Отговори
# 120
Йееееееееес! Браво, Пачи, много се радвам! От сега ти честитя и ти пожелавам всичко да върви по вода с бременеенето и раждането!

Казах ли ви аз, че яко ще повлека крак  Wink... айде да видим коя ще е следващата! Ето, явно ще излезе вярно, че второто се прави по-лесно... особено ако нямаш нагласата, че ще стане Wink Laughing! Така че, Ланг, сваляй плакатите и просто правете любов, а не бебета!

Честит рожден ден, Мимис! Желая ти много здраве, късмет и положителни емоции!

Прочетох само тази страница, че още се възстановявам, миналата седмица ми беше много трудна, бях доста зле към края й и сега още ми е трудно да гледам компютри и т.н...... Ще се опитам следобед пак да ви нагледам какви ги вършите.

# 121
  • София
Хайде на почерпката!!!!!!!!!!  Party

Много благодаря за поздравленията, за пожеланията, за мисълта за мен като цяло!!!

# 122
Мимис, честито!!! Здраве и любов, останалато може и от магазина   bouquet Hug

Изчезвам да работя, после пак.

# 123
Mimis, честито и от мен!  bouquet

Желая ти много здраве, любов и усмивки и  разбира се много подаръци! Hug
/благодаря за почерпката Laughing/

# 124
Марина за вас е много труден момент , но бъдете силни и вярвайте че нещата ще се наредят и пак ще си имате едно хубаво бебенце, знай , че винаги можеш да разчиташ на нас и когато ти тежи да споделяш с нас  Heart Eyes
Мими честит рожден ден пожелавам ти много радост, щастие ,любов и много послушни деца с най добри пожелания

# 125
Честит празник, Мимис! Здрава и щастлива!

Хайде тичам на плантацията.

# 126
  • София
Честит рожден ден, Мимис!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Пачи, честито и от мен и лека и безпроблемна бременост!

По - късно ще пиша, че бебето е кисело и трябва да й обръщам внимание, че иначе ще събуди Дани.

# 127
  • Варна, морето и сините вълни!
Mimis chestit praznik! Zapzi kolkoto moje po - dylgo tozi duh!
Mnmogo zdrave i kysmet!

Izvinete za latinicata, no na rabota nqkoi ne mi e instaliral kirilica...

# 128
МИМИС...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛА!
БЪДИ ЖИВА,ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ!

Марина... Hug ние сме с теб мила,и в радост..и в болка... Hug

# 129
Мимис, честит Рожден Ден! Много здраве ти желая, много късмет и бъди си такава, каквато си!!!   Hug

Хехе, Пачиииииии  Hug...всъщност ще чакам официалната новина  Mr. Green

Хайде, момичета, чакам още такива новини и предлагам и следващата тема да се казва по същия начин, само да се напише "2-ра част"  Mr. Green
Краси, чакаме снимки на принцесите. Мая много е пораснала!  Hug
Марина, дано намериш сили да се почустваш по-добре скоро!  Hug
Мими, давай в общия дух на темата работете с Борко, че ние както губим по 4 години в опити за бебе, не знам колко още ще трябва да чакаш  Hug Heart Eyes

Дойде пролетта, ей, че хубаво, ако можеше и в някой парк да ми се премести бюрото и от там да си върша работата, щеше да е...еееех, кеф!

Калина още една седмица ще е във ваканция в Плевен. Добре е, бяхме с нея през уикенда, но тези ваканции са ми ужас, едва изтрайвам да дойде уикенда, какво ли ще е лятото, като пак излязат за 2 месеца яслите във ваканция  ooooh!

Поздрави и слънчевра седмица!

# 130
Мимс - Честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!

# 131
Момичета, една голяма  Hug и  Heart Eyes Благодаря Ви, наистина ми помагате с вашите мили думи.
Имам страшно много работа за целия китайски народ и не мога да пиша повече, но много се радвам на тези от вас,които вече мислят за второ и останалите, които вече имат по няколко под мишница и се справят  Blush
 nbirthdayHAPPY BIRTHDAY, MIMIS!!! newsm59

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 21:11 от msbilt

# 132
здравейте на всички
Честит рожден ден Мимис и на патерица на мама Иля, бъдете много здрави , вие и семействата ви, радвайте се на много щастие и любов

Пачиии браво мацка, но и аз ще чакам официалното потвърждение. Много се радвам като има бременлинки. Така искам и аааааззззз , ама май ще трябва да почакам да се замогнем финансово първо, дано да е скоро

иначе при нас нищо особено. От болести не можем нещо да се отървем и аз съм вече на ръба на неква криза. Така не понасям детенце да ми е болно, всичко ми е свито и съм под постоянен страх. Но хайде да не развалям хубавата темичка
като се пооправим пак ще пиша
лека вечер ви пожелавам

# 133
  • Варна
здравейте и от нас Laughing
Мимс - Честит рожден ден!

Мона оня ден са търкаля по една студена мозайка и вчера беше с разтройство та я оставих вкъщи за ден два и сега се гледаме двечките. Добре че е хубаво времето, че да се разнообразяваме с разходка. Тя се заиграва доста добре сама, но любимото ни занимание в момента е да тормози котката  Mr. Green

Аз все още търся работа и все повече се отчайвам от ситуацията Sad Дано скоро да успея да си довърша поне материалите за държавния и да се явя Rolling Eyes

# 134
Честит рожден ден, Мимис!!!

Общи условия

Активация на акаунт