Отговори
# 210
  • Добрич
Ами, Ели, действайте тогава! Нали знаеш, че тя тая работа с мислене не става! Wink
Честито за успехите на всички фронтове!  bouquet

Ели, за сега само ще мисля... Mr. Green  Wink
Благодаря ти!  Hug

# 211
Ехоо, голяма съм несериозницаза непосещенията, ама много съвестно изетох форума и ето какво става ясно:

Пачи дето все влазяше в дупки последните 2 години, взеха че запушиха нейната за 9 месеца и май дава добри странични ефекти като желание да свърши всичко за всички в един и същи момент, толеранс към прекрасната щерка по-позната като Магарица, добри чувства към мъжа, желание да си контактува с нас нонстоп и пр. ЧЕСТИТО! А сега остава Докито да каже точно за що иде реч, че ще се смея много силно и дълго, ако бебето ще идва лятото:)

Елси, ти си в страшно настроение - браво. Сега понеже съм лоша, ще ти го разваля с предупреждението да не използваш никакви пластмасови бутилки за новото бебе! Тук от години насам насъбира сила движението да излезе наяве и да се направи нещо по въпроса за вредните химикали добявяни към пластмасата за бебешки шишета. Започна процес и съдят производителите на Avent, Dr. Brown, Evenflo, Gerber, Playtex. 

http://www.seventhgeneration.com/making_difference/newsletter_ar … 602&issue=107
http://www.seventhgeneration.com/making_difference/newsletter_ar … 617&issue=109

Специално за бебета и малки деца има голяма вреда от ползването на пластмаса както за мляко, така и за храна и бебешки играчки. Колкото повече се топли и мие и търка един пластмасов съд повече от вредните химикали изтичат и се поглъщат. Един от ефектите е, че тялото мисли, че химикалът е естрогенов хормон понеже си приличат и повишените нива на естроген водят до изменения при децата. Рада например има наченки на развитие на гръдна тъкан, което е 90% вероятно да е резултат от пластмаса..
Пластмасови изделия със символ за рециклиране и номер 3, 6, 7 в него трябва да се избягват принципно. 7 е най-токисчното и точно то се ползва от Авент.

Правда няма уважение към семейната собственост и вкарва Кирил в разход за модни аксесоари като яки! Да сте здрави и да си направите курбан и да запалите свещи. Калина едва ли ще й се кривне шапката, ще разказва с гордост.

Кадрокоса е недостатъчно пласиран голям талант в областта на свободното творчество! Ако и децата прихващат, моля не мислете, ами правете другото, освен, ако не си спечелила солиде конкурс и др.! Много ти се радвам!

Марти е вече професионалист с 2те дребни. Хванала цаката на Дани, а Ани е ангелче - така си трябва.

Мишелин трябва да отвори салон за детски прически. Тук ми взимат $35 за подстрижка на дете (отнема 6.5 минути, аз отказвам да дам толкоз и затва Рада ходи леко кривичка и с новаторски ъгли на етажите в косата). Колко взимате госпожа? Сакън моля дано няма нищо на Дари и Мони от котето! Очевидно котката ще излети, а не децата, ако има нещо.

Зори и тя е на вълна сексване май, както звучи от разказа за меден месец. Боби се готви за манекен на Долче и Габана и това е. Я го гледай какъв е строен! Ако ака добре, значи се храни все пак:)

Мимиска се смее, ама тя какви деца има - Хари готов за женене вече. Как го кара със школото?

Цветина има защо да са ти разлашкани нервите, но гледай позитивно! Мисли си само хубави неща като е на работа мъжа ти!

Весе, как е прическата на Ивко? Оня ден видяхме едно семейство с 3 момчета на 4, 3 и 5-6 месеца. Това на 3 имаше най-красивата и мека руса коса на масури:)

И накрая - мен всечишния ме наказа и сега имам грип. От 3 дни стоя затворена у нас и се моля да не заразя Рада. Сополи, кашлица, температура, главоболие - всичките гадости. Не мога да мръдна и ям само цитруси:) За капак (не че някой иска да знае подобна глупост), съседът ми отдолу си прави самостоятелни забавления и ми наду главата с крясъците си, все едно някой репетира в нискобюджетен филм!

Лек ден и дано всички сте здрави и весели.

На патерица - Честита Баба Марта и Честит 3 март!

# 212
малко битовизъм от нас http://kar4ita.multiply.com/video/item/52/HPIM5036.AVI
Ели аз също забелязах че си на второ място ,просто нямам време да вляза да ти честитя, искам да те попитам бях ти пращала смс от саита на МТЛ получаваш ли ги?
Мишелин ще стискаме палци да те одобрят  Peace
Зори вчера си мислих за теб, много се радвам ,че намина  Hug
Елс страхотен аватар  Heart Eyes, покажи малко снимки на Стени
Правде много неприятно, сигурно най много си се притеснила за Кали , разкажи ни малко по подробно ако имаш желание . Едно силно гуш от нас. Hug
Галина все още ми пипа корема и вика бебии, бебии , при нас е все така лудница, Мая много плаче и пищи това ме мори мен , залепена е за мен като ваденка цял ден и Галина прави бели ,че да ми превлече вниманието.Когато заспи мая започваме да пеем с каката да играя с нея, ако имаше начин да се разделя на две щях да го направя. Ние сега започнахме да обикаляме по детските градини да ги записвам и двете тук са от 0 до три годинки градините, от 26 март започват записванията стискайте палци, дано нивземат най късно септември. Моят съпруг го обучават за шеф на сервитьорите досега беше сервитьор, та всичко ще трае 6 месеца, дано мине обучението успешно

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 21:40 от kar4ita

# 213
....добри чувства към мъжа...
Хаха, де да беше така  Joy Само го овиквам и го заплашвам, че така не се бременее и че на това дете му трябват белезници, за да се задържи в корема ми  hahaha
А ако наистина се окаже, че ще раждам лятото, си взимам един кашон и отивам да живея във Факултето, където ми е мястото  hahaha
А сега сериозно - какви са тези наченки на гръдна тъкан при Рада? Оф, аман вече, нямат край тези отрови, но и барокамерата не е вариант - нали все в един момент ще се сблъскат с мръсотията и боклуците, в/с които живеем...
Кари, бедната Мая  Joy Успех с градините  Peace

# 214
Kaри, успех, дано имате късмет и 4мата!

Пачи, изглежда така боц Получава се при деца между 1 и 5 години, не би трябвало да е проблемно, но всяко бъркане на хормоните е кофти. Да не говорим, че изпаднах в шок/смях като Рада взе да си стиска циците оня ден и да вика "Абе защо няма мляко в мойте цици?"

Отивам да си вардя главоболието и постоянната от 3 дни насам 37С т...

# 215
Хот, забравих да ти пожелая бързо оздравяване /то след 3 дни боледуване вече няма бързо, ама нейсе.../ Hug
А това с хормоните звучи кошмарно... Дано всичко се оправи бързо и безпроблемно. Но само ти си знаеш какво ти е, де  Praynig
Това важи и за Марти и оченцето на Ани  Praynig Hug
Отивам да изхвърля всички пластмасови боклуци от нас, повечето, от които са китайски, и нито 3, нито 6, нито каквото и да било пише на тях... А колко жулене и стерилизация са видели... и то в микровълновата  ooooh! То на Магарица остава само бучка уран да й подаря  ooooh!

# 216
Аз да питам мамите на момченцата-чурките ви заголени ли са???

# 217
Аз да питам мамите на момченцата-чурките ви заголени ли са???

Мииии, аз нямам чурка Wink Laughing.... а пък на Стени му е заголена до половината, защото не насилвам, само дръпвам за измиване. Подозирам обаче, че като идем на операция за хернията ще му я забелят, защото рабрах, че на всички така правели.

Хотмаме, много си изчерпателна, както винаги! Благодаря за инфото! Аз без друго от известно време насам се опитвам да въведа у нас някакъв по-"зелен" начин на живот.... но е ужасно трудно, повярвай ми! Ето сега ти ми говориш за шишетата. Да, всичко това е много вярно, чела съм го и преди .... обаче при нас в провинцията, например, в нито един бебешки магазин или аптека не продават стъклени шишета. Даже разбрах, че и изобщо за БГ са рядкост, май само Чико внасят такива. По същия начин със Стени имах проблем да си купувам каучукови биберони, всички ти предлагат силикон, и пак Чико ме спасиха. Да не говорим, че в ежедневието си сме залети  от всякакви пластмаси.... то да са само играчки и шишета, да изхвърлиш, ама не са... ooooh! И мисля, че тепърва ще започваме да научаваме все повече и повече за вредите, които сами си нанасяме....
А ти вече го гони тоя вирус, стигат му 3 дни да те мъчи! Hug Peace

Кари, подсещаш ме, че имам залежали снимки във фотоапарата, дето даже на компютъра не съм прехвърлила...

# 218
Добро утро!  wavey
Мише - стискам палци за работата и дано децата не я хванат тази ужасна гъбина инфекция от котката! Пиши има ли новини по темата?  Hug
Кари - изгледах доста клипчета. Много са ти сладки момиченцата  Hug Но защо разправяш, че Майчето е все залепена за теб! Я гледай каката каква чудесна мамина отмяна е  Hug Разхожда сестричето си, дава му бибата в устата, играе с него. Пу, пу много, ама много са ти сладки момиченцата!  Hug Мечтая и аз за още една щерка. Ама как ще стане, незнам?! Сияна още е залепена за мен, точно като ваденка, както си писала. Ще дойде времето да се отпусне и тя, надявам се  Flutter
Марти - дано да се оправи бързичко оченцето на Анито  Hug
Къдрокоске - много красива е чинията! Ама тя не е за второ място, за първо е!  Hug Имам въпроси отностно декупажа, може ли да питам на ЛС?   bouquet
Цвете - дано никога не се оправдаят страховете ти отностно работата на съпруга ти!
Правде - как сте? Врата ти? Калинка преживя ли уплахата?
Хот - оздравявай бързо, стискам палци и на краката Радунка да не прихване  fingerscrossed. Това с гръдната тъкан звучи страшничко  Rolling Eyes За шишетата - и аз отдавна четох че пластмасите са вредни, но както ти е писала Елс много малко стъклени шишета има тук, в БГ. Аз освен на Чико съм засичала стъклени и на Нук, обаче са малки и мен вече не ми вършат работа. Апропо Сиси още пие от пластмасовите на Д-р Браун. Вашите деца пият ли още АМ, при нас май скоро отказване няма да има no Отказва кисело мляко, а не мога често да давам прясно.
Елс, Пачи - как сте? Гадене?  Hug
Може и да пропуснах някого, не е умишлено.
Мен ми е смърцафърцано от вчера насам. Сиси пак тръгна на ясла и плаче доста  Sad Лелите ме уверяват, че бързо се успокоява и че играе с децата, че похапва и т.н. , но не ми е спокойно. Вчера за пръв път беше за пълен ден, когато отидох да я взема я заварих да седи на една пейка и не правеше нищо. Стана ми гадно. Като ме видя се разплака  Sad Първите дни ме посрещаше с думите "Мама оставила Сиса, оставила я" все едно съм я зарязала на улицата. Ох дано да свикне и да не плаче, че ми се къса сърцето  Cry
Лек ден на всички!   bouquet

# 219
Ето ме и мен!
За катастрофата какво да ви кажа, една девойка се изряска с мръсна газ на нейно червено и ни отнесе, както най-спокойно си пресичахме кръстовището..... Удари ни странично, от страната на Кирил. За щастие има Господ, иначе....не ми се мисли. Калина не разбра много от това, което стана. Като излизахме от супермаркета и тя започна да мрънка, че и се спинка и иска да яде и аз я гушнах в мен до вкъщи. Като видях колата да лети срещу нас, съм се свила на топка, с детето гушнато в мен. Т.к. удара беше страничен, си ударих рамото в стъклото. Но колата ни си беше ускорена, и добре, че Кири уцели един от тези знаци, дето имат жълто светоотразително и указват посока на движение по островите. Та не уцелихме стълба със светофара....
Ударих си главата в предната седалка, и после, разбира се отхвръкна назад, и така съм се сдобила с натъртванията от врата, до опашката... Колата е посмачкана, и със счупена рейка на гумата (каквото и да е това). Но ламарини ще ги оправят, нали е лизингова и застрахована, та тя ни е най-малкия проблем....
Това е, надявам се да го забравим скоро....
Благодаря на всички, че се интересувахте от това как сме!  Hug
Бързо да оздравяват всички болни!
Цвети, позитивните мисли са много полезни, не допускай лошите мисли да се загнездват в главата ти. Защото така можеш да предизвикаш всички лоши неща да се случат. Има един много хубав филм на тази тема, казва се Тайната, сега ще потърся линкове, може да си го свалите и да го изгледате....
Мише, дано започнеш работа! Стискам палци!
Краси, снощи с Кирил изгледахме почти всички клипчета на двете сладурки. Много се смухме на това, дето Галето бута Мая!  Mr. Green Да са ти живи и здрави и успех с градините. После ще разказваш какви са условията при вас!  Peace
Хот, направо ме хвърли в уплах с тези хормонални каши! Дано отмине и няма някакви усложнения...ама че работа...
Зори, хайде малко сники, моля, и по-подбробно  как изкара времето далеч от нас. Освен, че си зубрила като за световно  Mr. Green Hug
Много моля Зори и Пачи да не ме ингорират от кафепиенето!!!  Heart Eyes Mr. Green

Силна прегръдка и целувки на всички, които не съм споменала!  Hug Heart Eyes

П.С.   Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 11:12 от правда_z

# 220
Ето и линковете за филма:
  Тhe Secret – “Тайната”
Интересен филм, за тайните на ума и  как можем да постигаме желанията и мечтите си.   Свалете от:       http://store2.data.bg/thesecret/  или      www.data.bgwww.DMCA-removal-from-Google  ,  http://kolibka.com/2.html   торент: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72819
ЗА СЕДЕМТЕ ДУХОВНИ ЗАКОНА НА УСПЕХА -Закон за намерението и желанието, прочетете този линк :   
http://www.secretsbg.com/ocult/ocult.php?num=n8
Имам още доста линкове за интересни и доста полезни филми.
Ето например този:
The secrets of the mind - Тайните на ума
Един филм който показва колко често умът се заблуждава и играе трикове –и доколко сме зависими от процесите в мозъка ни.  http://kolibka.com/2.html 
Имам и за ваксините, но не знам гледа ли ви се такъв ужас....

Ето ако имате време и този филм:
Peaceful Warrior – Спокойният войник
Един прекрасен духовен филм по действителен случай. По книгата на Дан Милман - за духовният път и отношенията Учител и ученик, за трудностите, препятствията, трансформацията и промяната на мислене и живот. Можете да изтеглите от:    www.DMCA-removal-from-Google , www.find-bg.com , субтитри: http://www.DMCA-removal-from-Google/getsubs.php/Peaceful.Warrior … DRiP.XViD-DvF.rar
http://www.yogabg.net/sav/PeacefulWarriorCD1.srt
http://www.yogabg.net/sav/PeacefulWarriorCD2.srt

Май прекалих, спирам със спама!  Mr. Green

# 221
Правде, ти нали си Люлинска мама, да те питам и тебе няколко въпросчета, че в Люлинската темичка сме по-нередовни Blush Къде има свястно химическо чистене в района или примерно около кооп пазара? Също така си търся добра козметика за кола маска ( малко ме е срам, но става въпрос за интимните части и с това секцио, доста ми е болезнено, затова все наблягам на бръсненето, ама какво да се прави, като колата най-ефикасна и дълготрайна, ще се прежаля, стига девойката к. ми го прави да не е някоя агресивна скубла Sick)
Искам аз и малката да си пробием ушите някъде, може би в Медива?

# 222
Мерси за пожеланията за здраве, ама вчера се обадиха от градина, че Рада има "малко" Т, а като я взех и дойдохме у нас показа 39.1С Shocked Та в момента ме гуши и се сополиви и кашля и философства. Все още е с 38С средно, ама само ако достигне към 39С ще давам отровните лекарства. Чорапи с оцет не я изкефиха в 3 нощес:)

Елси, има освен стъклени шишета също и такива от пластмаса без химикалите. Мога да ти пратя от тука тези или тези. Според мен си струва парите.

Айде, че Дуда не може да издържа вече иска внимание и хленчене:)

цунки

# 223
Оффф нашата чурка и тя е половината заголена,педката ме пита как е и аз казах че е ок,понейе парвия път като му я заголи малко повече,много го болеше цял ден и пищеше като пишкаше...не искам да минава през същия кошмар детенцето ми... Sad
И аз заголвам колкото да измия...

# 224
Аз това го свърших още 2-3мес./когато не вдяваше за кво иде реч, бавно и постепенно в продължение на месец/ , въпреки многото противоречиви мнения...
Но за взетото от мен решение надделя, скапаната тук практика на забелване изведнъж от педиатрите, което обикновено правят към 2-3годинки, което е естествено болезнено, травмиращо и запомнящо се от децата ни.
Пробвай по време на къпане или след това да придърпваш кожичката всеки ден по малко и ще стане -така няма да е болезнено:peace:

Общи условия

Активация на акаунт