Страхотна новина!
Желая ти от сърце лека бременост и красива щерка септември/октомври месец

/ти да не би да чака това заглавие на темата, та да ни кажеш
После ще влезна да попиша повече, че вече съм официално на работа
отдавна не бях влизала и виж ти каква новина - ЧЕСТИТО ЕЛСИ !!!! Лека и безпроблемна бременост ти желая!
И аз си ви чувствам много близки и знам, че ще ми мислите само хубавото и затова сте едни от първите, които научавате! 
зашеметен и ужасен от една внезапно споходила го мисъл - ами ако са близнаци! Та отидохме да видим колко точки ще се видят на ехото и беше само една.
. Това е най - прекрасния момент в живота на една жена, да стане майка, независимо колко деца има преди това. Честито, мила
!
. Хайде, мамчета вие сте
.
.
.
.
И мъжете ти много да те слушат 
Хаха, не съм толкова гадна
Но сега съм разчувствана и 1 бутилка вино биха дали шанс на нашето семейство за второ дете(то и първото така стана 

- чудесна новина!!! Няма по-прекрасен начин да започнем темичка! Присъединявам се към пожеланията на момичетата, щото не мога да измисля нещо по ориджинъл, че зациклих от вълнение!
Дано повлечеш крак из темичката 
Вече нямам търпение да дойде краят на март - уж за тогава вече сме определили краен срок за вземане на селянчето насам.
А в момента се пъна да си назубкам за държавния изпит и как никък не ми се получава няма да ви казвам, цял ден общо взето блея и лъжа себе си, че от утре вече сериозно ще сядам 
Аз нали казах преди че ни трябват бременуващи мами в темата и то казах поне 3 така че ще чакаме и дугите да се обадят
.

.
.