Отговори
# 105
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Днес купих подарък за мъжо ми(за утрешния празник де  Laughing ).След дълго чудене какво да му взема реших,че най-добре ще е да е нещо,което ще му хареса отколкото да му остане за спомен.За това реших да му взема една бутилка уйски(DIMPLE) и една кутия шоколадови бонбони(харесаха ми едни на име "Моцарт").Със сигурност ще му хареса много подаръка  Heart Eyes .

Утре мисля да отида да напазарувам малко козметика за бебка и да и взема шишета и беберони.Мисля да огледам и за одеалца и порт бебе.Онзи ден взех и  едно комплектче за легло :чаршафче,калъвка и олекотена завивка(жълто-зелено на Туйтита)Ще пусна снимки ама може би утре на всички покупки заедно  Wink .

Лека вече на всички   bouquet

П.С.Браво на малките ни априлски героини Дари и Рая   bouquet  Heart Eyes

# 106
ritka, надявам се като спреш работа да имаш още повече време за себе си и Мая. Сега е важно да отделим време на себе си, коремчетата и тн. Бачкането край няма.
лоралеай, много мило, благодаря Simple Smile
а за дрешките исках да питам как се нарича цяло костюмче с ръкави и крачоли, заедно с чорапчето? Малеее как го описах... гащеризонче ли се води или си има друго име? а ританките с чорапче ли са или само панталонче? newsm78
ох, убедихте ме, че трябва да си поискам изследване за МБ. Аз се сетих, че в 3ти месец ми правиха точно МБ, а не само секрет, но въпреки това... Той моят лекар все ме разубеждава да си правя разни изследвания щото всичко ми било наред, ама ... аз не съм съгласна Naughty
и на мен клизма ми звучи неприятно, но катетърът (при секцио) ми е още по-неприятен ooooh!

отивам да купувам подарък на мъжа ми Hug

# 107
Здравейте бъдещи маминки,
Аз вече минах през това което ви очаква и то за втори път през септември..Влизам от време на време в форумите на очакващите заради тръпката която чувствах и коята сега вие чувствате,желая на всички всичко да мине благополучно.........  Hug
За клизмата няма нищо страшно то почти нищо не се усеща,няма никаква болка и неприятно усещане,само една хладнинка  Laughing  Joy Mr. Green
Стискам палци на всички ви......целуфффффки

# 108
ох, убедихте ме, че трябва да си поискам изследване за МБ. Аз се сетих, че в 3ти месец ми правиха точно МБ, а не само секрет, но въпреки това... Той моят лекар все ме разубеждава да си правя разни изследвания щото всичко ми било наред, ама ... аз не съм съгласна Naughty
и на мен клизма ми звучи неприятно, но катетърът (при секцио) ми е още по-неприятен ooooh!

МБ се прави задължително в началото на 9ти месец (или края на 8ми).

Катетърът при секцио се слага, когато вече си под упойка, за да се избегне болката, така че не се притеснявай. (поне на мен тогава ми го сложиха.)

# 109
Съни и ние имаме такова олекотено комплектче на Туитита (оранжево) много са свежички Peace

Верчо според мен това за което питаш се нарича гащеризонче Peace
а тези "панталонки" + чорапчета са ританки.........Аз се светнах вече за всичко около бебешките дрешки Laughing

# 110
Здравейте и от мен,  Hug
Отдавна не съм писала, но ви четях редовно.
За клизмата- акушерката от курса за бременни ни каза, че ако се притесняваме от нея, можем да си сложим свещичка " Евакю" вкъщи като започнат контракциите. Действали бързо и ефикасно. Иначе за пиенето на разни отвари ни посъветваха да ги избягваме, но вече не си спомням по какви причини. newsm78
За обличането на бебето- правилото било детето да е с един кат дрехи повече от майката. baby_neutral
За размерите на бебетата не се шашкайте толкова, защото се мери основно дължината на бедрото, а ако ехографът е 2Д размерът на бедрото варира в зависимост от това под какъв ъгъл е разположено крачето в момента на измерването. Май не го обясних много ясно, но мисълта ми е, че тези размери са малко относителни.
За срещата в Пловдив аз също ще се включа. Казаха ми, че на втория етаж на " Скерцо" до университета не се пуши.  bouquet

# 111
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ,ама само колко много сте писали.................... newsm09!!!
До сега четох и не зная дали ще имам сили да пиша,но ще се пробвам smile3503
Galivo,аз приемам Зимафлуор,но го пия Shocked!!!Сега разбирам,че е трябвало да се смучат или дъвчат.Дали е проблем,че го пия..... newsm78???
Stefinka,и аз от няколко дни усещам сърбежи след мазането с Мустела,но реших,че си въобразявам.Сега не зная дали да я сменям с друго мазило или още малко да се помъча newsm78!?
За течението,имам си го почти от самото начало на бременността.До сега не са ми правили МБ,но в петък съм на ЖК и ще ми взимат секрет,дано да е чист Praynig!!!Иначе оплаквания намам,но знае ли се..................
За Лактацида  newsm10,използвам го повече от две години и съм много доволна.Преди това се миех със сапун и дълго време не можех да се оттърва от гъбки newsm61
За крема за зърна,мисля да си взема Лансинох.От всичко прочетено до момента,май е най-предпочитан.
За присъствието на таткото в родилната зала бях ЗА!!!Но след като споделих с една акушерка се разубедих.Не че ми е казала нещо кой знае какво,но ми обясни,че гледката не е много приятна,а и понякога въпреки клизмата си излизат разни изостанали неща......... Embarassed Е да,човещинка,ама след това ще трябва да си легнеш с този човек..... newsm78 Embarassed
И най-накрая,аз също ще раждам в Шейново с избор на лекар/външен лекар/,смятам да ползвам и епидурална упойка.

# 112
  • София
Добро утро Simple Smile

Май пак аз съм първия ранобудник Simple Smile
Ама трябва да се захващам с учене, че в събота имам изпит smile3506
Еййй голяма гадост, много ми писнаха тия изпити, а ми остават само два, ама тая сесия з голям зор уча.....тия хора не разбират ли че хич не ми е до това Simple Smile Ама ще се пробвам да ги взема пък да видим Simple Smile

За присъствието на таткото, аз също не съм много ЗА. Първо защото bebkobub е права, все пак после ще трябва да си легнеш с тоя човек  и де да знам, нещо не ми се иска много. Второ защото един път говорихме с мойто мъж по въпроса и той ми вика "ааа не, немога аз те гледам как те боли и се мъчиш" (може би защото тъкмо бяхме гледали едно филмче за раждане Simple Smile )
Абе незнам ......бях гледала едно предаване и там една жена каза, че все пак има места където жената трябва да отиде сама, точно по този въпрос. Не съм много сигурна обаче какво искам.......май по-скоро не искам да присъства Simple Smile

# 113
  • Бургас
Добро утро!
Недди, аз се притесних за размерите, защото абсолютно всички на 3Д-то показваха седмица назад, а и теглото Rolling Eyes И мислех, че в късна бременност има по-малко разминаване. Снощи, обаче, не можах да спя и мислейки само затова се сетих, че скоро на едно момиче ден преди раждането и бяха казали, че бебето е 3100, а на следващия ден то се роди 3500 Laughing Така че се поуспокоих. В крайна сметка другата седмица ще ме гледа пак и моята лекарка, та ще видим как са нещата. Както казва мъжът ми - все пак не са го сложили бебето на кантар да го претеглят Crazy
За таткото - категорично против съм да присъства. Пък и той не гори от желание, де, малко пъзльо си пада Twisted Evil
За мазането - редувам Мустела и масло на Икаров против стрии, от една седмица и мен ме сърби, но си го обяснявам, че последните два месеца коремът порасва най-много и затова. Засега удържах положението, дано и тази бременност се размина без поражения по шкембето Praynig
Хубав ден от мен, започвам да мисля менюто за довечера. Само виното е на линия засега Mr. Green
Честит Ви Св.Валентин и Трифон зарезан  bouquet

# 114
  • In someone's dreams
Добро утро мили мами с коремчета!

Специално искам да ви почерпя днес за моя рожден ден   party023     
 smile3510

P.S. Така и не разбрах как се слагат картинки  Blush

На всички пожелавам честит празник днес и да сте вечно влюбени  1dating

# 115
Milenni Честит рожден ден нека всичко което си пожелаеш стане реалност  bouquet и най-хубавото и здраво бебче през Април newsm59

# 116
  • София
Milenni  да си жива и здрава, желая ти много, много здраве, щастие, късмет и най-хубавото и здраво бебче през април Simple Smile newsm59

# 117
Милени ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, да си жива и здрава и много радост на пролет ти пожелавам, това което си пожелаеш днес да стане красива реалност,тогава когато пожелаеш  .  bouquet  Весело изкарване
 Честит свети Влентин  и/или Трифон Зарезан  на всички

# 118
  • в илюзия
Milleni Честит рожден ден . Пожелавам ти всичко най-хубаво и здраво и сладко бебче през април. newsm67
Честит Св. Валентин и Трифон Зарезан и приятно изкарване довечера. txtloves Heart Eyes
Ние май ще сме си на вечеря някъде както винаги 1dating Не занм какво е измислил татито.
За присъствието му в родилната зала съм твърдо против , по същите причини , които сте изложили по- горе.
Доли дог споко ще ги вземеш тия изпити.
За Мустела и аз се мажа с нея , но за сега нямам никакви оплаквания.

# 119
 Goldie,зависи от апарата и от лекаря когато не премери точно главичката или зависи как е застанало бебето дава различни размери и за теглото и за седмицата.При мен на единия ден ми мерят едното бебе с три седмици напред после след два дни отивам на друг лекар и той изкарва двете бебета абсолютно еднакви по размер и седмици.

Общи условия

Активация на акаунт