Отговори
# 180
Тъй вярно, сър Правда, явявам се на отчет! Вчера и днес се забелязва видимо подобрение в състоянието ми - т.е. пригадило ми се е не повече от два пъти. Надявам се това да означава отшумяване.
Иначе аз не вярвам на подобни поверия на кой му се гадило, на кой му се ядяло сладко, накой солено и т.н. Вярно, че някак си ми се иска момиченце,ама каквото дойде, само живи и здрави да е/сме.
И коремче си имам вече. Тоя пък рано-рано ми пролича, дали не е, защото вече съм се разтягала веднъж?!

Мишелин, Мони е зашеметяваща! Тя госпожица за сваляне на гаджетавече готова!

Кари, опитвай се да не ти е криво, защото се получава един затворен кръг - криви деца-крива майка- в резултат на това още по-криви деца, защото са усетили нервността на майката....

Яни, за тебе е разбираемо без едното отроче, стискам палци скоро да се съберете всички!

Веси, мъжът ти пак ли ти образува нерви? Аааааа, ще се караме снего, ако е така! А шофирането как е? Ивко здрав ли е?

# 181
Тук съм, жива съм, нищо ми няма (физически), и мензисът го няма, не ми се яде, не ми се спи (повече от обикновено), пуши ми се та 2 не виждам, ядосвам се, че не бях успяла да се оправя от новогодишното угояване и сега ще стана слон, бачкам усилено и така. Нищо интересно.
Утре заминаваме за Велико Търново - малко туризъм и да видя пустия Царевец. Магарица ще е с нас.
На лекар съм на 10-ти (ама каква съм търпелива  Joy)
Отчетох се  Mr. Green
Елс, радвам се, че си по-добре  Hug Бремеността ми с Маги беше адски лека, нито ми е прилошавало, нито съм повръщала, печах се като гущер на плажа в 5-6 месец и ходих на дискотека в края на 8-мия. Пожелавам ти и при теб да е така  Peace
Мишелин, Мони е страшна госпожица с този бретон и плитките   bouquet Кога ли ще гепя Маги в яка хватка да се погавря с нейната коса  newsm78
Веси, Яни, пак казвам - оставете депресиите на професионалистите, не се хабете и не влагайте енергия в нещо, в което нямате талант  Hug
Правдее, гадина, изчака да не мога да пуша и пия и хукна по нощен живот, а?
Айде отивам да стягам багаж, че утре пак мен ще обвиняват, че сме закъснели с графика  hahaha

# 182

Честита Баба Марта!
Да сте бели и червени, здрави и засмени!

# 183
Честита Баба Марта, момичета! Здраве, щастие и късмет ви желая!

Караокето беше страхотно, попяхме...
Пачи, нищо обещавам да наваксваме заедно...след време!  Hug Heart Eyes
Елси, дано започнат наистина да отминават тези моменти с гаденето! А как е Стени, че все за бремеността си говорим!  Hug Heart Eyes
Мише, много е сладка Симонката-Бонбонката! Тази година ще се видим по-рано от предвиденото (стига да не ни мине котка път) Братовчедка ми ще се жени юли  newsm44 и ще го съчетаем с отпуската, а пък при малко повече късмет ще се видим и септември! Само дето ще ни отпадне ходенето в Гърция, но здраве да е! Та така...дръж се Варна ....идвамеее  Mr. Green
Кирил днес е на работа, но при малко повече късмет към 14 тръгваме за Плевен!

# 184
  • Добрич
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени!  Hug

# 185
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Снощи бях на дискоооо....изкарах си страхотно.... Party

# 186
Честита Баба Марта  - да сте живи, да сте здрави, да сте бели и червени!!!
открих и това и ми стана смешно, затова го споделям

Ели - радвам се, че вече се чувстваш добре и не ти е лошо Hug
Пачи - много му се кефя на бодрия ти дух. Зареждаш ме от сутринта с настроение. Ееееееееееех защо бременността не е заразна! Искаааааааааам!  Hug
Правде, Весе - радвам се че сте си изкарали страхотно снощи  Hug И това искам  Blush
Мише - много готина госпожица е Момонка  Hug  Heart Eyes Ама ще взема да те послушам и да извикам свеки и да направим и ние една семейна нощна обиколка из заведенията    Whistling

# 187
  • София
Поздрав и от нас, най-вече от Еми!

Пижо е малко саркастичен, ама така е по-интересен, нали? Wink

Живи и здрави, бели и червени!!!
 Hug

# 188
  • София
Добро утро Hug.
Честита баба Марта (малко на патерица)!
И аз да си кажа за мойте бремености Crazy. И с двете ми беше лошо само първия и втория месец. Каквото ми се ядеше първия път, такова ми се ядеше и втория. Първия път качих 15 кг., втория 12. С две думи абсолютно еднакви бременности и независимо, че втория път знаех пола, когато се роди Ани бях малко изненадана, че е момиче, защото все си мислех, че лекарката нещо не е довидяла както трябва и бебето ще е момче.
Елс, радвам се, че се чувстваш добре Grinning. А за коремчето и на мен ми пролича по - рано.
Пачи, дано ти да си от тези на които не им става лошо и да се радваш на много лека бременност. Приятна почивка.
Веси, Яни, Краси, гонете лошото настроение и се зареждайте с положителни емоции. Идва пролетта Grinning.
Правде, радвам се, че си се забавлявала както си трябва Laughing.

Пачи, нищо обещавам да наваксваме заедно...след време!  Hug Heart Eyes
С моята кума още не можем да си наваксаме по тази причина. Ако някоя от нас не е бременна, то със сигурност кърми и така вече 4 - та година  Joy.
Мише, Мони е много сладка малка госпожица Heart Eyes. Чакам с нетърпение времето, когато и аз ще плета плитки и ще правя прически.

# 189
  • Пловдив
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени ,весели и засмени!

# 190
  • Добрич
Честит 3-ти март!

# 191
Дзак! Grinning
Честит празник на всички!

Чудно заглавие,чудесни новини!Елси и Пачи,леко и безаварийно бременеене,много се радвам за вас Heart Eyes

Аз се поизгубих...да речем,че си дадох малко почивка от форума Whistling.Благодаря на всички,които ми писаха,трогнахте ме безкрайно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нямам кой знае какво за разказване,добре сме(здрави).Боби е на вълна Неядене и ми къса нервите.Отказа тотално всякаква готвена храна,плодове,зеленчуци.Не ми се разправя.Изчерпана съм от към идеи ooooh!Ако имате нещо на ум-помагайте,такова чудо не съм виждала  Tired

Габи,Мими и другите студентки-зубъри,как върви училището?Аз завърших семестериално,минах практиката,остава държавния изпит.Обаче нито една буква не съм прочела(Пачи) Mr. GreenИзпитите по англ. си взех с пълни шестици,вече съм с подновен сертификат.

Толкова за сега(все пак не съм ви чела задълбочено и ми е трудно да се включа подобаващо Blush)Надявам се да имам възможност да пиша по-редовно.
Хубав ден!

# 192
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ! bg
Зори , радвам се ,че се появи отново!Снощи си мислех за теб и Боби .
И Стилиян отказва много храни иска "Само кортофче и ряко(мляко).

# 193
Искаше ми се да ви честитя и аз националния празник.... но ми е мъчно за 8-те (или 9-те, дано да не стават повече) безсмислено, нелепо и трагично погубени животи...  Cry Дано са на по-добро място! Praynig

Зори, добре завърнала се! не ни забравяй, липсваш!

# 194
Честит 3-ти март!

Зори, Сияна е същата - не иска супи и манджи, плодовете и зеленчуците също. Сега отскоро яде ябълка, защото й взех хамстери и понеже те ядат и тя също похапва. Но пак аз я подканям, няма голямо желание, да не кажа че й ги слагам в устата, но поне не отвръща глава. Аз направих така - оставих я няколко дни да хапва главно суха храна и после предложих яхния грах, хапна. Вчера яде и пилешка супа. Ако искаш опитай така. Успех! Браво за английския и за другите успешно взети изпити!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт