Удължаване на косата- 5

• 25 176
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Готово. Край. Заплюх си я.....
....до два- три дена ще съм дългокоса Whistling bowuu Crazy

Ееееее браво.Айде чакаме те. Hug Много си изпълнителна шапка ти свалям.
Винаги удържам на обищанията си... Whistling bowuu Hug

# 91

Eeee,браво,след 3 дни не си ли дългокоса,нема да те пускаме в темата! Mr. Green

# 92

Eeee,браво,след 3 дни не си ли дългокоса,нема да те пускаме в темата! Mr. Green
....пък аз ще влизам като гост Mr. Green Joy

# 93
Гледам хвалим Руска,да взема и аз да се похваля,че отслабнах 4кг  Party и ми остават още само 6. Grinning И от радост,реших да споделя с вас. bowuu

# 94
Гледам хвалим Руска,да взема и аз да се похваля,че отслабнах 4кг  Party и ми остават още само 6. Grinning И от радост,реших да споделя с вас. bowuu
....стига си ми спамила в темата, ма... Crossing Arms
Пусни си нова Mr. Green Joy Hug

# 95
....стига си ми спамила в темата, ма... Crossing Arms
Пусни си нова Mr. Green Joy Hug

Ни щъ пък. Crossing ArmsИскам в твоята. Mr. Green Hug

# 96

Ееееееееееее,вчера те питах ,не се похвали! Crossing Arms Браво,браво,гордеем се с теб! bowuu Аз пък от нерви свалих 2кг. А,гостите в темата ще ги приемаме само ако са дългокоси! Mr. Green

# 97
направиха магазин в Пловдив за коси на биофарма,там може да се види какво предлагат,може и да мериш ако искаш.

Здравейте на всички ! Макар че косата ми е дълга и аз мисля да я удължа ,защото на бала искам да е на вълни и ще се скъси доста и да е по гъста .Къде се намира този магазин?Адрес?

Точно срещу "Макалали"  Peace

# 98
направиха магазин в Пловдив за коси на биофарма,там може да се види какво предлагат,може и да мериш ако искаш.

Здравейте на всички ! Макар че косата ми е дълга и аз мисля да я удължа ,защото на бала искам да е на вълни и ще се скъси доста и да е по гъста .Къде се намира този магазин?Адрес?

Точно срещу "Макалали"  Peace

Мерси!  Simple Smile

# 99

Ееееееееееее,вчера те питах ,не се похвали! Crossing Arms Браво,браво,гордеем се с теб! bowuu Аз пък от нерви свалих 2кг. А,гостите в темата ще ги приемаме само ако са дългокоси! Mr. Green

Е,ти за тия килца не знаеше ли? Rolling Eyes
Обаче досега карах на око,утре или в събота до обяд си чакам електронната везна,поръчах я от нета-тънкана 30кинта. Wink

# 100
  • София

И аз свалих, но покрай ужасната мигрена.  Cry

Смятам да се намажа с антицелулитен крем и съвсем да изчезна.  Mr. Green

# 101
Eто и снимките както обещах http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219712&photo=1 Ако иска парола: 1234567

# 102
Eто и снимките както обещах http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219712&photo=1 Ако иска парола: 1234567

Харесва ми. Честито!

# 103
  • София

Харесва ми. Честито!

Честито косичка и от мен!  Peace

Mина, а ти как се справяш с косичката си, свикна ли и вече ?

# 104
Иля, не съм я слагала още нито веднъж Cry Нещо ми стана кофти като разбрах каква е работата и май ми мина мерака. Утре може да пробвам да я сложа. Ти всеки ден ли я носиш?

Общи условия

Активация на акаунт