Отговори
# 150
Това за кърменето ми се вижда ненормално, за 8годишно дете. Прекалено е!

И аз така мисля Shocked - за мен бебето е кърмаче, а не дете във втори клас, което се кърми #Crazy

# 151
  • София
За чершафите да кажа и аз, има едни които се водят еднократни чаршафи тип памперс, се са мекички, като памучни от едната страна, а от другата са найлонови, точно на принципа на памперса са. Има ги в най-различни размери, използват се по болниците за лежащо болни хора, вместо да сменят чаршафите всеки ден. И аз реших понеже във фирмата където работя продаваме точно такива еднократни чаршафчета, ще си взема от тях.
Но мисля че това за което казва Кали също е много добро, защото може да се пере и да си го ползваш с години Simple Smile

лорелай  на мен не мисе е случвало, аз даже съм се притеснила че нашия бебок пак нещо се кротна......обикновенно е много активен нощем а сега нито през ноща нито днес, само съвсем лекичко ме погъделична на два три пъти...

# 152
оф доли и ние сме така, тъкмо се зарадвах онази вечер че риткаше, сега пак се е кротнала, от време на време само едно като протягане усещам. Вече незнам защо е толкова мързелива. Дали не и има нещо  Sad
Успокоявам се с това което пише на лентичката ми, че може да няма вече толкова място да се "вихри"  newsm78

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 16:09 от Aquariel

# 153
Привет и от мен!!!  bouquetПърво Честити празници на всички!!Пожелавам ви много романтика,вино и любов тази вечер Wink!!Честит Рожден Ден ,Милени Hug!!Бъди здрава,влюбена в живота и много щастлива!!!
Аз се позагубих в последно време.Не стигам до компютъра(мъжа ми го е окупирал заради работа Crossing Arms) и много ми е домъчняло  Rolling Eyes....,но няма как.Радвам се,че виждам само положителни мисли Peace и като цяло тайфата се държи.
Моето положение е нормално,наедрявам главозамайващо и единственото ми притеснение са многото натрупани килограми Rolling Eyes(до сега 21 ooooh!).Ноооо,ще му мисля за свалянето след като мине заветната дата.Два-три пъти чувах изказвания от познати(опитни лелки и др.такива вещи хора),че вторите деца се раждали по-големки в сравн. с първите-ей това малко ме изненада и честно казано притесни.Всичко иначе е ок.
За списъците с необходимите вещи за в къщи и болницата-февруарките разполагат с добър,можем да копираме Grinning,те няма да се сърдят.
Айде, весел ден от мен!!И до скоро ,надявам се..

# 154
  • Русе
Честити презници и от мен !!!
Моят мъж много си хареса подаръка и след малко мисли да го почва  Wink .Щял да ми даде и на мен малко от уйскито(да не и се допиело на малката  Joy ) .Аз пък получих страхотен букет и един голям плюшен мечок  Heart Eyes .

Днес и моята бебка беше много кротка.Сега се размърдва лекичко и имам чувството,че точно като легна да спя довечера ще се разбеснее   Laughing

Приятен завършак на вечерта и много РОМАНТИКА  Heart Eyes   bouquet    Heart Eyes

# 155
Уф, накрая и аз да успея да се включа, че вече щях да честитя празниците на патерица.

MilenniЧестит Рожден Ден!!! ,  newsm59 Всичко най-хубаво ти желая, най-сладкото бебче април и само положителни емоции.

И на всички празнуващи, бъдете най-обичаните и желаните жени и вечно пияни от любов.

# 156
  • София
оф доли и ние сме така, тъкмо се зарадвах онази вечер че риткаше, сега пак се е кротнала, от време на време само едно като протягане усещам. Вече незнам защо е толкова мързелива. Дали не и има нещо  Sad
Успокоявам се с това което пише на лентичката ми, че може да няма вече толкова място да се "вихри"  newsm78

Ами може и така да е....вадявам се. При всички случай ще питам док другата седмица като отида, защото аз така немога през два три дни и да взема да си изкарам акъла Sad Даже днес няколко пъти лягах по гръб и си гледах корема, понеже на енго така аз като съм по гръб и не му е много удобно и обикновнно в знак на протест ми надава шутове, ама днес само един път ме изшути и неще ... Sad
Надявам се да е наред

И така и забравих да честитя днес празниците Simple Smile

На всички които празнуват независимо кой празник пожелавам много много любов, здраве и щастие Simple Smile

# 157
doly dog питай го и кажи после че да знам дали да подпалвам моя доки по телефона.Според мен всичко е наред не се притеснявай, и  моята като я домързи и аз съм лягала по гръб и мляко съм пила и музика съм и пускала и по 1-2 шута лекички и това е. Какво ще ги правим такива мързеливи незнам  Wink
Много ме  е яд че не ме вика всяка седмица доки да ми слуша тоновете.

# 158
За кърменето до училищна възраст, аз съм  Sick Кърмех Калоян докъм 7-8 месечен и вече започнах да не се чувствам комфортно (в доста отношения). И с Мишо мисля така да постъпя, ако мога  Peace
Ама не искам да предизвиквам спорове, всеки си знае  Peace

За ритането искам да ви кажа, че Калоян почти не ме риташе  ooooh! И на меренето на тонове не помръдваше. Като се роди спеше по 5-6 часа. И така докъм 9 месечен  Joy
Това на шега, макар че си е вярно.  Peace
Мисля, че няма от какво да се притеснявате  Hug

# 159
  • София
Ами дано не са много ревливи и да спинкат като се родят, ама аз се шашкам Simple Smile

Aquariel ще питам доки и задължително ще ти кажа, ама съм чак в четвъртък на преглед

# 160
  • Popovo
  party023 Заповядайте момичета на торта. Днес сина ми Марти става на 11 год.

# 161
момичета , бэрзам да се похваля. вчера си купих количка и съм много щастлива. бутам си я по коридора и не мога да и се нарадвам . сега ще сложа снимки в албума .вчера бяхме на софия заради покупката и още не съм изчела какво сте писали ,но сега се връщам и почвам .виждам последния пост. koketka ,да ти е жив и здрав сина и много да ви радва Hug

# 162
  • София
КРИСИ, количката е великолепна направо !!!  smile3501 Останаха ми очите.

Ако не е тайна от къде я взе и за колко пари ?
Аз тия дни мисля да се пусна по магазините най-сетне, че до момента нищичко не съм купувала....
Лек ден на всички мами !

Koketkabdbaloni на Марти hbday ! Да е жив и здрав, голям и силен мъж да стане за радост на мама и татко и за пример на малкото априлско човече ! И понеже откакто съм родител знам, че рожденния ден не е празник само на детето, но и на майката,  newsm51 за теб !

# 163
ВаняМ , много се радвам ,че ти харесва . от малечко е . летния ,зимния кош и чантата/ защото  тя се плаща допълнително /е 1450 лв . има хиляди екстри , още ги разучавам. Laughing

# 164
  • София
Добро утро Simple Smile

koketka  да ти е жив и здрав Марти newsm59 Много да ви радва и много да ви слуша и да бъде най-добрия батко на света Simple Smile

КРИСИ Честита количка Simple Smile Много е хубава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт