Удължаване на косата- 5

• 25 268
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
Кари, а фото? Crossing Arms Whistling

# 211
За шнолките също от опит ти казвам, на мен не ми е удобно, косата ми беше на 2 места (общо 4 реда зашити 2 по 2) с по 3 шнолки на ред, максимално опростено,
но просто когато бързах сутрин изобщо не си я слагах,
има момичета които са си свикнали и не ги бърка, но е добре да саминимално шнолки за по-лесно

# 212
тря да се снимам, но май не се харесвам , супер е дълга , аз искам да я нося начупена (като бионсе в един клип с шон пол), тая нощ ще преспя с мокра коса на плитки и ще видим newsm78

# 213
....тая нощ ще преспя с мокра коса на плитки и ще видим newsm78
И ние ще видим утре, нали? Whistling Wink

# 214
дааа мн ясно

# 215
Ето ме Party
Вчера си взех косата,веднага я сложих и съм много доволна.Седи много естествено и според мен не си личи въобще.По структура и цвят е направо 100% идентична с моята.Дава повече дължина отколкото обем.
Косата е тъй наречената Реми,спазен е редът корен-връх.Редчетата са еденични но могже да се пришие отгоре още един ред.Фибките са малки но стабилни.Днес ми отне десетина минути за да я сложа.50 см. е и ми излезе около 100 евро.Цветът е 3Д което ще рече с естествени няколко нюанса.Моята приятелка също си взе,ще снимам и нея тия дни.Ето снимки:
http://good-times.webshots.com/album/562707918XwOTmB?vhost=good-times

# 216
Аз си поръчах още коса, която ще пристигне в събота... снимки обещавам другата седмица Simple Smile

# 217
Ето ме Party
Вчера си взех косата,веднага я сложих и съм много доволна.Седи много естествено и според мен не си личи въобще.По структура и цвят е направо 100% идентична с моята.Дава повече дължина отколкото обем.
Косата е тъй наречената Реми,спазен е редът корен-връх.Редчетата са еденични но могже да се пришие отгоре още един ред.Фибките са малки но стабилни.Днес ми отне десетина минути за да я сложа.50 см. е и ми излезе около 100 евро.Цветът е 3Д което ще рече с естествени няколко нюанса.Моята приятелка също си взе,ще снимам и нея тия дни.Ето снимки:
Марианка, страхотна е Hug Heart Eyes

# 218
Кари, Колко струва една опашка, която е директно отрязана (необработена) Да се обработи на треси ??

# 219
Ето ме Party
Марианка, страхотна е Hug Heart Eyes

Мерси  bouquet
Айде зпалихте ме и по тая щуротия.Ще слагам катинар на форума май,че много време и средства отнема Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мисля най долните редчета да направя двойни,демек да зашия още един ред коса newsm78
Я кажете моля ви вашите коси с какви системи са за слагане.Разяснете каква е разликата между треси,редчета,зашити,залепени. Слагала съм си вчднъж от тези дето се нагряват и залепят...за тях знам ,но за другите не и от къде се снабдявате с тези коси.Какви пари ви излиза.Щото тук в чужбина вече не са толкоз скъпи като едно време бяха...
Моля някой да ме  просветли,така и така ме накиснахте в блатото Mr. Green

# 220
Мимке, страхотна си Hug Crazy
А как си без коса? Искам да сравня Praynig

# 221
Айде качих няколко ...виж ме.
На същия линк би трябвало да са Peace

# 222
Мими, ми тя и твойта си е дълга Crazy
А ти пакет ли си сложи? Thinking

С риск да ми се разсърдиш, ще ти кажа,
че не намирам кой знае ква разлика... Rolling Eyes
Не ми се сърди, мооооооооля те.... Praynig Hug

# 223
Аааааа....не ти се сърдя.
Наистина няма голяма разлика,моята си е дълга а сега е 5-10 см по дълга.
1 пакет си сложих да.Искам да зашия на задните парчета по още един ред коса за да стане по гъста.Какви са другите варианти за сгъстяване ?!?! Или си пазите тайните Mr. Green

# 224
....Какви са другите варианти за сгъстяване ?!?! Или си пазите тайните Mr. Green
Не е тайна. Кари нали ти каза- цели редове. Видя ли я мойта ?
Видимо е по- гъста и по- дълга от нормолната ми иначе Wink

А последния път я навих цялата и стана супер...ама не се снимах... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт