Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 645

Може би е просто акушер-гинеколог, а не репродуктивен такъв, не че искам да го оправдая Crazy

[/quote]
Дори и да е просто акушер-гинеколог,а не репродуктивен такъв би трябвало да знае все пак не говорим за инженерна или друга специалност Simple Smile
Ако пък толкова не знае генетика да не изказва мнение.

# 646
Здравейте  момичета Simple Smile
Много бих искала да стана донор на яйцеклетки и да помогна на бездетни двойки да прегърнат своите рожби Simple Smile
Сериозно съм го обмислила и в най-скоро време ще отида при моя гинеколог за преглед и да се посъветвам с него за съответните процедури.Ако някоя мама иска да се свърже с мен да ми пише на лични Simple Smile
                zdraveite.mn se radvam,che ima momicheta kato vas. Az se nujdaya sushto ot donorska yaitsekletka.Tova e edinstveniyat mi shans da buda maika.She se radvam ako polucha otgovor ot vas skoro. Lek de!

# 647
Мен също ме убеждаваха, че ще имам едва 5 % ген, но аз не го мисля. Или искаш да го направиш или не. Ако се замислям за това, че някъде има мой ген, нямаше да стана донор.
А относно лекарите си го обяснявам точно по тази причина. Много жени не искат няккъде част от тях да се разхожда и те ги успокояват с този факт, иначе донорките съвсем ще намалеят. Те и без това са малко, на фона на чакащите за съжаления.

# 648
Мен също ме убеждаваха, че ще имам едва 5 % ген, но аз не го мисля. Или искаш да го направиш или не. Ако се замислям за това, че някъде има мой ген, нямаше да стана донор.
А относно лекарите си го обяснявам точно по тази причина. Много жени не искат няккъде част от тях да се разхожда и те ги успокояват с този факт, иначе донорките съвсем ще намалеят. Те и без това са малко, на фона на чакащите за съжаления.
аз не мисля така-според мен не е нормално с лъжи да се приканват донори,както казваш който е решил ще стане дори да предава 100 процента генетичен материал Crossing ArmsНжае ми се мисли на какво още може да бъде способен такъв 'лекар'........жалко че са стигнали до там,наистина жалко.........

# 649
Не е нормално, и аз така мисля, но аз така си обяснявам всичките тези приказки за 5-те%.

# 650
Мисля, че темата е съвсем друга, а не е за унаследяване на гени . Ако simple_Б  желае може да отрие такава.

# 651
  • София
Не съм съгласна с горното предложение на o4akvane. Ако някой баламосва кандидат-донорките, то и ние трябва да сме информирани за това.

# 652
Не съм съгласна с горното предложение на o4akvane. Ако някой баламосва кандидат-донорките, то и ние трябва да сме информирани за това.
точно ,нека да кажат имената на докторите.

# 653
  • София
Сега като се замисля, ако в това за 5% имаше и капчица достоверност, аз отдавна да съм родила от ММ. Ако не бяха моите стари калпави яйцеклетки виновни поне на 50%, досега да съм забременяла...

# 654
Лекаря беше акушер-гинеколог,написала съм го по нагоре в поста ми.Не искам да споменавам имена,защото не ми се струва коректно.Все пак аз питам човека за мнението му,дори и да е грешно и не вярно,не го съдя.Все пак медицината не е лесна наука,а за генетиката да не говорим.Мен по скоро не ме притеснява,обърканото и несигурно мнение на лекаря,а на въпросните хора,които обясняват това за 5%.

Мен не ме притеснява това,а съвсем друго..подвеждането.Аз съм решила да стана донор и това няма да ме спре,но както казах не е това проблема.

# 655
Говорих с още един АГ и той ми каза,това което и вие ми казвате.Майката е само носител,сурогатството иначе какво ще е.....наистина е нямало и грам логика в тези 5%...

Очакване,темите няма как да спазват една линия,винаги има изместване в темата,не съм го направила нарочно Simple Smile

# 656
Здравейте,
В момента правя ин витро процедура в МД - Варна и мога да поделя зрелите си яйцеклетки с жена, която има нужда от това. Ще се радвам да даря щастие на нечие семейство!

# 657
  • Милано
Здравейте,
В момента правя ин витро процедура в МД - Варна и мога да поделя зрелите си яйцеклетки с жена, която има нужда от това. Ще се радвам да даря щастие на нечие семейство!
[/color]                                                                                                 Браво на тебе,момиче!!!Възхищавам ти се!Прекланям ти се!Колко хубаво е че има момичета,като теб,които да дават надежда на жени като мен!Благодаря ти сърдечно от името на всички жени,като мен!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 658
  • Варна
 Записах си час в клиника радост във Варна - отивам в уреченият час и там ми казват, че понеже съм навършила 34 години миналата седмица, не съм подходяща за донор. Звъня в Майчин дом и там ми казват горна граница на годините 43 години !!!! /в момента обаче не им трябвали донори/ А сега ми кажете - всяка клиника сама ли определя границата в годините или е законно упоменато някъде?

# 659
  • UK
Записах си час в клиника радост във Варна - отивам в уреченият час и там ми казват, че понеже съм навършила 34 години миналата седмица, не съм подходяща за донор. Звъня в Майчин дом и там ми казват горна граница на годините 43 години !!!! /в момента обаче не им трябвали донори/ А сега ми кажете - всяка клиника сама ли определя границата в годините или е законно упоменато някъде?

Да уредено е законово в Наредба N28 на МЗ Peace

Общи условия

Активация на акаунт