Аз също имах зацапване със слуз,но в по-късните месеци....около 3-тия.....
.
.
.
.
.
и аз мисля да се присъединя към нея, че ми се спи мноооого
.
.
не е доказано обаче че ако лежиш всичко ще е наред...бебчо като се закачи няма как от мърдане да изпадне...други са факторите тук,но гледай да не се преуморяваш. 
-не се хвалиш с произведения обаче

) и явно е задрямал там и паднал. Е, тогава вече се събудих. Пеем песнички, учим стихчета, рисуваме, от време на време ме кани на танц
. Откъде го е наследил, не знам. Аз определено най-мразя чинии да мия. Затова си изпросих миялна машина за новия апартамент
Ама да не се отметнеш после 
В редките случаи, когато е спала при нас на спалнята, сутрин се изсулва рано-рано и започва да вършее - гони котки, пуска телевизори, опитва се да си намери храна и т.н.
Аз чак април ще си получа новите обективи май, както е тръгнало и сега снимам само с китовия, а той не е най-доброто възможно, уви...

А историята с гърнето 
Това, особено сутрин, когато бързаме за яслата и за работа не е много приятно занимание, но какво да се прави, ако реша да помагам, се разсърдва и скръства ръце на гърдите, а това откъде е научила - съвсем нямам представа. 
Ама ще се търпи, няма как, пък се надявам след третия месец да отмине и то.
Искам да го ангажирам два пъти седмично! Много е сладък! 

Майка ми ми вика хич да не се чудя" детето на тебе се е метнало ти беше много лошо дете "

Стискам палци и за по-натам да са добре нещата.
А за машината за хляб - благородно ти завиждам - отдавна си мечтая, но няма да ме огрее 

То това си е характерно за нея (предполагам и за други деца де) да иска да гледа и слуша едно и също. Много се старае да запомни. Тези дни ме изненада много като ми запя на руски "Пуст бегут" или както там се казва една от песните на Крокодила Гена. Да съм я изпяла най-много десетина пъти, а вече я пее много добре. Трябва да порбвам нещо на английски или френски, май й е интересно че не може да разбере смисъла