Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Много инфо за донорството може да получите  и от тук:https://www.facebook.com/#!/IskamBebe?fref=ts,а също и да видите донорки,които вече дариха частица от себе си и дариха надежда на някой от нас,за което - едно огромно благодаря!

# 676
Извинете първите изследвания на 3тия ден от цикъла на гладно ли се правят?

# 677
  • UK
Извинете първите изследвания на 3тия ден от цикъла на гладно ли се правят?

Не, нищо не се прави на гладно  bouquet

# 678
Здравейте и от мен. Ако има желаещи да дарят яйцеклетка срещу възнаграждение, моля да ми пишат на ЛС.                     аз искам да стана донор на яйцеклетки на 38г съм и съм от български произход имам 1 дете  beee_75@abv.bg

# 679
аз искам да стана донор на яйцеклетки на 38г съм и съм от български произход имам 1 дете  beee_75@abv.bg

# 680
renetka_75
донор се става до 34 години навършени

# 681
Да се отчета и тук, аз също искам да даря я. но именно защото е до 34 г се налага да си контактуваме не чрез официалната дарителска програма на клиниките. Аз съм на 37 г. чакам близнаци от втора бременност. И двете бременности са от ivf , като при стимулация правя по 17-19яйцеклетки от тях - 14-15 ембриона. Та мисля че не всичко е до години

# 682
Доколкото ми е известно донорството не зависи от това колко айцеклетки произвеждаш, а за да няма аномалии. Иначе има жени на 40 и да раждат.

# 683
Мисля че съм се изразила ясно в поста си, става въпрос не до колко години можеш да родиш едно дете, а какъв брой яйцеклетки можеш да направиш при стимулация. клиниките се интересуват от възраст, а качеството е божа работа. Колкото повече толкова по-голям шанс

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 19:44 от kalata2011

# 684
  • София
Големият брой фоликули и извадени яйцеклетки не са никаква гаранция за качеството им. Аз самата съм "перфектен" пример, при стимулация около 14-15 фоликула, около 10-12 извадени яйцеклетки, всички се оплождат и делят перфектно и - всичките с хромозомни аномалии при ПГД - и нито една успешна брменност (при мен единственият установен фактор е възрастта ми). Възрастта е ключов фактор за качеството на яйцеклетките и затова клиниките толкова държат на възрастта на донорката.

# 685
  • София
клиниките и да не държат на възрастта, наредбите са ясни  Rolling Eyes

# 686
Излишни спорове, то и сурогатствпто наредбите не го разрешават , но се практикува. По темата, ако има дама независимо на колко е години и има желание нека да помогне, нека се увеличи естествения прираст

# 687
  • София
Понеже съм кандидат за последното, пиши ми на л.с. как да го направя?

# 688
Здравейте ,аз също се нуждая от ДЯ ще правим инвитро процедура в клиника "Радост" Варна,но ми казаха, че можело да се чака и ако искаме да си потърсим. Ако някой може да ми помогне да ми пише на лично.Много благодаря и желая на всички късмет.

# 689
Zdravei te zamislqm se dali da ne darq qicikletki . A vie se nujdaete ot tova. Dali znaete kak stava cqlata pprocedura. Bih vi pomognala sys udovolstvie da si imate rojba . Ako moje samo da mi obqsnite vsi4ko . Che ochakvam da mi otgovorite .

Общи условия

Активация на акаунт