, а там имат затруднения с донорите и затова реших и аз да потърся помощ тук! Simple Smile

Понеже и аз съм със същият проблем бих те посъветвала само да се обърнеш към друга клиника евентуално, щом в Щерев има проблем с намирането ан подходящ донор  Sick Аз съм в КИРМ Плевен, там няма такъв проблем!  Peace Успех и силна вяра имай!  Hug

# 502
Здравей desdemona!
благодаря за съвета, но исках да те попитам,   колко време беше нужно да изчакаш за донор или в Кирм Плевен имат донорска банка. Що се отнася за донорите в Щерев, ровейки се из форумите се намират момичета, които имат желание да станат донори и аз съвсем случайно видях един такъв анонс и момичето си беше избрало Щерев, но в последствие явно реши да не си създава трудности и така. А пък аз тъкмо се зарадвах,че и при нас ще влезе слънцето и сега ми е малко криво, но ще мине! Желая ти много късмет! Hug

# 503
Здравей desdemona!
благодаря за съвета, но исках да те попитам,   колко време беше нужно да изчакаш за донор или в Кирм Плевен имат донорска банка. Що се отнася за донорите в Щерев, ровейки се из форумите се намират момичета, които имат желание да станат донори и аз съвсем случайно видях един такъв анонс и момичето си беше избрало Щерев, но в последствие явно реши да не си създава трудности и така. А пък аз тъкмо се зарадвах,че и при нас ще влезе слънцето и сега ми е малко криво, но ще мине! Желая ти много късмет! Hug

Петя, около 3-4 до 5 месеца, разбира се това е много индивидуално. Най-добре ще ти каже док повече подробности! Желая ти успех!  Peace

# 504
Търся донор на яйцеклетки...който има интерес и желание да помогне моля пищете ми на ЛЧ.

# 505
Аз не разбирам като нападате хора като Иветка, тези, които чакат донорска яйцеклетка от къде трябва да намерят, след като осъждате момичето и смятате, че не е редно.
Аз не съм чакала яйцеклетка, нито съм давала, но съм правила 3 опита инвитро и знам за какво натоварване на организма става въпрос...и смятам, че това трябва да се ЗАПЛАТИ, на човека който си го причинява за други хора
,разбира се по-добре държавата да се погрижи, но както винаги и тук човек трябва да се оправя сам..
важното е за всички по едно хубаво бебе накрая..пък всеки за себе си прави най-правилното решение. УСПЕХ

# 506
Здравейте!Готова съм да помогна, готова съм да стана донор на яйцеклетки.Имам дете,под 34 години съм, напълно здрава.Ако лекарите преценят,че ставам с удоволствие ще направя каквото трябва.Който иска нека ми пише.

# 507
Здравейте,
може би на някой ще му се стори комерсиално и налудничево,но ще направя една оферта:
Предлагам на някоя жена,която има финансова възможност,да финансира една стимулация за мен и да си поделим яйцеклетките.
Имам 1 неуспешно ИКСИ като от 1-ч яйчник ми извадиха 18 фуликула и се оплодига 16 яйцеклетки,проблема ми е че ми са отстранени двете тръби.
Бих казала за мен че съм симпатична художничка,нескромно,но ...искам бебче,а финансите ни се изчерпаха.

# 508
Цитат на:  rosicaallink=topic=266317.msg21032505#msg21032505 date=1328447072
Здравейте,
може би на някой ще му се стори комерсиално и налудничево,но ще направя една оферта:
Предлагам на някоя жена,която има финансова възможност,да финансира една стимулация за мен и да си поделим яйцеклетките.
Имам 1 неуспешно ИКСИ като от 1-ч яйчник ми извадиха 18 фуликула и се оплодига 16 яйцеклетки,проблема ми е че ми са отстранени двете тръби.
Бих казала за мен че съм симпатична художничка,нескромно,но ...искам бебче,а финансите ни се изчерпаха.

rosicaal така много трудно ще се навие някой, защото сама знаеш, че една стимулация вкл лекарства, които надхвърлят 3/4000 лева Sick това е поне на двойна цена от тази, която се заплаща в клиниките за ползването на донорски яйцеклетки. Най-добре ще е да запознаеш док в която клиника си се ориентирала, той най-добре ще знае, има ли такива, които се нуждаят от дон яйцеклетки и би им предложил този вариант! Желая ти успех! Peace

# 509
  • София
desdemona, в Англия, където имат същия проблем с недостигащи донори като у нас, тази практика на "споделяне" на яйцеклетки е много често срещана...аз сигурно бих се навила на такъв вариант ако имах вяра на българските доктори и ембриолози, ама като нямам newsm78 newsm78 newsm78. Хич не им вярвам, че ще изберат най-здравото сперми на мъж ми...rosicaal  очевидно в момента не може да си позволи да си самофинансира опит, затова предлага подобно решение.

Общи условия

Активация на акаунт