Удължаване на косата- 5

• 25 213
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • София

Ще дойде бързичко събота и ще те видя с новата косичка.  Heart Eyes  Hug

# 122

Сигурна съм, че ще е точно такава, като в сънищата  Wink Hug Heart Eyes

# 123
  • София

Сигурна съм, че ще е точно такава, като в сънищата  Wink Hug Heart Eyes

Страхотна ще си, вече съм те виждала.   love001

# 124
Установих,че повече по магазините няма да ходя ако съм с косата!  Crossing ArmsДнес обикалях малко и след 3-4 излизания от пробната, косата  почна да се заплита...изнервих се и насред магазина я свалих от главата си. Мале ква физиономия извади продавачката  Joy hahahaПостояното премятане наляво-надясно, я облечи, я съблечи...не не няма смисъл да я сасипвам зорлем...Друг път няма да се ходи случайно на шопинг.Само по точен графих и без коса  Naughty

# 125
# 126

Утре ще седя тука и да чакам снимки.А си закъсняла,а съм взела да звъня в салона. Mr. Green

# 127

Утре ще седя тука и да чакам снимки.А си закъсняла,а съм взела да звъня в салона. Mr. Green
Утре, в 14, 15 ч ще съм при Кари Whistling
Дано успее да ме снима с тела,
а аз от своя страна дано успея да ги кача после
бързо и да ги пусна, щото пък после ще излизам Mr. Green Whistling

# 128

Не се притеснявай,ще те снима,тя е добра в тва. Mr. Green
И ако малката слдурка е там,да ни метне и една снимка на нея,много искам да го нацелувам тва дете нейното. Crazy.Пък ти без такива "ако","ако".Ако тряя няма да излезнеш,ама ние снимки ще видим. Crossing Arms Mr. Green

# 129
  • София

Събота, събота е.  Whistling

Косичка прекрасна някой днеска ще развява.  Heart Eyes Hug

# 130
Искам да ви питам нещо, момичета с дълги гриви.
Косата ми е много хубава, гъста и здрава, със страхотен блясък. Обаче след едно подстригване и отнеха доста от дължината. Иска ми се да я удължа, но се чудя по кой метод. Моя близка има треси на Сокап и пробвах как ще ми стоят. Макар , че са същия цвят като косата ми, макар че ми ги сложи фризьор, макар че са съвсем, нови ми стояха направо смешно. От 100 километра си личи, че са закачени, защото моята коса изглежда много здрава, а те са като памучец Rolling Eyes В същото време но приятелката ми стоят страхотно, но тя е с рядка косичка. Дали това е от значение? И изобщо какъв е вариантът за удължаване при коса като моята? Или да я чакам да расте бавно, но славно.

# 131
Аз пък вчера си махнах коста, малко да ми почине и се чувствам много добре,беше ми писнала.

# 132
  • София
Искам да ви питам нещо, момичета с дълги гриви.
Косата ми е много хубава, гъста и здрава, със страхотен блясък. Обаче след едно подстригване и отнеха доста от дължината. Иска ми се да я удължа, но се чудя по кой метод. Моя близка има треси на Сокап и пробвах как ще ми стоят. Макар , че са същия цвят като косата ми, макар че ми ги сложи фризьор, макар че са съвсем, нови ми стояха направо смешно. От 100 километра си личи, че са закачени, защото моята коса изглежда много здрава, а те са като памучец Rolling Eyes В същото време но приятелката ми стоят страхотно, но тя е с рядка косичка. Дали това е от значение? И изобщо какъв е вариантът за удължаване при коса като моята? Или да я чакам да расте бавно, но славно.

Моята коса е супер гъста, с дебел косъм. Удължената коса въобще не личи, няма никаква разлика с моята.  Peace

А каква е косата, къде си я поставя ?

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт