Честито за успехите на всички фронтове!

Ели, за сега само ще мисля...

Благодаря ти!

, покажи малко снимки на Стени 
Само го овиквам и го заплашвам, че така не се бременее и че на това дете му трябват белезници, за да се задържи в корема ми 

Успех с градините

То на Магарица остава само бучка уран да й подаря 
И мисля, че тепърва ще започваме да научаваме все повече и повече за вредите, които сами си нанасяме....

Но защо разправяш, че Майчето е все залепена за теб! Я гледай каката каква чудесна мамина отмяна е
Разхожда сестричето си, дава му бибата в устата, играе с него. Пу, пу много, ама много са ти сладки момиченцата!
Мечтая и аз за още една щерка. Ама как ще стане, незнам?! Сияна още е залепена за мен, точно като ваденка, както си писала. Ще дойде времето да се отпусне и тя, надявам се 
Имам въпроси отностно декупажа, може ли да питам на ЛС? 
. Това с гръдната тъкан звучи страшничко
Отказва кисело мляко, а не мога често да давам прясно.
Лелите ме уверяват, че бързо се успокоява и че играе с децата, че похапва и т.н. , но не ми е спокойно. Вчера за пръв път беше за пълен ден, когато отидох да я взема я заварих да седи на една пейка и не правеше нищо. Стана ми гадно. Като ме видя се разплака
Първите дни ме посрещаше с думите "Мама оставила Сиса, оставила я" все едно съм я зарязала на улицата. Ох дано да свикне и да не плаче, че ми се къса сърцето 

Къде има свястно химическо чистене в района или примерно около кооп пазара? Също така си търся добра козметика за кола маска ( малко ме е срам, но става въпрос за интимните части и с това секцио, доста ми е болезнено, затова все наблягам на бръсненето, ама какво да се прави, като колата най-ефикасна и дълготрайна, ще се прежаля, стига девойката к. ми го прави да не е някоя агресивна скубла
)