Отговори
# 135
  • Варна
Ваня, аз корема предния път го спасих, но за съжаление тогава пренебрегнах краката и дупето и имам стрии на дупето и на пригънките на коленете Tired Затова сега по тия места мажа мнооооого усърдно. Иначе на гърдите имам от 12-годишна и вече почти не се забелязват. Ама така е, както нямах грам цица и изведнъж в 5-ти клас - сутиен чашка С Shocked
Ти наистина е можело и да се отървеш, но аз съм на мнение, че каквато ти е кожата. Аз си ги получих стриите като подарък за цял живот още в пубертета, естествено основно по корема, и през бременностите не съм получила други, но пък съм си много красива и без друго  Wink Пожелавам на всички мамички да се опазите възможно най-много от тези красотийки  Confused

# 136
  • Варна
Sorry, стана грешка
 Goldie Ти наистина е можело и да се отървеш, но аз съм на мнение, че каквато ти е кожата. Аз си ги получих стриите като подарък за цял живот още в пубертета, естествено основно по корема, и през бременностите не съм получила други, но пък съм си много красива и без друго  Wink Пожелавам на всички мамички да се опазите възможно най-много от тези красотийки  Confused

# 137
# 138
Някой беше споменал преди за това, че памперсите пропускали и е хубаво да имаме нещо под чаршафчето над дюшечето, така ли беше, че не съм сигурна newsm78
В случая количката също може да е потърпевша, нещо трябва ли и за нея да се подложи нещо? Rolling Eyes

# 139
Някой беше споменал преди за това, че памперсите пропускали и е хубаво да имаме нещо под чаршафчето над дюшечето, така ли беше, че не съм сигурна newsm78
В случая количката също може да е потърпевша, нещо трябва ли и за нея да се подложи нещо? Rolling Eyes

да чаршефче памперс върши чудесна работа , ние и на консултаций като ходехме си носех да си постилям абе винаги имах в чантата на количката по-едно от тях (продават се в аптеките по 0,50ст.)

# 140
Здравейте, честит Рожден Ден на Милени! Да си жива и здрава   bouquet
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички!

pS: и аз мисля че ще е хубаво да имаме вече примерни списъци на 1ва страница за бебо, мама и болницата Peace

# 141
Здравейте и от мен Simple Smile

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички празнуващи  Hug Heart Eyes Hug

Милени,  newsm59  bigdance2 newsm59 Бъди жива и здрава, много обичана и април да ти донесе едно прекрасно здраво бебче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относно чаршафчетата памперс, на мен не ми се е случвало да пропусне памперса при Мая  newsm78 Не съм ползвала такива.

За клизмата, няма нищо страшно Wink

Миленче, браво на мъничката Рая, ще се пребори беба   Heart Eyes

# 142

В количката не съм слагала нищо, понеже лесно се пере.
Но над матрака слагах надматрачна постелка с ластик. Отгоре е хавлиена, отдолу гумирана и с ластик за матрака.  Peace
Има ги по бебешките магазини. Даже скоро гледах в Пинокио-Дружба по 20 лв. Аз моята съм я взимала за 35  Rolling Eyes Но върши чудесна работа  Peace

За памперси за момчета препоръчвам Либеро, по тази причина. По-малко пропускат и по-малко алергии дават. Много съм доволна  Peace

# 143
# 144
  • In someone's dreams
Много ви благодаря мили мами за хубавите пожелания. Големи  Hug на всички!

Вижте каква тема ми попадна в кърмаческия форум и не можах да се сдържа да не я коментирам  Shocked
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266759.0

# 145
Момичета днес голяма борба в мен, какво прави това човече направо не знам #Crazy. Имам чувство че ще се покаже ръка или крак всеки момент, голямо бутане пада #Crazy. Направо ме посини...не мога да разбера обаче къде му е дупето и къде главата...но бутането си е отдясно и то здраво... newsm78
На вас случвала ли ви се е такава активност на бебето? newsm78

# 146
kalli, cenitelkata, мерси за инфото Hug Аз намерих нещо такова в интернет:http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=167&products_id=1953, предполагам че е това, за което говори cenitelkata.

лорелай, при мен се е случвало вечер няколко пъти - голямо думкане му удря бебка Grinning

# 147
лорелай, при мен точно в понеделник малкият се беше ужасно разбеснял. През нощта даже на няколко пъти успя да събуди и баща си  Joy  То беше едно думкане... А днес е като мушичка. Само от време на време леко се обажда.

# 148
  • варна
Milenni,честит двоен(троен)празник!Жива и здрава,много щастлива,а през април-най-хубавия подарък!
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН,МИЛИ ДАМИ!БЪДЕТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И ЖЕЛАНИ СЪПРУГИ И МАЙКИ!

# 149
Това за кърменето ми се вижда ненормално, за 8годишно дете. Прекалено е! Със сигурност ще има психологически последствия за детето, така си мисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт