Отговори
# 105
# 106
Пачоооооооооооо, честитоооооооооооо! Айде, чакаме потвърждение  Hug
Само аз ли съм толкова неудовлетворена от скапания живот, че не се навивам на второ  newsm78, не че не го искам......
Яне, значи все пак облече парфюма,а? И лъжеш....
Ланг, айде, твой ред е  Hug
Приятен, слънчев и ползотворен ден!

# 107
  • Бг-мама
УаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ, разсъних се  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Пачкоооооооооооооооооооооооооооооооо  Hug Hug Hug Hug, много те обичам и се кефя много  Heart Eyes
Айде дупе да ти е яко  Mr. Green Mr. Green

# 108
Ланг, ма то от раз стана този път - винаги съм твърдяла, че емоционалните и спонтанни изпълнения не водят до нищо добро  Joy Толкова време пазене, една издънка и... хайде на хорото. Нищо де, тъкмо третото ще го раждам преди да стана на 40  Joy А мъжът ми ще има време да направи койки по стените, за да има къде да спят  Mr. Green Магарица я работихме 5 години  Whistling
Габи, виж ми първия постинга на първа страница - ако това наричаш удовлетворение... Добре че тази работа не пита, щото ако ме питаше, въобще нямаше да се занимавам  Hug

Мерси на всички, чакаме официалното потвърждение и започват тридневните веселби  Mr. Green

Яни, какви са тези драми и сълзи? Малей, ние сме от 13 години заедно (е, с малки брейкове, де  Mr. Green) и да си кажа честно хич не ми се равносмята, че ще взема да го напъдя тоя моя съпруг.  Sick
МТВ, добре дошла в групата на сутрешните спринтьори  Peace Ужасно е това бързане и обличане сутрин.  Naughty
Зеч, както винаги в десетката  Mr. Green  Hug

Айде, отивам да поработя малко, че покрай тези истории и еуфории съвсем оте.ах работата, а тя, уви, не е заек да избяга  Mr. Green

# 109
  • Добрич
Пачи, Пачи, срази ме с новина. Браво на вас - много се радвам!  Hug И аз ще чакам потвърждението от лекар и тогава ще ти честитя. Надявам се всичко да е наред и да се радваш на лека бременност, пък после...дупе да ти е яко.  Joy Каза ли вече на Милен или чакаш официалната версия? Как реагира той?
Ама, голям пророк, голямо чудо се извъди... Joy Hug

# 110
Пачи, и от мен честито...тотално вече се разкиснах тука с Вас newsm45 smile3525
Ние с мъжа ми сме толкова зле сега, че и секс не правим даже, няма какво да се притеснявам дали спазвам 6-месечната забрана за бебеправене, то най-ефикасното пазене е въздържанието  Mr. Green Cry

# 111
  • Пловдив
Иля , честит рожден ден!Мноого здраве ,любов и късмет !
Пачи , изненада ме !И аз ще ти честитя след официалното потвърждение!Много се радвам и ще ти стискам палци всичко да е ок!
Марина  Hug,знам ,че ви е трудно ,но не се предавайте!

# 112
Ехааааа Пачииии - това се казва новина! Честитката след посещението при дофтора, сега просто стискам палци всичко да е ок!
Габи - и на мен ми е така - не ми се замисля за второ все още, а и да се случи незнам къде ще го гледаме вече. Та уж плановете за това ново приключения ги гласим за влизането в новото жилище, но гледайки дупката (където е мястото за нашата кооперация) то няма да е скоро. А и ще да ме прощава мъжа ми - ако сега Сиси свикне на яслата, ще си потърся работа и после трудно ще ме гепи да гледам дете преди първата да е направила 7 години и да е тръгнала първи клас.
Хот - съвсем сериозно и добронамерено приех съветите ти и ще ги взема под внимание! Благодара! Тоя десерт наистина звучи добре, но мангото може ли да се замени с някой тъдявашен плод че не мога да съм сигурна в добрите на мангото продавано в БГ?

# 113
  • София
Пачи, честито, мила!  Hug Радвам се, че така приемаш нещата и ситуацията!  Peace Хайде, след 2 седмици официално ще ти се радвам.   bouquet

Иля, Честит Рожден Ден (на патерици)!!! Да си жива & здрава & весела & щастлива!!!   bouquet

Дани, радвам се, че наминаваш. Сподели ефекта от терапията, ако имаш желание.  Hug Приключи ли я или продължаваш? Моето мнение за шоколада е (както и за повечето неща от този живот, били те за ядене или не), че в малки дози не са вредни. Под 'малки дози' в дадения случай разбирам 1-2 блокчета с размера на "киндер сюрприз" на ден. Аз поне предлагам и обикновено не ми се отказва. Wink Не съм съгласна, че на 2 години детето не знае какво иска. Може да не може да го назове, да не може да го изрази, но е сигурно, че знае какво иска.  Peace

Яни, остави равносметките за по-нататък, когато ще имаш повече свободно време.   bouquet Честита годишнина и още дълги години да празнувате!!!  Hug

Хубава вечер!
  bouquet

# 114
Пачииии страшно много се радвам за теб

# 115
Мимс - благодаря за приветствието  Hug За терапията - не се получи, понаучих това отнова, но в крайна сметка разбрах, че имаме различни мнения за възпитанито на децата с психоложката. Без да искам следвам нейния стил, т.е. този на психоложката, но точно от него исках да избягам - в смисъл от традиционното. Четох една книга - Мъдрата обич - и с малки изключения искам да следвам това, което пише там. За съжаление съм възпитана по друг начин, да речем както е въпросния традиционен стил, с наказания и награди, но не го харесвам и искам да го променя. Все още не съм намерила човек, който да ми помогне в това отношение, а и нямам средствата за това. Опитвам се сама, като непрекъснато си правя равносметки и ако видя, че не успявам се мъча да се коригирам. Трудно ми е, защото когато си живял цял живот по един определен начин това което опитвам е да вървя срещу течение на река, но не смятам да се откажа.  В някоя от предните страници четох, един постинг на Елс, в който тя пише, че е открила в себе си, неподозирано търпение - за съжаление при мен е точно обратното. Ще ми е нужно време да се преборя. Това е.

# 116
  • Варна, морето и сините вълни!
Иля , ЧРД на патерици  Embarassed Embarassed
Късмет и здраве, другото се купува!

Пачи, стискам ти палци сичко да е ОК!

Аз пък да се изкажа неподготвена, както винаги - че е зор да гледаш две деца зор е. Но май по скоро финансов зор...Иначе като ши чета ще взема да се навия скоропостижно за трето  Joy Joy Но нали обещах на Прашда да равдаме заедно третит, ще я чакам....

# 117
Пачииии...браО бе мацка ...съвсем не си губиш времето.Големи честитки от мен,и по големи като потвърдите човечето. Hug

Гледам Оскарите и се радвам на бременните актриси...а вие продължавайте в същия дух Mr. Green

# 118
  • Добрич
Честит Рожден Ден, миличка Мими! Желая ти от все сърце много здраве, щастие и късмет и нека всички у дома, да ти носят много радост и да имаш поводи да се гордееш с тях! Весел празник, мила!  Hug Heart Eyes

# 119
  • Бг-мама
Честит рожден ден Мимис !!!!
Бъди здрава , обичана и желана!!!! Остани си все така прекрасен мил и всеотдаен човек!!!!

Общи условия

Активация на акаунт