Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 498
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
  • София
На бас, че тази Лиз Хърли ходи на шринк Joy

# 211
и другото , чудно ми е zащо иzвратената фантаzия на СтефчЕто си предсатвя  момченце, zа мен става въпрос zа момичЕнце , а и е получило НОВИ панталонки, та сигурно е имало и няколко по стари и иzобщо как може такива перверzнички да има не ми е ясно
Жабче,аз нямам "извратена" фантазия,а знам текста на песента,с който ти явно не си запозната.И няма защо да се караме.Нито аз ще променя начина ви на мислене,нито вие моя.Повярвайте ми,имам син ,с който се гордея и нито е грубиян,нито женчо.Той е нормално 18 годишно момче,което много спортува,което е влюбено в едно мило момиче и е отличен ученик.Пожелавам ви наистина от сърце да отгледате здрави,умни и добри момчета.Спирам с писането в темата.

# 212
До колкото си спомням от учителката ни по музика точно тази песен е за детенце- момченце, на което са ушили първите панталонки, НО това е било по времето, когато съвсем малките момченца са ходили наистина с роклички, всички момченца. Причината- хората не са ползвали памперси и не са перяли с автоматичната пералня пелени.
Спомняте ли си стари снимки на бебета и съвсем малки деца? Говоря за наистина стари снимки, от времето на тази песничка. Полът на децата не се познава дори по дрешките им.
Учителката ми не ни е разказвала, че има съмнения, че това момченце е един настоящ гей с майка- мъжофобка и баща- женофил.

# 213
Доколкото знам от баба ми, едно време момченцата наистина са били обличани в роклички като малки. Не знам защо, но явно си е било практика.
Аз не връзвам на сина си панделки, но нямам нищо против той да връзва на приятелките си, да играе с тях на майки и бащи(пояснявам, че той е бащата  Wink ), да играе на ресторант, магазин и всякакви други игри за деца, не за момчета или момичета- за деца. Разбира се, нямам нищо против да играе и на нинджи с друга компания. Просто игрите са различни. Майките на девойки тревожат ли се ако дъщите им играят на войници с приятелчетата си момчета?

# 214
Judy ме изпревари с обяснението на песничката. Тя е много стара и наистина тогава панталонки са слагали на вече поотраснали дечица - 2-3 годишни. Облеклото не е точно рокличка, а бебешка роба със съответните дантелки фльонги и къдрички. Тя е заменяла пелените с които са повивани малките бебета. По селата са слагали така наречената "фута" - парче памучен плат, което се увива около кръста на детето и стига малко под коленете.

# 215
И тогава раzбира се всички са били обратни, а нас ни е донесъл щъркела. ОК. И Стефи, явно , че нямаш какво да правиш и си стоиш тук и пишеш отвратителни грлупости. Сори.

# 216
И тогава раzбира се всички са били обратни, а нас ни е донесъл щъркела. ОК. И Стефи, явно , че нямаш какво да правиш и си стоиш тук и пишеш отвратителни грлупости. Сори.

Те затуй писах одеве, че съм си доволна от мъжете, по принцип. Браво на тези момчета! Не са гействали като дядовците ни, понеже са носили дънки от бебешката си количка.

Да, бабче, така ни обясняваха и на нас.

# 217
Тонът ти е много остър и не за първи път.Поправи го,моля!Изобщо не ме познаваш,не знаеш нищо за мен,не давай определения за непознат човек.

# 218
  • най-шареното място
не не бих, бейби борн не бих.
но му уших няколко други Simple Smile, то аз му купувам червени  и оранжеви дрехи редовно, та може да не съм критерии
до 4 годишна възраст и по книгите май пише че не се набляга на диференциране на половете
а в песента за панталонките  май става дума за ризи на малко дете едно време Wink или поне аз така съм гоомекотила в съзнанието си Simple Smile

# 219
стефче, не zнам какъв ми е тона, но именно zащото не те поzнавам писанията ти ми иzглеждат много налудничАви и направо ме хваща страх, като си помисля какво неща пишеш, а ние обсъждаме толкова малки дечица  Sick направо е гадно, чЕстно.
та ти косвно наречЕ детето ми гей, женчо, обвини го в неzна какви си глупости, а то е малко душица само на 2 г.
Може ли въzрастна жена , като теб , да пише подобни простотии zа малки деца и да приписва на майките им и на тях иzвратени помисли ?

# 220
та ти косвно наречЕ детето ми гей, женчо, обвини го в неzна какви си глупости, а то е малко душица само на 2 г.
Може ли въzрастна жена , като теб , да пише подобни простотии zа малки деца и да приписва на майките им и на тях иzвратени помисли ?
Какво се връзваш пък ти, форум е това, всеки може да пише каквото си поиска, стига да не противоречи на правилата.

# 221
Не си ме прочела добре.Казах,че 2 годишните деца са прекалено малки за подобни предубеждения от страна на родителите.Но 5 годишните вече не са толкова малки.И с нищо не съм наричала синът ти.Ти така ми се нахвърли,все едно нещо лично съм те обидила.Е,не е редно момче на 5 и повече години да играе на кукли според мен.Това е моето мнение,не мога ли да имам такова!?

# 222
Разбрахме вече мнението ви, хайде намерете си друга работа или се изяснявайте на ЛС, Моля!

# 223
Естествено , че няма нищо странно 4год. дете , да поиска да поиграе с кукла бебе.Видяло играчка, привлича го, иска я- какво толкова?Моята дъщеря е почти на 7год. Тренира карате, следи всеки епизод на "Звездни рейнджъри", учи брат си(2 год.) и той да е рейнджър, и иска да и купя меч и каска на рейнджър.За да си ги носи в градината и с момчетата да си играят.
 Брат и слага шнолки и ластичета на куклите наравно със нея, приспива ги , храни ги и т.н. и със същото усърдие стреля с разни пистолети и ръмжи като кола...
Изобщо не ми е минавало през ум , че това ще се отрази на секс. им ориентация. Shocked

# 224
има две кукли-футболисти и си играе много с тях, има и кухня и прахосмукачка и почистващ център и добре че ги има. Занимава се, копира мама и ме оставя да сготвя, изчиста и ровя из форума. До две- три годишни не можеш да ги ориентираш сексуално, те опознават света и им е любопитно всичко, като поотрасне ще са му омръзнали тези неща и ще го насочвам към други неща.

Общи условия

Активация на акаунт