аз съм Dani_na_Sisi, т.е. бивша по аватар както си личи. Не можах да се стърпя и да не поздравя гласно тук в темата Елс за бебчето и да й пожелая лека бременност, здраво бебе и много щастие и любов!!!
Ние сме що годе добре. Сияна тръгна на ясла на 31.01. и свикна бързо (за около седмица), но после ни тръшна един ужасен грип (Соломонов уж) и тримата в комплект - тати, Сиси и накрая мама дружно кашляме до Бога. Сияна и аз дори изкарахме "големия късмет" и успяхме да го повторим. Доволна съм, че го преборихме без намеса на АБ (не влезе дори в елементарните ми сметки, след като миналата година Сияна направи алегрия към един). Та така. Завръщането сега в яслата е много трудно - плача е повече, аз понеже още не съм напълно здрава съм по-изнервена и съответно по-креслива, тя търси за утеха баща си и такива работи. Но ще се оправим. Смятам да си потърся нова работа като видя че посвикне в яслата, сегашната вече не ме устройва.
Това е от нас!
, когато тръгне да си пазарим за вкъщи , правим магазина с главата нагоре , нали няма на кого да ги оставим, много е трудно така без баби 

Явно йогата има ефект
Отдавна не съм се чувствала толкова добре 
и аз съм доста избухлива напоследък - за мой голям срам 
Моята теория е следната - на 2 години не знаят какво искат, следователно въпросът "Искаш ли ...?" е неудачен и родителя взима информираните решения. друго е да кажеш "Имаш избор между 
Живот и здраве в края на октомври ще се ражда пак.
))