Отговори
# 135
Мимис,честит рожден ден!
Пожелавам ти да си много обичана мама и желана съпруга!
Честит рожден ден на патерици и на мама Иля!
Пачииии-поздравления и от мен! Сега вече няма да мислиш на кого да оставиш каката , а ще имаш два броя. Пък и няма да се възмущаваш като ти казват защо я водиш с теб....няма ли на кого да я оставиш,защото ще водиш пак два броя......Лека и безпроблемна бременност! Много се радвам за теб! Hug

# 136
Опс, задръжте честитките, че май много рано се похвалих... Уффф...

# 137
  • Бг-мама
не ми разваляй настроението ако обичаш  Naughty
казвай ко стана ,че сега те мисля  Tired

# 138
не ми разваляй настроението ако обичаш  Naughty
казвай ко стана ,че сега те мисля  Tired
Ми някакви опити за мензис се появяват, ама още са плахи.

# 139
  • София
а днес с изненада видях двете чертички  ooooh!

Ми някакви опити за мензис се появяват, ама още са плахи.

Confused

Може да караш цветна бременност. А може и да не е мензис, а само с опитите да си останеш.  Thinking  Стискам ти палци нещата да се развият в желаната от теб насока!  Praynig Hug Peace

# 140

Пачи, за всеки случай защо не посетиш някой доктор? Иначе лежане и спокойствие му е майката, за някои е нормално такова зацапване в началните месеци около дните, когато и трябвало да е М. Стискам палци всичко да е наред! Praynig Peace Hug

# 141

Стискам палци, както е казала Мимис, дано всичко стане, така, както ти искаш!!! Hug Heart Eyes

# 142
Иначе лежане и спокойствие му е майката, за някои е нормално такова зацапване в началните месеци около дните, когато и трябвало да е М. Стискам палци всичко да е наред! Praynig Peace Hug

И аз така съм чувала. Стискам палци!  fingerscrossed

Само моето дете ли не ще да прави опити да се облича само и да се храни само  Thinking                             

# 143
  • София
Само моето дете ли не ще да прави опити да се облича само и да се храни само  Thinking                             

Надето е много запалена да се облича сама - от чорапите до якето. Със събличането е същата работа. За яденето не е толкова амбицирана, но си яде сама киселото мляко, докато аз й давам самото ядене (на обяд и на вечеря задължителя сядаме с чашка кисело мляко).

Дани, за другите неща, с които се бориш, може би ще ти бъдат от полза тези (първите 2) книжкиPeace

Хайде на разходка!
  bouquet

# 144
За лекар е още доста рано, струва ми се, защото: 1. нищо няма да се види (много е рано) и 2. няма да иска да човърка да не се прецакат нещата окончателно.
Записах си час за след 10 дни.
Така че чакаме.

# 145
  • Бг-мама
За лекар е още доста рано, струва ми се, защото: 1. нищо няма да се види (много е рано) и 2. няма да иска да човърка да не се прецакат нещата окончателно.
Записах си час за след 10 дни.
Така че чакаме.
цял ден надничам да пишеш нещо Hug, ще чакам нещата да се развият в положителна насока  и всичко да е ок  Hug

# 146
Ох, и аз само дебна... Ама ако имаш закъснение не е рано бе, Пачи, ще се види поне сакчето. Ама ти си знаеш най-добре, аз продължавам да ти стискам палци, колкото е необходимо!

# 147
То моето закъснение е много малко. Предишния път с Маги се видя нещо чак след 10-дневно закъснение. А няма шанс да позволя на някой дофтор да бръкне точно сега  Mr. Green
Абе каквото става - да става.
Ама ми е терсене, де. Не смея да ходя дя пикам и използвам повода да се излежавам по цяла вечер и да ползвам Милен като дистанционно (когато съм будна, въобще) Mr. Green
Айде, почвам да се трудя, че днес не съм изкарала и за едно кисело мляко  Mr. Green

# 148
  • Добрич
Пачи, стискам палци всичко да е наред!   Praynig Hug

# 149
Мимс - много благодаря за отговора! Сияна може само да си събуе долните гащи и то само вечер, когато ще влизаме в банята  Wink Веднъж пожела и успя да ги обуе. Сваля си сама якето, или ако има елече. И до тук  Whistling За яденето - яде добре с лъжица но първите две, три хапки. После се разсейва. Като я помоля да опита да си обуе или облече нещо сама, казва не мога и това е.
Линка с книгите не се отваря, моля те напиши ми заглавията им. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт