Отговори
# 120
Честит Рожден ден на появилите се на този розов ден! Да получавате като привилигировани любов на талази! А и честити празници на всички във форума,които задължително трябва да се чувстват много обичани и обичащи!
Sisee, не сме се засякли при Балев, защото аз бях при него на 30.01, но иначе има големи шансове да се засечем, защото май и докторката ни за ЖК е една и съща. Мисля,че и ти си при Славова! Иначе за Балев-аз му вярвам 100%, че ако има проблем ще го види и няма да ми го спести, вярно не говори много, но пък от мои близки знам,че не трябва да се съмнявам в професионализма му. Те големите специалисти са така, аз ходя за щитовидната жлеза при Христозов (който също е признат), но той пък е върха, не можеш нищо да му изкопчиш!
Сега за пловдивските мами-днес чета в dir.bg, че Пловдивска община обсъжда еднократна помощ за новородени 2000 лв., в случай че поне единият от родителите е жител на общината и там някакви други подробности. Понеже нашият татко е пловдивчанин,ще взема и аз да прескоча до Пловдив да родя едно бебче! Laughing

# 121
Milenni  честит рожден ден  bdbaloni желая ти цялото щастие на земята ,бъди много щастлива съпруга и майка !!!
Момичета на вас честит Св.Валентин И Трифон Зарезан ,бъдете вечно обичани и щастливи,пияни от любов  до мъжете които обичате !!! newsm51

# 122
Честит Свети Валентин на всички!!!

Понеже не можем да пием - ще се обичаме!!!
Milleni - да си жива и здрава и живо и здраво бебче!!!

# 123
Doroty_d,благодаря ти за инфото newsm51!А да знаеш случайно какво трябва да си носим за раждането(за нас и бебо разбира се)?Имат ли добри неонатолози и съответната апаратура?
  Много ме зарадваха новините за Сладка мама и Дари smile3521!
cayman,да ти кажа,аз понеже не се сетих да питам за неонатолози,може ти да я свършиш тази работа, съгласна? Wink
А за апаратурата, знам че е отлична, не съм технически грамотна, така че не знам подробности,но това ми е информацията.
За самото раждане не трябва да носиш абсолютно нищо,само лични принадлежности като четка и паста за зъби, интимен гел и т.н. ,ако желаеш може да си носиш и нощница и чехли,но лично аз ще се възползвам от тези в клиниката. Ползвала съм ги,когато ми беше пункцията и знам,че са нови и чисти.  bouquet
за бебето - абсолютно нищо не трябва да носиш, там има всичко. Пелени, дрешки,храна,биберони и каквото там се сетиш !  Flutter

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 12:06 от Doroty_d

# 124
  • София
 hbday  Milenni  hbday
Бъди най-вече здрава и мно-о-о-о-о-го обичана!

Честит празник на всички момичета ! (не уточнявам кой празник точно - която, както го чувства) newsm24

За мазането - редувам Мустела и масло на Икаров против стрии, от една седмица и мен ме сърби, но си го обяснявам, че последните два месеца коремът порасва най-много и затова. Засега удържах положението, дано и тази бременност се размина без поражения по

Аз с нищо не се мажа, но от известно време и мен адски ме сърби корема. Така, че... мисля, че сърбежа не е от мазилата, а по-скоро от разпъването на кожата (което в този етап на бременността май е непрекъснат процес).  Имам чувството, че с всеки изминал час корема ми набъбва ...все едно е замесен с мая Joy
Между другото и при двете ми предишни бременности с нищо не съм се мазала, но стрии по корема изобщо нямам. За съжаление не мога да кажа същото за гърдите и дупето - там съм "шарена" и то още от пубертета.

# 125
Milenni, честит рожден ден !!!   newsm59

Честит св. Валентин на всички!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 126
  • Добрич
Милени Честит рожден ден,много здраве и усмивки!

# 127
Здравейте момичета, честито на всички и нека сме влюбени всеки ден, не само днес!
mira_max, я пусни един линк да я прочетем тази вест, макар че те докато решат.... дано Praynig
Направи ми впечатление, че ние си нямаме официален списък с покупките за бебетата, обсъден във форума и "забит" на 1 страница. Аз си пиша тука, ама все си мисля, че пропускам нещо  #Crazy
Поздарви   bouquet

# 128
http://plovdiv.dir.bg/2008/02/13/news2660310.html
Ето линк за пловдивските мами-късметлийки!

# 129
милени честит рожден ден  bouquet и честит празник на всички влюбени!ясмина кажи моля те как ще я правиш тази клизма в къщи,че и мен ме очаква,а ме е срам да не се изтърва в болницата.и тук не правят клизма newsm78.мерси Hug

# 130
Здравейте , момичета !!

Milenni, честит рожден ден .Да си жива и здрава и щастлива мама през април   bouquet  bouquet

Нашата Рая е горе-долу добре , диша с апарат , но не на сто процента. Има инфекция , която в момента лекуват.

Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан.

# 131
Момичета това е от Anilinda : Честит Св.Валентин на всички априлки,пожелавам ви взаимност,споделени чувства и дълго съжителство с любимия !!!поздрави и целувки получих смс -а преди малко

# 132
  • Варна
Мили мами, сладурани - честити празници на всички - бъдете винаги пияни от любов
На именниците и рожденниците - ЧЕСТИТО - живи, здрави и много щастливи.
mira max не си ли прочела нещо и за нас варненките - уж голям град..... Wink

# 133
  • Бургас
Миленни, честит празник  bouquet
Браво на Рая Heart Eyes
Ваня, аз корема предния път го спасих, но за съжаление тогава пренебрегнах краката и дупето и имам стрии на дупето и на пригънките на коленете Tired Затова сега по тия места мажа мнооооого усърдно. Иначе на гърдите имам от 12-годишна и вече почти не се забелязват. Ама така е, както нямах грам цица и изведнъж в 5-ти клас - сутиен чашка С Shocked
На мен понеже любовта ми е забранена все още Cry, ще пийнем с мъжо по чаша червено вино довечера. Пък току виж успея да го прилъжа и за нещо друго Twisted Evil Blush
Пфууууу, голяма съм патица Whistling От вчера ще се хваля и все забравям - поръчахме си количката и най-късно до 3 седмици обещаха, че ще я доставят Grinning

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 12:53 от Goldie

# 134
Здравейте момичета!!!!
Честит празник на всички пожелавам ви да сте най щастливите и обичани жени и най-прекрасните майки през април.  bouquet
Нямам търпение да дойде утре та най накрая да видя нашата малка бебка и после ]е се отчета.Смятам да раждам в Майчин дом с д-р Явок Корновски и с епидурална упойка това е от мен лек ден на всички. Simple Smile
Milenni newsm59

Общи условия

Активация на акаунт