Отговори
# 90
Здравейте,
аз съм Dani_na_Sisi, т.е. бивша по аватар както си личи. Не можах да се стърпя и да не поздравя гласно тук в темата Елс за бебчето и да й пожелая лека бременност, здраво бебе и много щастие и любов!!!
Ние сме що годе добре. Сияна тръгна на ясла на 31.01. и свикна бързо (за около седмица), но после ни тръшна един ужасен грип (Соломонов уж) и тримата в комплект - тати, Сиси и накрая мама дружно кашляме до Бога. Сияна и аз дори изкарахме "големия късмет" и успяхме да го повторим. Доволна съм, че го преборихме без намеса на АБ (не влезе дори в елементарните ми сметки, след като миналата година Сияна направи алегрия към един). Та така. Завръщането сега в яслата е много трудно - плача е повече, аз понеже още не съм напълно здрава съм по-изнервена и съответно по-креслива, тя търси за утеха баща си и такива работи. Но ще се оправим. Смятам да си потърся нова работа като видя че посвикне в яслата, сегашната вече не ме устройва.
Това е от нас!

# 91
Аз се въздържах до скоро да викам ,но вече не мога, при нас проблема е ревността, каквото дам на Мая същото трябва да дам и на нея, та като приготвям АМ приготвям и за двете, когато правя сок правя и за двете, все е дно сам с близначета, когато сложа Мая на гърнето Галина започва да вика' мамо аки ,мамо аки и започва да тропа с крака и да крещи, когато са в банята голям купон пада , цялата баня е в вода съответно и аз съм цялата мокра, а ги къпя в ваната. С миенето на косата имаме същия проблем , големи писъци голямо нещо  ooooh!, когато тръгне да си пазарим за вкъщи , правим магазина с главата нагоре , нали няма на кого да ги оставим, много е трудно така без баби  Crossing Arms
Дани радвам се че се разписа  Heart Eyes
Веси как изкара рождения си ден ?
Ели как е Борко

# 92
Хеййй,къде сте всички?
Видяхте хубавото време и тръгнахте по разходки,а?
И ние сме така...използваме слънцето и излизаме...Ивко е много щастлив...бяга,играе....
Днес ходихме до морето на разходка...голям кеф... Grinning
Проблеми с миенето на косата нямаме,но немога да ви опиша като го вадя от коритото какъв рев е.....Цапка един час и не му се излиза....много обича водата....

Кари,много лошо с тази ревност...дано отмине... Hug
Рожденния ми ден мина страхотно....Цял ден честитки,пойелания,светя,подаръци...Вечетра излязохме с едни наши приятели на заведение и си изкарахме много приятно. Peace
Дани...отбивай се когато имаш време! Hug
Хот...твоите постинги винаги ме развеселяват... Peace

# 93
Среднощно хелоу и от мен!
Минавам само да кажа, че сме живи и здрави, и че чат-пат успявам да прочета по диагонал какво се случва в нашия клуб по интереси  Mr. Green
Данидо, Хот, радвам се, че сте ОК и че сте писали  Hug
Хот, поздравления за нервите, аз да съм я отупала Маги, ако ми се залигави така  Thinking Явно йогата има ефект  Mr. Green
Дами, да се похваля - като никога не съм в дупка - слънцето и хубавото време направиха чудо с мен - имам желание за работа, нерви за занимавки с Маги и вече кроя планове за палатки  hahaha Отдавна не съм се чувствала толкова добре  bowuu
Слънце и любов на всички  Hug

# 94
Честит рожден ден, Иля! Жива и здрава, много щастлива и винаги обичана   bouquet

# 95
Иля,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Жива,здрава,много щастлива и обичана!

# 96
Честит рожден ден на мама Иля!  Нека да е жива, здрава и обичана!   bouquet
Весе и на теб - Честит рожден ден! Бъди здрава и много щастлива на патерица
Благодаря за посрещането момичета  Hug Попрочетох от тук от там  Blush и аз съм доста избухлива напоследък - за мой голям срам  Embarassed А малката точно сега има голяма нужда от подкрепа, защото тази ясла я хвърля в голяма ужас! ВСяка втора дума е "мамо вземи ме" (в смисъл да я вдигна на ръце и да я нося). Сякаш има и физическа и психическа нужда от това. Хем искам да й услужа и да се чувства добре, хем вече полудявам и мра от болки в ръцете.
При нас се заформя проблемче с шоколада! Вие давате ли? Сияна преди не го искаше - хапваше една хапка и отказваше. Но от около седцима, май от как е притеснена от яслата, е като пристрастена. Незнам какво да правя  newsm78
Пачи - много бодро звучиш!  Hug  Надявам се да прихвана малко от ентусиазма ти, защото след изкарания грип направо съм като парцалче. Като капак снощи направих алергия към една нова спирала и почти не съм спала, защото ми дразнеше на очите и сълзяха и горелясваха сташно, а тази сутрин са като палачинки  Shocked Мъжа ми се майтапи че цяла нощ съм заварявала семейния танк  hahaha
Краси - представям си колко ти е трудно с тези две малки деца и без помощ! Дано бързо отмине тази ревност! Hug
Хот - и Сияна е много притенцьозна  Rolling Eyes Не за дрехите, обаче за храната е ужас! Иска да яде само хляб, топено сирене, едни солени бисквити Макс и Микс и шоколад, разбира се. Скарана е с плодовете. В резултат на тази "диета" се е запекла ужасно! И вече два пъти рева и ака едновременно. Такива работи.
Лек ден на всички!   bouquet

# 97
Ето ме и мен-Първо да честитя празниците на Всички,които съм пропуснала,пожелавам на всички най-вече здраве,радост,щастие,късмет и много любов!
Аз днес се прибирам от болница с малкия,и Ради е болен естествено,но при него е по леко,а Иво направи такъв ларингит,че едвам стигнахме до болницата,още не е оздравял напълно,но е по-добре.А аз съм като пребита,изморена съм психически и главата ми дава на заето,спирам да пиша,че не мога повече.Утре ще пиша повече!
Приятен ден на всички!

# 98
мацки, молч четете и подпишете!

Subject: Otnovo za decata v institucii.

Tova e informaciia i molba kym tezi koito se intersuvat ot sybitiiata posledvali izlychvaneto na filma na BBC za Mogilino. Izlychvaneto na filma i syotvetna diskusiia sa vkliucheni v dnevniiat red na Evropeiskiia Parlament za 4.03. Grupa bylgarski evrodeputati obache sa vnesli peticiia sreshtu prozhekciiata pod predlog che tia izlaga Bylgariia http://news.ibox.bg/news/id_85697598 . Grupa bylgarski organizacii i grazhdani obache ne sa syglasni i smiatat che edinstveniiat nachin da se zashtiti avtoriteta na stranata ni e da se reshat radikalno problemite na decata ni v instituciite. Prochetete pismoto im i go podpishete ako ste syglasni.
http://www.bgpetition.com/EP_film_za_Mogilino/index.html
Blagodaria za grazhdanskata vi poziciia.

Честит Рожден Ден Иля, голяма радост и добро здраве ти желая!

Пачи - супер!!!!!!!! Нека така го караш с магаренцето:)! Хмм, "Йада" яде по някое изтупване на седлаката тези дни...Вчера имаше снежна буря и градината затворена без предупреждение - прекарахме си славно двете у дома, но лигнята с дрехите и прочие не я трая:(

Хриси, внимавай с малките! даваш ли хомеопатични имуностимуланти???

Дани на Сиси, това хич не е майтап дето го казваш за запека. Всички болести на организма започват от лошо храносмилане, асимилиране и отделяне, включително слаба имунна система и последвалите грипове и възпаления. Не трябва да я оставяш повече от ден да не ака. Зарежи тая работа с капризите като стане дума за захар, брашно, прясно мляко и производните им. Много обичам шоколад, но за малки деца е категорично вреден - прави им влакче на ужасите на кръвната захар и им тормози адреналиновите жлези - с най-голяма любов и добри чувства ти казвам  Hug Heart Eyes, че е първото нещо, което трябва да махнеш от менюто. По празниците иди дойди да хапне, ама често  Naughty  Моята теория е следната - на 2 години не знаят какво искат, следователно въпросът "Искаш ли ...?" е неудачен и родителя взима информираните решения. друго е да кажеш "Имаш избор между #1 и #2 - кое искаш?" Как да е, не ме слушай, ако звуча неадекватно за твоя стил на мислене и действие Peace

Ние се готвим за оскарите със следния десерт - слагаш да къкри "къс" ориз, кокосово мляко и мед за към 30 минути. охлаждаш и добавяш парчета прясно манго!!! мммммм,ам-ам-ам.

Много целувки на всички мацки!
пс дамите в софия - имате вече страхотни йога студия, пробвайте се!!! http://www.yogafinder.com/yoga.cfm?yogacity=SOFIA&yogastate=

# 99

Благодаря за пожеланията.
Извинявайте за телеграфния стил.
  love001
Не съм Ви забравила , но в момента нямам възможност да влизам във форума.

# 100
Честит рожден ден мама Иля с най добри пожелания 
Хот това звучи много вкусно
Хриси знам какво ти е и аз бях преди три месеца с двете в болницата, да оздравявате бързо и се пазете

# 101
Мама Иля, ЧРД и от мен   bouquet

Мацки, не знам за моите пророчески заглавия и идеи, но... бях решила да наблегна на първата част от заглавието, а днес с изненада видях двете чертички  ooooh!
Та така, в разрез с всичките ми теории, планове и схеми, видяло се, че ще бременея отново  Joy Живот и здраве в края на октомври ще се ражда пак.
Рано е още за хвалба, но ми е толкова смешно, че не мога да не споделя. След 1-2 седмици като отида на доктор ще сменя виртуалната си визия.
Днес се опитах да наваксам с цигарите и пиенето за 1 година напред, щото от утре пак ще съм съвестна  Mr. Green

# 102
Ilq, честит рожден ден и от мен! (на малки патерички)
Пачииииииии, хващаш ме в малко ревлив момент тудей, иначе сигурно Joy Не знам кой повлече крак в таз темичка, ма викам и ние дето сме с по две /три/ да вземем да се попазваме, че да не ни прихване епидемията.  Rolling Eyes Хай, ще чакаме официалното потвърждение от доктора, че да честитим Simple Smile))
Ние снощи направихме 11 години заедно, та са ме ударили едни мигове нек'ви на равносметки и прочее, бедна ви е фантазията, тъй че ще се огранича с тез ми изявления за днес! Стефан заспа след подаръка "само по парфюм" , тъй че продължавам да си правя равносметките, слушайки една неспечелила песен на евровизията днес. Лека от мен!

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛЯ!

АААААААА Пачонакракова, тва па не е истина, бе! Само аз дето съм разлепила плакати правим секс за бебе, па него го няма, а тя каква стана! Simple Smile

Уха! Поздравления, ма със ситен шрифт, щото чакаме официалното претапорте. (Само под секрет: ИЗКЮЧИТЕЛНО СЕ РАДВАААААААААААААААААААМ) Hug Hug Hug Hug

Пу да му се не види, довършвам работата и скачам в постелята, ако има кой да ме чака Simple Smile Айде!

# 104
Ей Пачи страОтна новина  Grinning bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛЯ  bouquet /на патерици и от мен Blush/

Аз вече от седмица съм на работа...леко ми е екшън сутрин-ставане в 7 /въпреки че съм на работа от 9ч/, водене на синковеца при баби, а той милия спи докато го обличам.. Tired
Замислили сме да идем на 1,2 и 3.03 на планина малко..да видим дали ще ни се реализират плановете.
Иначе бъбри яко, също толкова успешно и прави бабите и дядовците си на луди Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт