Отговори
# 165
Хаха, Данидо, твоето си е "лека нощ", а не "добро утро"  Joy И в нас има проблем с гледането на едни и същи филмчета (то май е само 1 - "Пинокио"). Като цяло магарица обича реда и повторенията, и понякога не иска да яде, ако не й сложа лигавник  ooooh! Или пък не иска да си тръгне от ясла, докато лелята не й даде кремчето, което всеки ден оставяме заради белезите на ръцете. Или не иска да си легне, докато не измием дупето и зъбите. Егати малкото психарче  hahaha
Кари, много ми е мъчно като чета какъв зор ти е... Дано по-скоро научиш езика и си намериш среда, защото иначе лошо  Praynig Hug

# 166
  • София
Здравейте Hug.
Пачи, радвам се, че всичко е наред Grinning. Знам, че звучи невъзможно, с дете и работа, но си почивай повече.
Елс, дано скоро да мине този период и да започне хубавата част от бременността.
Краси, напълно те разбирам, как се чувстваш с двете хлапета. Ние се върнахме от Германия за да ми помагат бабите, но... сама си гледам децата Sad.
Габи, и на мен ми стана много смешно за гърнето hahaha. А Вики е голям сладур с прахосмукачката.
Дани не гледа анимационни филмчета, обаче ако не спи гледа " Часът на мама" и знае по кое време го дават и започва да вика " Мамата". Гтедаме и 'Това го знае всяко хлапе" и вечер като не иска да си тръгне от площадката му казвам " хайде, че започват хлапетата" и той до нас само повтаря "папетата"  и подскачайки се прибираме Joy.
Спирам, че днес госпожицата се е събудила в 2.15 и заспа към 5 до 6.45 и сега мрънка, че й се спи. Уф, кога ще започне да спи като нормален човек?!
Чао и приятен ден  bouquet.

# 167
Добрутро!
Аз пък не мога да накарам Виктор за 5 мин да стои на едно място и да гледа филмчета. Пробвах с всякакви детски, но най-много 2 мин да гледа. Иначе, и той не обича да му се променят навиците. Ако е свикнал с едно нещо, докато не го напрви, не се успокоява. Тази сутрин се разрева, защото, обикновено, когато татко му почива той го води на ясла. Но днес татито реши да поспи и Виктор се разрева. Само тати можел да го заведе. То няма лошо, че се учат децата на ред, но понякога ми идва в повече  Crazy
Дани, вие докъде стигнахте със строежа? Ние събираме багаж вече и скоро започват.
Кари, дано скоро си намериш компанийка, че наистина е много гадно без приятели.
Зечка, липсваш ми  Hug
Елс, дано скоро да отмине гаденето. Чувала съм, че бременните с момичета много им ставало лошо  newsm78. Ама, мамите с момичета да кажат  Mr. Green. Поздравления за пекарната. Много добра инвестиция. Аз откакто я имам, хляб съм купувала в извънредни ситуации(ако съм забравила да го сложа  Blush). Много съм доволна. А хлябът е.......муцка.

Май времето ще се разваля.... Все пак, приятен ден!

# 168
Габи, Марти, Дани, Правде Hug
Козунака вчера взе, че стана. само се наложи да спра машината и да пусна програмата отново, за да добавя още брашно. Пачи, ако ти се прияде нещо - свиркай и пращам. И без друго много ми се правят такива неща сега. А пък за бременните-фиданки мен по-скоро не ме брой. Колкото и да ми е гадно трябва да хапвам, че иначе става още по-гадно. Пък после като трябва да ги свалям килата ще се псувам и така... А ти какво правиш в 5ч. във форума???
Кари, пожелавам ти скоро да ти потръгне в контактите. А ти не се отказвай! Така се учи най-добре език - като го говориш с местните.
На навиците и реда не се учудвайте - така си доставят душевно спокойствие и равновесие децата. Рутината за тях означава, че всичко е наред в света около тях. Така поне аз си го обяснявам.
Детски и Стени не гледа много. Заглежда се на-много в Уди Кълвача, имаше една седмица, в която ставаше в 6 сутрин и тогава гледахме Поко по НоваТВ, чак му стана любимец, поглежда понякога Хлапето, много гледаше, чак ме учудваше, когато даваха Великолепната шесторка...
Като казах Поко - вие знаете ли го този Поко? А има ли представа някоя от вас, дали мога да си го сваля отнякъде? Стени само за него говори, но нещо не го намирам никъде...

# 169
  • Варна, морето и сините вълни!
Хай!

Аз взех болнични и се наслаждавам на това че съм у дома с децата Mr. Green Много ми липсват миговете на игра и приказки у дома с децата  Joy Като се прибера от работа, докато хапнем и то станало време за сън....Най лошото е че не планувам скоро да съм бременна - сиреч няма да стане да ми се отвори парашута дълго да пребивавам у дома  Confused

Катя сама иска да се облича и съблича и почти се справя. Яде сама много от отдавана...

Но проблема у дома е друг- постоянна борба зе играчки. ПОстоянно се дърпат и бият. Иде ми да вия.Все едно са коте и куче...

Пачи радвам се че всичко се размина...Ще чакаме резултат след 10 тина дни. Peace
Моите магарета гледат Ну Пагади и има една песен на баба яга - пеят я и двамата на развален руски. Много са сладки(нали са моите гарджета)

Бременност с момиченце - ми не ми е била по- проблемна от тази с момченце  Mr. Green Дори беше по - лека Mr. Green

# 170
  • Варна
Здравейте и от нас Grinning
Мони пак е на ясла и мама продължава да си търси работа и да се опитва да учи Mr. Green
за обличането - откакто сме на ясла се облича и съблича съвсем сама. Просто понякога иска това да става по-бързо и тогава се нервира и моли за "побощ" Mr. Green Храни се доста отдавна сама, но наспоследък отказва да сложи лигав и когато ядем супа става малък ужас Rolling Eyes Странното е, че когато е на ясла няма проблем с ходенето на гърне ( водя я с едни гащички и панталонки, и си я прибирам със същите), но вкъщи всеки път или е пишнала малко на гащите или вече е почнала да ака преди да е седнала на гърнето - сменяме по 5-6 чифта гащета, не знам защо се получава така  Rolling Eyes
Mimito - и при нас има такъв проблем с играчките. На моменти са направо пред убиване. Всеки удря с каквото свари и са едни писъциииииии  #Crazy Но пък има и моменти в които забравям, че имам деца - когато са в настроение си играят много хубаво, било то с коли и конструктори, или на майки и татковци с куклите Laughing
els - все едно описваш мен когато бях бременна със Симонка. С Дари не разбрах, че съм бремена, но с малката ми беше зле от началото та чак до края на 4-ия месец. Все ми ставаше зле следобедите и към 5-6 вече бях парцал Sick Ще мине, ама е кофти
kar4ita - съчувствам ти, че трябва да се справяш сама с хлапетата, ама пък може и да е по-добре отколкото да имаш бабаи дето само да мърморят  Simple Smile А за езика - колкото повече говориш, толкова по-бързо ще го ноучиш. Нищо че те са по-дръпнати. Много скоро няма да имаш този проблем  Peace
gabby - в коя ясла сте? Мони е в "Чуден свят"

# 171
mishelin,  в 'Иглика' сме. В 'Чуден свят' не ни приеха.

# 172
Привет-мривет!
Габи - до никъде не е нашия строеж  Rolling Eyes От септември месец миналата година сме на една дупка и едни излети основи и до там. Колкото пъти мина оттам виждам едно и също нещо  Tired Кооперациите покрай "нашата" вече се извисяват, а при нас сякаш времето е спряло  ooooh! Не виждам как акт 16  ще излезне до година, април месец. Както и да е. И да го мисля и да се ядосвам файда ьок  Whistling Малко ми е досадно вече в тая квартира (вече 6 години сме тук), но ще си трая за сега.
За гаденето и дали ще е момиченце при Елс - на мен ми се гадеше, когато забременях със Сисито, до към 4 месец някъде. И при мен Ели беше така - по добре да хапна, макар да ми се гади, отколкото да не ям въобще. Апетита ми беше зверски въпреки гаденето. Гадеше ми се през целия ден, главно от млечни продукти. По ужасно обаче беше главоболието след обяд, направо беше нетърпимо, а ходех и на работа.
Това е, друго не се сещам   bouquet
А Весито нещо не пише  newsm78

# 173
Всички наопаки, аз пак натерсене  Mr. Green ами не ми е ставало гадно, нито веднъж... беше най-прекрасното време, всичко ме радваше, нищо не ме дразнеше. 2-3 пъти имах изблици на краткотраен рев - и все без причина, и безброй ревове от радост. Просто нещо като ме зарадваше и се разплаквах от щастие и умиление...ами такава ми беше бремеността.
Днес почивам - голям кеф, фризьор, разходки, мъъъничко само на пазар и така  Grinning

Дани, радвам се, че се завърна!  Hug Heart Eyes
Мише, Кари, Марти  Hug Heart Eyes
Кари, сигурно е доста неприятно това, че си сама и не говориш още езика! Но съм сигурна, че ще се адаптираш и ще го научиш този испански. Не е толкова труден (аз говоря италиански, но се разбираме с колегите, които работят с испанци)  Peace

Поздрави, отивам да довърша готвенето   bouquet

# 174
нямам настроение за писане...
като ми мине ще пиша...но иначе ви следя Wink

# 175
нямам настроение за писане...
като ми мине ще пиша...но иначе ви следя Wink
и аз така
надявамс е искрено да е скоро
поздрави на всичкиииииииииииии

# 176
и аз така, днес децата криви и ревливи съответно и аз съм зла  ooooh!
дано утрешния ден е по добър

# 177
Времето е хубаво и никаква активност!  Grinning
Елси, Пачи на отчет как се чуствате, моля!  Hug
Веси, как върви шофьорския курс? Как е Ивко?
Идва пролетта, малко остана от зимата, най-много Баба Марта да се развилнее някой ден и после ...слънце, пчелички, цветя  Mr. Green

Поздрави и  приятен уикенд!
Ние отиваме в Плевен да си вземем детенцето!  newsm44 а довечера сме на караоке!  Mr. Green

# 178
Ех Правде как ти завиждам (май не много благородно  Wink) за караокето! Излиза ми се някъдееееее, ама няма как - няма на кого да оставя отрочето. Майка ми беше тук за два дни - хубаво е с гостбите на мама  Whistling , но за кратко уви  no
Ели, Пачи и аз да попитам как сте днес?  Hug

# 179
  • Варна
gabby - нас пък не ни приеха в "Иглика"  Mr. Green
Пачи - забляла съм се някъде ама то ще да е от времето Blush ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ и дано всичко е наред  Hug
вчера Мони беше на фризьор и освен че ни постригаха, направиха ни и прическа  Mr. Green

Дани и ние не бяхме излизали много отдавна сами вечер, но сега ни се очертават и събота и неделя като неделята е и с приспиване  newsm44 Едната вечер свеки и после да нанкат при мойта майка. Тъй че викай твойта другата седмица за уикенда и вие на купон Peace
изчезвам, че връта ми е супер схванат и съм като робокоп вече цяла седмица Sad Мнооооооооого боли Cry

Общи условия

Активация на акаунт