Отговори
# 165
  • варна
 smile3510И ние днес сме рожденици-ще духнем две свещички Simple Smile
Кокетка,да ви е жив и здрав Марти и много да ви радва! newsm59
Варненки,ходихте ли на лекцията вчера,как мина?

# 166
  • в илюзия
кокетка честит ти рожденник . Да ви е жив и здрав и само да ви радва. nbirthday
Криси честита количка  bouquet
Да се похваля ние снощи си изкарахме много добре на вечерята 1dating . Това беше последния ни Св. Валентин само на двамата , от догодина ще сме трима

# 167
Теди и Кокетка, честити ви рожденици! Много да ви слушат и да ви носят само усмивки!  bouquet

# 168
 Да са ви живи и здрави рождениците  момичета и много много да ви слушат и да ви радват.
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm59  Gift  bigdance2

# 169
Да са живи и здрави рождениците на Теди и Кокетка.
Да растат добри, весели и послушни деца и да помагат за бебоците.

bdbaloni  baloni  bdbaloni  baloni  bdbaloni

# 170
  • Варна
Честит рожден ден на Milenni, макар и със закъснение!  Hug Много любов и щастие ти желая!

Да са живи и здрави рожденниците на koketka и tedi_ip ! Само поводи за радости и гордост да ви дават! Да растат весели, здрави и щастливи деца!

tedi_ip лекцията вчера мина много добре. Водеше я старша акушерка от Окръжна - Силвия Русева. Предимно й задавахме въпроси как протича раждането там, какво трябва да се носи за майката и бебето и такива неща. Общо взето затвърди се убеждението ми да раждам там. Усещаше се обаче твоята липсва като майка с опит в раждането в Окръжна!  Grinning

Следващата лекция от училището към Окръжна болница ще бъде на 28.02 от 15:00 часа. Темата ще е за раждането.

milenag щом племенницата ти е в ръцете на лекарите и всичко е под контрол, скоро ще се оправи! Непременно ни осведомявай за малката!  Hug

# 171
  • In someone's dreams
Да са ви живи и здрави сладките рожденици Теди и Кокетка   bdbaloni! Много да ви радват и щастливо детство за тях, а на мамчетата много любов и щастливи мигове с малките съкровища  smile3525

Да се похваля и аз като arodoet2, снощи и ние си изкарахме супер. Малката и тати такива танци му дръпнаха, аз само се "облизвах" от страни и искрено им се радвах. А татито ми подари две сърчица - едното сребърно за Свети Валентин, а другото златно - за рожденния ден  Heart Eyes Ей, обичам си го тоз човек .....

Усмихнат ден на всички мамчета!

# 172
Честит Рожден Ден на дечицата на Теди и Кокетка! Само радости да им носят!

Ние вчера не ходихме никъде. Баба ми беше рожденничка и ходихме у нас, а после си се прибрахме. Аp подаръкът за Св. Валентин си го получих предварително - GSM. Вчера получих и кутия бонбони пияна вишна...

Момичета, коремът ми вече ми се струва огромен. При вас как е? Мерих си обиколката - 112 см. Е, аз съм височка и едричка, де - 173 см и сега тежа към 84 кг... А имам още 2 месеца до термин...

Вчера със зълва ми ходихме до Штъпкела, но те го преместили... Отидохме до новия му адрес. Харесах и количка - Mag England Duo. Комбинирана и с кошче за кола. Но още не съм решила окончателно. Купих едно сладурско оранжево боди с дълъг ръкав и 2 шапчици - синя и розова, понеже не знам още пола на бебето. Зълва ми пък ми купи 2 бр. ръкавички - сини и розови. Ох, много ми се пазарува, пък като не знам още пола на бебето и все се въздържам... Стискайте палци да се обърне вече и да го видим на следващия преглед!

# 173
Asja,мила, защо не купувате дрешки в цветове,които могат да са и за момченце и за момиченце?
Така ще си подготвена за всяка ситуация Simple Smile
Сестра ми например така направи, повечето дрешки са в зелено,жълто,белички и сега даже и аз ще ги използвам за моята мома Simple Smile  bouquet

# 174
Ася, аз въпреки че знам пола на бебе, не купувам само сини дрешки. То пък не че съм купила кой знае какво....но това, което купих е в жълто, зелено и оранжево. Аз не робувам на убежденията че момченцата са в синьо, а момиченцата в розово  newsm78
А за количката и ние капарирахме Маг Ингланд, но Принцес рол

# 175
  • Варна

Момичета, коремът ми вече ми се струва огромен. При вас как е? Мерих си обиколката - 112 см. Е, аз съм височка и едричка, де - 173 см и сега тежа към 84 кг... А имам още 2 месеца до термин...

Ася, обиколката на корема се мери в легнало положение  Peace (поне така правят на консултациите). Иначе зависи от структурата на майката - някои са по-"изхвръкнали", други имат по-дълбок таз т.н. Моята обиколка на корема е 95см в легнало положение  и 102, ако съм права  Shocked Иначе съм 165см /65кг в момента.

а за дрешките - хич не ми се купува в розово, толкова ми е омръзнал този цвят покрай дрешките на дъщеря ми. Ще гледам за други цветове - жълто, тъмно лилаво, бледо синьо, светло бежово

# 176
  • Някъде на път....
tedi_ip, koketka, честити ви рожденици! Да са ви живи и здрави и много, много да ви радват!  Hug

newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook newsm38  bigdance2  ura newsm18  Party Time Tada  costumed034  4uu

# 177
asja и ние сме си харесали същата количка, много е хубава, само седмица преди да я вземем ще отидем да си поръчаме цят, че тогава имаше в тъмно синьо и червено и не ни хареса.Като цена, качество и екстри аз не намерих по-добра количка. Къде са преместили Щъркел? Стискам палци другият път при доки да се разкрие вашето срамежливче  Hug
tedi_ip, koketka Честити Рожденници, да са ви живи и здрави и много да ви радват   bouquet  Gift
А мен така ме влече това розовото, направо съм откачила, макар че мисля да взимам и дрешки в бяло и жълто, някак си ще е странно ако всичките дрешки на бебка са розови  Crazy

# 178
  • София
tedi_ip Чистит рожден ден и на твоето слънчице Simple Smile Пожелавам много много здраве, щастие и къмет  bouquet

За дрешките и аз не искам да са ми само в синьо, имам и в жълтичко и в зелено. А пък толкова ми се искаше количката да е червена, ама хубаво наситено червено не цикламено, ама от този модел няма такъв цвят има само розово, пък не върви Simple Smile
Има една на Peg Perego в която съм влюбена, но няма да я имам, те я имат в едно страхотно червено и си мисля че става и за момче ама ..... Simple Smile Здраве да е Simple Smile

Aquariel за розовите дрешки те разбирам напълно, те са толкова сладурански, че просто се разтапям като ги видя, ако моя бебчо беше момиче сигурно само в розово щях да купувам Simple Smile

# 179
Да и аз като разглеждам по магазините само на розово налитам, другите не ми се виждат толкова хубави, ама пък всичко ако е розово си мисля че няма да има никакво разнообразие и всеки ден ако е облечена в розово ще е странно  newsm78и затова съм решила предимно в розово ама да има и др цветове като бяло и оранжево и жълтичко да комбинирам  Simple Smile
Защо няма да я имаш тая количка на Peg Perego?

Общи условия

Активация на акаунт