През месеца на виното и любовта е 22-рата Kанадска тема

• 17 506
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • Canada
Ох, момичета, чак сега го видях това клипче със Кен Ли либидибидачу - поне 10 пъти го пуснах и не мога да спра да се хиля. Мъжът ми и той се хили като побъркан - беше сигурен, че тя пее на български, но накрая успях да го убедя, че не е никакъв език това hahaha hahaha hahaha

МсК - много сладко кътче на мъничето сте направили! Да е живо и здраво! Hug
Мерси! И вашия първи номер да е жив и здрав!  Hug
А за българския hahaha , ще падна, май не се говори много български около мъжа ти.  Laughing

# 211
  • Торонто/София
Ха ха ха ха     smile3532 - и аз ей сега си го пуснах това клипче от БГ идол - страшен английски вади! да дойде тук с тоя англииски... newsm12

# 212
  • Vaudreuil Canada
MrsK много ви е хубав килима за пълзене - аз се надявам скоро да станеме по-стабилни и да спре да пада на паркета ама кога ли ще е.... Иначе сме със същата кошара само дето под нея съм постлала две одеала и върху тях един чаршаф.

# 213
  • Canada
shemet_neveroiaten, мерси! А малкия сладур стои ли си вътре в кошарата? Фло като ни беше нагости, набързо демонстрира как се чувства като затворник там  Laughing, пък аз възлагам големи надежди на това заграждение, тъй като имаме и няколко опасни места вкъщи.

# 214
  • Vaudreuil Canada
MrsK не е хепи от идеята ама седи - разхожда се, играе си, но на дистанция от ръбовете и паркета. А и през много от времето някой от нас седи при него и помага с игрите.
Titina честито за работата - много успехи ти желая.
С тази малка беля в къщи осмислям нещата със закъснение.

# 215
MrsK, то зависи как е свикнало детето, може пък да нямаш проблеми (пожелавам ти го Peace). Флоранс е свикнала да щъка навсякъде, затова оградена издържа за много кратко време (и то когато е заобиколена с нови играчки). И в нас има места, където не трябва да пипа, ама затова се гоним по цял ден. Напр: Няма как да й спра достъпа до под бюрото (там има много кабели, които тя обича да гризка). Ходи до хладилника и бърка зад него, където се събира доста прах, а е трудно да се чисти. Ходи до фурната и ближе стъклото (не и когато е включена разбира се). Преди няколко дни сложихме райбери на шкафчетата в кухнята, че много я влече натам Joy А когато имам нещо да свърша, я оставям в сгъваемата кошара, където си играе. Ако мрънка, пускам филмче и вече мога да действам спокойно дори час, час и половина.

# 216
msl, в кой квартал си?
В момента сме до метро Longueuil - но искаме да се преместим и ще бъда благодарна, ако ме ориентирате и за приличен квартал
[/quote]

Незнам на каква възраст е детето, но ние ходим на ски в Регионалния парк на Лонгьой-има ски училище (безплатно), пързалки с ескалатори, кънки...изобщо зимен рай. Познати водят детето си на плуване в същия район...не е като да няма.

# 217
# 218
  • Vaudreuil Canada
p4eli4ka браво за мишаната - с каква плънка е? Аз съм правила само крокодила - всъщност бяха две крокита - реших че не може единия да яде опашката, а другия главата и спретнах по едно калцоне във вид на крокодил за всеки. Следващото мислех да е костенурка ама и мишлетата са готини та ще помисля пак.

# 219
И моите мишлета са две, ама ги нямам заедно на една снимка, защото докато се печеше второто, първото беше изядено Peace. Крокодила ми се видя по-сложен с това рязане. Пълнежа е от кайма, 1 малка глава лук, настърган чедър, 1 консерва гъби, и подправки. Кво ме е ударило напоследък на кулинария  ooooh! Постоянно ровя по готварските и сладкарските форуми  chef
А мишките ги направих 2, защото реших, че ако е една ще стане много дебела и по-трудно ще се изпече пълнежа. Пък за да е по-мързеливо забърках тестото в машината, после само го доомесих на ръка, за да стане по-твърдо. Тъй е, като ми е спокойно детето и като спинка по много Heart Eyes мама има време за кулинарстване  chef

# 220
  • Vaudreuil Canada
Тъй е, като ми е спокойно детето и като спинка по много Heart Eyes мама има време за кулинарстване  chef
Завиждааааааааам!!!!!!! Моето зверче днес е спало всичко на всичко 30 минути за целия ден!!!! Възмутително направо!!!!!!!!!!! В такива моменти почти се радвам че ще тръгва на градина.

# 221
  • Canada
Честита Баба Марта, мили дами!
Да сте бели и червени,
винаги засмени
със звезди в очите
и любов в душите!

# 222
Честита Баба Марта!
Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени!

# 223
  • Монреал
Честита Баба Марта!
Много здраве, любов и усмивки на семействата ви!

# 224
Честита Баба Марта на всички мами и на техните семейства!!!

Да сте румени засмени,
Бели и червени !

Пчеличке, ти наиситна напоследък майсториш големи кулинарни красоти .Браво на теб!

Общи условия

Активация на акаунт