Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
В Англия тези които даряват яйцеклетки , за тях инвитрото е безплатно!

# 511
desdemona, в Англия, където имат същия проблем с недостигащи донори като у нас, тази практика на "споделяне" на яйцеклетки е много често срещана...аз сигурно бих се навила на такъв вариант ако имах вяра на българските доктори и ембриолози, ама като нямам newsm78 newsm78 newsm78. Хич не им вярвам, че ще изберат най-здравото сперми на мъж ми...rosicaal  очевидно в момента не може да си позволи да си самофинансира опит, затова предлага подобно решение.

Шарки аз разбрах много добре дори мотива на rosicaal  Peace Дори ако се не лъжа newsm78 подобна практика съществува и в БГ в клиника Малинов Peace
Лошото на подобно предложение е, че не се знае сега тя, как би реагирала на стимулация, за колко яйцеклетки може да се говори и прочая по въпроса и не на последно място, защо всички си мислят, че тези, които прибягват и се нуждаят от донорски яйцеклетки са бъкани от пари и за да сбъднат желанието си ги пръскат наляво-надясно  Sick... Незнам, но аз с такова впечатление оставам, нищо лично и към никого нямам! Peace

# 512
  • София
Е, аз пък като имам и както се вижда ги пръскам, та и това не ми помага да имаме бебе. newsm78 newsm78 newsm78

# 513
Е, аз пък като имам и както се вижда ги пръскам, та и това не ми помага да имаме бебе. newsm78 newsm78 newsm78

Нямах това впредвид Шарки! Моля ви, не се хващайте за всяка дума Peace! Използвах думата "Пръскане" впредвид поста на дамата, която обсъждахме!
Вече наистина се чудя, по какъв начин да кореспондирам с вас тук по темата, и дали изобщо да го правя, щом за всяко изказано мнение следва да обяснявам, какво и защо съм имала впредвид  ooooh! Sick

# 514
  • София
Извинявай, не очаквах да го приемеш по твой адрес, аз под пръскане имах предвид айлящината на нашите доктори, дето не си дават труд да си свършат както трябва работата. Иначе аз наистина ги пръскам, защото отиват без резултат, а ако финансирам egg-share, поне някой може да има резултат от харча...

# 515
Извинявай, не очаквах да го приемеш по твой адрес, аз под пръскане имах предвид айлящината на нашите доктори, дето не си дават труд да си свършат както трябва работата. Иначе аз наистина ги пръскам, защото отиват без резултат, а ако финансирам egg-share, поне някой може да има резултат от харча...

Ти извинявай  Embarassed   bouquet Нещо съм докачлива напоследък и незнам защо все  си мисля, че подобни коментари са насочени към мен  Sick... Луда работа, дано ми мине скоро или поне да забременея и аз най-сетне Praynig та да се свърши този ад Tired

# 516
Стискам ти палци да станеш мама Simple Smile
На мен обаче друго ми е интересно и това са произволията на някой клиники.Преди да стана донор питах няколко момичета.Потресена съм от това , което казаха

# 517
Цитат на:  rosicaallink=topic=266317.msg21032505#msg21032505 date=1328447072
Здравейте,
може би на някой ще му се стори комерсиално и налудничево,но ще направя една оферта:
Предлагам на някоя жена,която има финансова възможност,да финансира една стимулация за мен и да си поделим яйцеклетките.
Имам 1 неуспешно ИКСИ като от 1-ч яйчник ми извадиха 18 фуликула и се оплодига 16 яйцеклетки,проблема ми е че ми са отстранени двете тръби.
Бих казала за мен че съм симпатична художничка,нескромно,но ...искам бебче,а финансите ни се изчерпаха.

rosicaal така много трудно ще се навие някой, защото сама знаеш, че една стимулация вкл лекарства, които надхвърлят 3/4000 лева Sick това е поне на двойна цена от тази, която се заплаща в клиниките за ползването на донорски яйцеклетки. Най-добре ще е да запознаеш док в която клиника си се ориентирала, той най-добре ще знае, има ли такива, които се нуждаят от дон яйцеклетки и би им предложил този вариант! Желая ти успех! Peace
Благодаря,знам че си права,така си,ако мога от тук да поправя одертата,нека си поделим разходите по стимулацията,имам само 1 ин витро,и мисля че ще има достатъчно яйцеклетки да двете ни!
Инвитрото ми беше в Олимед,я документите които подписах имаше клауза че мога да даря яйцеклетки,и когато ми донесоха документа за подписване на съгласието ми да ми унищожат излишните яйцеклетки,бях изненадана,казах че искам да ги даря защото бях убедена че ще се получи от първия път,бяха ми сложили 4 перфектни морули и 2 замразихме,но док каза че може да го пишело,но не ставало така,предварително трябвало да има пациентка която да е синхронизирана с моята процедура,а аз си мислех че просто може да ги замразят и ако някоя жена се нуждае....Стана ми гадно че час от мен ще бъде убита...

# 518
  • София
rosicaal, има си и ограничение за възраст за донорите. Ти май беше писала че си над 40г  Rolling Eyes

# 519
rosicaal, има си и ограничение за възраст за донорите. Ти май беше писала че си над 40г  Rolling Eyes

Да,41 съм,но това не ми отрази на броя и качеството на яйцеклетките:))
18 фуликула и 16 оплодени яйцеклетки,и 10 ембриона:))

# 520
Здравейте.Имам желание отново да стана донор.Ако някои има интерес аз съм на 33г кръвна група 0+ от София.Пишете ми на лични

# 521
Аз станах донор в клиника Щерев,но от това което чета разбирам,че от момичетата взимат 3000лв ,а аз получих 700лв ,защото там ги плащат на бройка.Може би за това няма много желаещи в клиниките,защото аз 2път не бих се подложила на тази зверска(поне при мен)стимулация,упойка,прегледи и прочие.

# 522
Защо зверски???

# 523
Защото ми слагаха по 600 или 750 единици Мерйонал на ден

# 524
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, извинявам се, че нахлувам така в темата ви. Надявам се това да ви е от полза и на късмет!
http://www.vitoshaonline.com/n/view/8750
Успех!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт