Какъв дълъг и изчерпателен постинг бях спретнала... И вместо Ctrl+A съм нацелила Ctrl+W и постингът се превърна в спомен...

Сега няма да съм толкова красноречива, защото ме е яд.

Много големи крачета имат дечицата ви! Надето е в преход м/у 23 и 24. 23 й е малък, а 24 голям, хехе
За АМ. И тя, като Борко, си пие сутрин Nestle Junior и понякога пита за още. Понякога също така и след вечеря й хрумва и ме кара да й правя мляко. А нейната дума е закон за мен.
Прясно не съм давала в чист вид, но в преработен вид със сигурност го поема от детската кухня. Искам да попитам Пачи: от коя кухня взимаш храна? Надето насполедък все повече се мръщи на Juniormenu и се чудя вече какво да предприемам... 
За говоренето - не млъква. Типичен представител на пола си.

Мерки: 92 см, 15 кг.

Поименно - по-късно. Засега лека!

П.С. Затова пък ще съм първата (след Зори
), която ще честити РОЖДЕНИЯ ДЕН на Елс!!! 
Да си жива, здрава, щастлива, обичана, обичаща, горда, доволна, с късмет и жизнерадостни деца!!!

) , обед- манджичка, следобед -плод и тъпче бисквити , солети и вечеря- супичка. Но пък напоследък след тия боледувания не винаги си хапва всичко. И като казах боледувания за последния месец ми направи два пристъпа бронхит и сега док ни е забранил 1 месец да я пускаме на градина. Днес сме на контролен и ако е добре, защото все още покашля, утре ще я командироваме при наште в пловдив. А щях да пиша колко е висика и тежка- 92 см и 14 кг. Ами толкова за сега отивам да я събуждам , че ще я водим у баба да се гледат

Навън е толкова хубаво сега: напъпили са дърветата, птичките започват да чуруликат, светът се събужда. Ти къде си се свряла в дупка??? 

!!!
Смятам от лятото да го махаме полека-лека. Както и възнамерявам от лятото да минем на детска дъска за тоалетна и да приберем гърнето. Дето вика Хот, то така цялата къща е тоалетна... 

. Стени сяда със желание на гърнето и си свършва работата единствено след сън, в другото време просто лъже, че има "ако" и си ходи гол из къщи с кеф. В резултат - откакто го правим това упражнение с гърнето, той сякаш взе да се контролира и да не пишка на сън. В поледните 2 седмици имаме само 2 напикани памперса сутрин и 1 от следобеден сън. В останалото време става от сън със сух памперс.
Но... важното е, че има сърдечна дейност. Та чакаме на природата.