Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Yanoren, можеш ли да ми подскажеш, какво точно имаш предвид с горния си постинг?

# 151
  • Варна
Цитат
не мога да ти дам точно линк, но мога да кажа, че стимулацията дава много лоши странични ефекти за донора, някои от които ми прозвучаха непоправими
не при всички се проявяват, но все пак вероятността да се проявят е мн голяма
и аз исках да стана донор
сега след като четох четох по темата се притесних яко-не дай Боже да ме осакатят нещо после кой ще ми гледа децата...
не знам
дано скоро да измислят някой по-нормален начин за даряване
Аз пък не съм чувала и виждала ( слава Богу ) тези тежки странични ефекти !
Значи не е толкова голям процента на "осакатените " жени .
НЕ те съдя за решението ти,мила, просто не е редно да се изразяваш толкова категорично по тези въпроси без да си имала пряко наблюдение върху тези процеси !   bouquet

[/quote]
Дороти, има един сайт Зачатие. регистрирай се във форума им, пусни ключова дума на турсене Хиперстимулация, и ще чуеш и прочетеш много такива случаи. А и тема с въпрос може да отвориш.

Последна редакция: пт, 11 юли 2008, 22:49 от *Pukanka*

# 152
Ако всички мислиха като Yanoren и Пуканка,а и не са само те ,досега нямаше да има нито един донор,много оптимистично ,няма що.На който не му е на главата не го мисли,и дано не ви идва на глaвата.Това че се е случило на единици момичета,незначи че ще се случи на всяка втора.Успех на търсищете донорска яйцеклетка, и не се отчайвайте,много са жените като rut . Peace

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 16:07 от evridiki

# 153
много мразя да се повтарям, ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=306591.0
освен малкото качени килца други странични ефекти няма, а всяка операция крие риск
чудно ми е друго, четете тук момичетата правещи инвитро колко пъти се подлагат на стимулация, не съм чела да им е станало нещо, а и точно заради риск да се получи хиперстимулация, след като включат и вторите инжекции, всяка сутрин се правят прегледи за да видят как се развиват фоликулите, а през ден се взема кръв за да се следи нивото на хормоните
всеки си решава сам за себе си, аз реших че мога да помогна, и ще се подложа още веднъж ако няма проблем ( направих вече 35г. )
не виждам смисъл да пишете тук, така само дразните момичетата
-"мога да стана донор, ама ме е страх"
има достатъчно инфо, прочетете и ако решите че не искате да рискувате не го правете, няма нужда да пишете и да си чешете клавиатурата
когато питах в клиника точно за тези рискове, ми казаха че досега не са имали проблем

# 154
Рут, Евридики, напълно съм съгласна с вас ,момичета !  Heart Eyes
Едно само ще кажа ! Според мен хипер стимулация е най-вероятно да се получи,ако жената не е в достатъчно компетентни ръце. Честно казано, знам за клиники,където не следят нивата на хормоните, а минават с един ехографски преглед най-много на ден. Но човек трябва добре да се информира преди да предприеме тази стъпка ,за да няма неприятни последици.

# 155
Yanoren, можеш ли да ми подскажеш, какво точно имаш предвид с горния си постинг?

ами щото нали казахте, че не съм чела достатъчно по темата
и аз просто показах какво прочетох на финала
пък и за себе си не съм казала категорично не
просто си контактуваме и обменяме инфо, чета различните ви мнения и информации
много се успокоих обаче, като видях, че тук са писали донорки, на които нищо им няма след стимулация
браво на всички, поздравления  Heart Eyes

# 156
много мразя да се повтарям, ето я темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=306591.0
освен малкото качени килца други странични ефекти няма, а всяка операция крие риск
чудно ми е друго, четете тук момичетата правещи инвитро колко пъти се подлагат на стимулация, не съм чела да им е станало нещо, а и точно заради риск да се получи хиперстимулация, след като включат и вторите инжекции, всяка сутрин се правят прегледи за да видят как се развиват фоликулите, а през ден се взема кръв за да се следи нивото на хормоните
всеки си решава сам за себе си, аз реших че мога да помогна, и ще се подложа още веднъж ако няма проблем ( направих вече 35г. )
не виждам смисъл да пишете тук, така само дразните момичетата
-"мога да стана донор, ама ме е страх"
има достатъчно инфо, прочетете и ако решите че не искате да рискувате не го правете, няма нужда да пишете и да си чешете клавиатурата
когато питах в клиника точно за тези рискове, ми казаха че досега не са имали проблем

Shocked #Crazy
аа ок
извинявам се щом съм подразнила някого
извинявам се на всички, че писах и питах в темата
всичко добро желая на всички момичета и успех, късмет и най-вече здраве   bouquet

# 157
Yanoren, продължавам да го твърдя. Освен, ако не си ревидираш изречението

дано скоро да измислят някой по-нормален начин за даряване

Как? От къде? Нали си наясно с женската физиология?

какво да говорим повече от това
мяй няма смисъл
 Sick Sick

Tired

# 158
Shocked #Crazy
аа ок
извинявам се щом съм подразнила някого
извинявам се на всички, че писах и питах в темата
всичко добро желая на всички момичета и успех, късмет и най-вече здраве   bouquet

ами честно казано ние които нямаме проблеми не осъзнаваме какво причиняваме с тези писания, след като видях че се търси донор и се обърнах директно към едно момиче, си заминах в провинцията за три дена, не съм влизала тук и не съм видяла че тя ми е писала в темата, получих лично от нея което ме потресе, чак тогава си дадох ясна сметка какво означава да напишеш нещо, както тя ми писа " не можеш да си представиш как подскача сърцето на една жена като прочете че някой ще и помогне" беше ми толкова болно че не съм се замислила какво и причинявам с това че не съм влязла тук, а тя е чакала отговор от мен, не мога да си представя какво е точно чувството което изпитват тези жени всеки път когато се подлагат на процедури, затова и пуснах темата да се прочете от тези който искат да помогнат, според мен е жестоко спрямо всички момичета тук да се пита и да се правят разни заключения, както казах всяка една от тях минава тази стимулация N пъти и нищо не им се е случило

# 159
# 160
# 161
Здравейте момичета, сърдечно ви моля за помощ.

Нямам 30 години, а се сблъсках с горчивата истина, че нямам овулация и няма да мога да имам свои деца. Понеже до този момент никога не съм била наясно как стоят нещата с моето тяло и организъм, сега съм изпаднала в неописуема депресия. Искам да си намеря донор, готова съм да платя колкото трябва - финансово съм презадоволена. Освен подлагането на лечение на донора ще платя колкото ми поискат, стига да намеря момиче, което да поиска да ми продаде яйцеклетките си. Моля ви, наосчете ме какво да правя, на кого да се обадя за помощ.

Вие сте последната ми надежда, че ще имам бебе един ден.

Благодаря предварително
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 162
  • Варна
Здравейте момичета, сърдечно ви моля за помощ.

Нямам 30 години, а се сблъсках с горчивата истина, че нямам овулация и няма да мога да имам свои деца. Понеже до този момент никога не съм била наясно как стоят нещата с моето тяло и организъм, сега съм изпаднала в неописуема депресия. Искам да си намеря донор, готова съм да платя колкото трябва - финансово съм презадоволена. Освен подлагането на лечение на донора ще платя колкото ми поискат, стига да намеря момиче, което да поиска да ми продаде яйцеклетките си. Моля ви, наосчете ме какво да правя, на кого да се обадя за помощ.

Вие сте последната ми надежда, че ще имам бебе един ден.

Благодаря предварително
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Писах ти ЛС. Незнам откъде си, но за Варна ти предлагам нещо.

# 163
Как точно се става донор за яйцеклетка?
Каква е процедурата?
Бих искала да помогна, но не знам въобще за какво става дума...

# 164
Estellia  bouquet  bouquet
http://www.ivf-bg.com/
аз бях в тази клиника, обади се и кажи че искаш да станеш донор, ще ти насрочен ден за преглед и след това изследвания, ако всичко е наред ще ти кажат какво ще се направи, в темата ДОНОРА съм описала как протича самата процедура
радвам се че имаш желание да помогнеш, ако имаш въпроси пиши на лични

Общи условия

Активация на акаунт