Отговори
# 150
Пачи - стискам палци да имаме поводи за истинско честитене!
Аз също имах зацапване със слуз,но в по-късните месеци....около 3-тия..... Hug

# 151
  • София
Здравейте Hug.
Пачи, стискам палци всичко да бъде наред Praynig.
Марина, вярвам, че скоро и ти е се похвалиш с двете чертички. От опит ти казвам, че след аборт по - лесно се забременява Peace.
Дани, добре дошла отново Hug.
Краси, дано скоро да премине ревността. При нас колкото и странно да звучи липсва Thinking.
За яденето, Дани е станал много капризен и почти нищо не иска да яде. Така, че ако това което е в чинията не му харесва не се яде. Ако обаче има картофена манджа или ориз тогава яде сам.
За обличането, само обувките и пантофите успява да си ги обуе. Дрехите - не. Може да се съблича, но в повечето случаи не иска.
Уф, в този ранен час само това запомних Embarassed. Девойката най - сетне заспа Whistling и аз мисля да се присъединя към нея, че ми се спи мноооого smile3507.
Чао  bouquet.

# 152
Пачи стискай крака...по-сериозно сега- и аз имах зацапване и менструални болки с Елла в началото ..не се шашкай  повечето жени са така Hug не е доказано обаче че ако лежиш всичко ще е наред...бебчо като се закачи няма как от мърдане да изпадне...други са факторите тук,но гледай да не се преуморяваш. Hug

Ето ви малко снимки ,правени са с новият ми обектив и ги бях приготвила да ги показвам в един фотографски форум но нали Елла е модел та може и вие да се насладите -само последната е правена с любителски апарат... от тази вечер да я видите Елла как ми обува чорапите/от скоро и е много любимо занимание....също и обувките.А иначе по цял ден събува чорапи,обува чорапи,събува обувки ,обува обувки и пантофи също.С дрехите още не е почнала ,но отлично нахлузва каквото си реши на краката Laughing
   (махам ги ,ако някой иска да види да каже на лични)

къдрокоске...гледам конкурс си спечелила,браво на тебе Peace-не се хвалиш с произведения обаче

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 20:53 от victoria

# 153
УУууу, Вики, браво - и моделът, и фотографът са страхотни  Peace

Докладвам: мензисът както плахо дойде, така си и замина, така че новините са добри.  Mr. Green Вече пикам по-спокойно  Mr. Green

По другите теми: Магарица има желание да си обува гащите и панталоните сама (което понякога много ме изнервя, особено сутрин, когато винаги закъсняваме). Горе-долу се справя. Опитва се да вкарва някакво чувство за хумор и да се шегува (например "мама е баба", "дядо Милен" и т.н., или да пита "къде е мама" и аз да отговарям, че не съм я виждала скоро). Ходи с голям мерак на ясла, дори "чао" вече не ни казва. Също така се е научила да затваря вратата на стаята, в която прави бели, а ако случайно и хрумне някоя беля докато съм в стаята, небрежно ме праща в кухнята с думите "Айде, мама, там, пуши"  hahaha

# 154
  • Бг-мама
Ей , Пачо бравос стискай краката и аз лично чакам да ми родиш мома за вторият , така нема да се налага да сменяме сватовете .Тъкмо ще сме си свикнали  Laughing Laughing

# 155
Привет!

Пачи, дано всичко е наред и скоро официално да честитим  Hug
Вики, Елла много е пораснала! Голяма мадама. Снимките са страхотни.
Марти, пак ли будува цяла нощ? Дано си успяла да поспиш малко  Hug
Виктор откакто ходи на ясла, иска всичко сам да прави. Опитва се да се облича и съблича, за сега безуспешно, но има голямо желание. С яденето много не се справя, но прави опити. Вече дори не и казва когато има пиш, а директно си сваля гащите и сяда на гърнето. Т%ази нощ станал, милия, седнал на гърнето (как не съм го чула, не знам  ooooh!) и явно е задрямал там и паднал. Е, тогава вече се събудих. Пеем песнички, учим стихчета, рисуваме, от време на време ме кани на танц  Laughing. Въобще, програмата е пълна, но ти и при вас сигурно е така  Mr. Green.
Обожава да мие чинии  #Crazy. Откъде го е наследил, не знам. Аз определено най-мразя чинии да мия. Затова си изпросих миялна машина за новия апартамент  Rolling Eyes

ЕТО малко снимки с кака Даби и моят МАЛЪК ПОМОЩНИК

Приятен ден на всички!

# 156
Зеч, офертата ти е приета  Peace Ама да не се отметнеш после  Mr. Green
Габи, това с падането от гърнето  hahaha
Аз не смея да махна решетката от леглото на Маги, защото има да обикаля цяла нощ по стаите  Crazy В редките случаи, когато е спала при нас на спалнята, сутрин се изсулва рано-рано и започва да вършее - гони котки, пуска телевизори, опитва се да си намери храна и т.н.

# 157
Вики, страхотни снимки! Моделката е...да я нацелуваш!  Hug Heart Eyes  Аз чак април ще си получа новите обективи май, както е тръгнало и сега снимам само с китовия, а той не е най-доброто възможно, уви...
Пачи, нямаше нужда да ни хвърляш в паника, бре....все още не честитя официално, но пък съм много доволна, че както дошло, така и отишло! Hug Hug Heart Eyes
Габи, много са сладки мъниците!  Heart Eyes А историята с гърнето  Joy

За обличането - до скоро само чорапи и обувки си обуваше и якето и шапката си слагаше, но сега вече не знам да се радвам ли, да плача ли, иска всичко сама да облича, рокли поли, панталони, блузи, боди....  ooooh! Това, особено сутрин, когато бързаме за яслата и за работа не е много приятно занимание, но какво да се прави, ако реша да помагам, се разсърдва и скръства ръце на гърдите, а това откъде е научила - съвсем нямам представа.

Елси, а ти как се чустваш?

Поздрави и дано не се развали наистина времето, както казаха синоптиците!   bouquet

# 158
Дани, вчера от бързане не ти отговорих! Стени има желание да се облича и обува, само когато става дума за излизане на вън, хаймана с хайманата му! Само му кажи "излизаме" и вече си взел якето, муши ръце да уцели ръкавите, ако не може - просто го премята през врата си, обува обувките както му дойде и седи ухилен на вратата. Иначе по всяко време има желание да се съблича, само да има кой да му позволи. За яденето е същата работа - абсурд е да пожелае да яде сам манджата си, обаче дай му кюфте/шунка/салам/кренвирш/сирене и стой та гледай. Ама ето Вики на Габи се е научил в яслата, та и аз се надявам там да вземе да подражава и да започне да ги прави тези неща.

Правде, горе-долу бивам, мерси, че се интересуваш! Определено тази ми бременност е доста по-различна. за съжаление съпроводена с гадене, много ниско кръвно, сърцебиене и световъртежи. Миналата седмица ми беше много тежка в това отношение, добре че по някакво щастливо съвпадение майка ми си беше взела отпуск, защото четвъртък, петък и половината събота бях буквално на легло. Просто всеки опит за ставане беше кошмар. Сега вече тия неща поотминаха, пийвам си по малко нескафе и количка, айрянчета и хапвам тортички и успявам да си държа кръвното. Но гаденето остава. Само дето е на обратно на общоприетото - гади ми се не сутрин, а вечер. Стане ли 17ч. и .... Sick Ама ще се търпи, няма как, пък се надявам след третия месец да отмине и то.

Пачи, радвам се много, че за сега се е разминало! Стискам палци да нямаш повече тревоги! А ти стискай кълки!

Вики, май ще ставаш профи във фотографията! Браво!

Упс, като казах снимки.... пропуснах снимките на Габи, айде отивам да ги гледам!

П.П. Габи, Виктор кога има свободни часове? Wink Искам да го ангажирам два пъти седмично! Много е сладък! Heart Eyes

И да ви се похваля - от десетина дни вече си имам машинка за хляб. Правя хлябове, та пушек се вдига(не буквално, разбира се)! Страхотни ми стават(умря ми циганката)! Сега съм сложила и един козунак, ама май като за сефте няма да ми се получи...

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 14:12 от els

# 159
  • Бг-мама
Елс , внимателно с описанието на храните , че да не се наложи да пращаш на Пачи  Laughing Laughing
Моето дете не се облича, не се обува ,не се съблича , не се храни само , то ако не го зоря изобщо няма и да яде  ooooh!
Къде ли сбърках в отглеждането му .Гошо на неговата възраст правеше всичко сам и беше без памперс , а това малкото е див звяр  Crazy Майка ми ми вика хич да  не се чудя" детето на тебе се е метнало ти беше много лошо дете " Mr. Green
Аз пък все повтарям че са красиви като моята род и лоши като родата на съпруга ми  Mr. Green това като майтап ,че нищо лошо не съм видяла аз от хората  Laughing

# 160
Елс, никви хлябове и козунаци, нали ще сме бременни - фиданки  Mr. Green Моркови и марули (примерно  Mr. Green)
Шегувам се, пиши си спокойно за манджи, аз не съм пощелива (нали така се казваше newsm78).
Но за стройността и фиданството ни - не се шегувам  Naughty

# 161
Зечка, Слънце, този дядо Коледа защо се мъдри още в подписа ти, Баба Марта ще се сърди и после защо бил променлив март - това е шега, ей  Hug Heart Eyes
Елси, дано мине скоро това с гаденето!!!  Hug Heart Eyes

# 162
  • Бг-мама
Зечка, Слънце, този дядо Коледа защо се мъдри още в подписа ти, Баба Марта ще се сърди и после защо бил променлив март - това е шега, ей  Hug Heart Eyes
Елси, дано мине скоро това с гаденето!!!  Hug Heart Eyes
ми немам време бе , заета съм да пазарувам в Редутата  Mr. Green

# 163
Здравейте
Галето проявява желание за обличане, днес дори взела от прането едни мой прашки и ги обула и бяха на кръста й  Mr. Green, много обича да вади от чекмеджето на Мая дрешки и започва едно пъшкане и мъчене  Mr. Green За храненето яде сама от два месеца насам и ми е огромно улеснение .Ние пък много се бием , испанчетата вече бягат от нея  Mr. Green.
На мен ми е много трудно последно време , но като слушам Елс и Пачи пак искам да съм бременна ,нали искаме момченце  Grinning
Много гадно че няма кой да ми помага, отивам на площадката , няма с кого да си говоря, опитвам се да завързвам разговори с испанските мами но до едно ниво , бавно напредвам с езика, а й немога да ги почувствам близки. Тук няма млечна кухня и готвя като ненормална  ooooh!

# 164
Здравейте,
нямах нет цял ден и едва сега мога да кажа:
Пачи - много се радвам всичко е наред  Hug Стискам палци и за по-натам да са добре нещата.
Елс - това с гаденето наистина е много неприятно  Rolling Eyes Още помня от първата бременност, дано отмине бързо  Praynig Hug А за машината за хляб - благородно ти завиждам - отдавна си мечтая, но няма да ме огрее  Sad
Кари - представям си колко ти е трудно с две деца и без помощ. Направо ти се възхищавам!   bouquet
Аз вече втори ден седя до късно, за да гледам "Великолепната петорка" по Фокса. През деня не мога да гледам почти нищо, защото малката (не е на ясла, защото прихвана моето възпаление на очите) върти едни и същи филмчета до побъркване. Ай съм решила да пусна да гледам нещо различно, ай е оревала орталъка. Питам се как не й омръзва  Thinking То това си е характерно за нея (предполагам и за други деца де) да иска да гледа и слуша едно и също. Много се старае да запомни. Тези дни ме изненада много като ми запя на руски "Пуст бегут" или както там се казва една от песните на Крокодила Гена. Да съм я изпяла най-много десетина пъти, а вече я пее много добре. Трябва да порбвам нещо на английски или френски, май й е интересно че не може да разбере смисъла  Thinking
Айде лека че много окъснях.
Или може би Добро утро?!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт