Отговори
# 195
Здравейте на всички, Зори, добре си се завърнала!
Честит 3-ти март на всички!!!

Ние снощи катастрофирахме. Почти няма поражения, освен по колата (не малки) и по моя доста натъртен врат! Кири и детето са добре!
Не ми се пише много, че ме боли врата като седя. Сега ще съм с моден аксесоар яка, но и това ще мине...!

Поздрави на всички и приятен ден!!!

# 196
Правде много съжалявам! Не мога и не искам да си представя какво ви е било! Радвам се, че Кали и мъжа ти са добре и ще стискам палци ти бързо да се възстановиш  Hug

# 197
  • София
Честит 3 март!

Правде, много съжалявам за случилото се... Стискам палци бързо да се възстановиш.   Praynig Колата не беше ли нова? Нали застрахователите ще я поемат? Абе, разправии, ама пак е малкият дявол това... ooooh!  Hug

Марти, как е очето?  Thinking

Пачи, почиваш ли, душко?  Heart Eyes

Зори, добре се завърнала!   bouquet

# 198
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
Правде - важното е,че сте живи и здрави......колата се оправя.
Зори - добре завърнала се сред нас!
И аз като Елс съм с много смесени чувства. Явно вече не съм много добре с нервите-три дни рева след всяко издание на новините за пожара във влака. Мъжа ми е машинист и доста често кара този влак. Всеки път като е на работа треперя като знам колко зле са локомотивите и явно това ми дойде в повече. Няма да ви отегчавам повече с ревливото си настроение още повече ,че нищо не може да се направи...

# 199
Ахой и от мен!
Честита ви баба Марта и Честит 3-ти март!!!
Върнахме се горе-долу отпочинали и доста впечатлени от Велико Търново (никога не бях ходила там и бях изумена от факта, че в БГ има такъв красив град). Арбанаси е истински рай на кръчмите и хубавите евтини хотели. Скоро ще кача и снимки. Магарица я изтощихме от обиколки, изкара един следобеден сън в колата, докато ние плюскахме в поредната кръчма, пя на микрофона на певицата в друга кръчма, крещя в почти всички манастири и така. Пак ще отидем  Mr. Green
За влака - нямам думи  #Cussing out Абсурдно и нелепо. Цветина, честно, не мога да си представя как се чувстваш и какво изпитваш всеки път, когато мъжът ти е на работа  Praynig
Правде, какво стана, бе, жена? Разкажи по-подробно. Калина уплаши ли се? Новата кола ли бастисахте? Радвам се, че сте здрави и цели  Hug
Ооо, Зори, ти си жива? Зуби, айде да те водя на кафе, когато не зубриш и/или гледаш Боби...
В тази връзка, софиянки, масовка ще правим ли?
Мимис, картикчата на Еми е страхотна  Heart Eyes

# 200
Габи,само да си се оплакала,че нямаш време за форума...Вики и чисти...и чинии мие... Голям сладур! Hug
Правде,добре,че сте се разминали с малкото зло...Дано скоро се оправите!Едно силно гушшшш  Hug
Пачииии много ходите вие...И ние скоро бяхме в търново и Арбанаси...голяма красота... Peace
Зори...липсваш ни да знаеш! Hug
Мимис...много хубава картичка! Peace
Дани,нали е мома,ще пази талия....но и на теб може да се е метнала-ти си слабичка... Wink
Елси...как си мила?Много се радвам за теб! Hug
Мишелинче...винаги съм мечтала за момиченце с дълга коса за прически...Много сладка Монка! Flutter
Сори,че така телеграфично,но вече умирам за сън...а и утре ще ставам рано...ще ходим на фризьор,че Ивко вече е като момиченце...много му порасна косата... Mr. Green
Добре сме,здрави(да не чуе дявола),използваме слънцето и хубавото време максимално...мама чете правилници,листовки....вечер до късно на pc....
Веселбата е пълна... Peace

# 201
Привет момичета,
Благодаря за топлото посрещане Hug
Влизам да пожелая на всички успешна и пълна с позитивни емоции седмица Peace

Правде,много съжалявам за случилото се.Важното е,че сте невредими.Как е Калина?Уплаши ли се душицата?Дано да преодолеете шока скоро,важното е да сте здрави-коли се поправят.Силна прегръдка от мен Hug

Дани,при нас номерът със сухата храна не минава,даже постигам точно обратния нежелан ефект TiredНе знам как ще се храни като тръгне на детска градина,сигурно ще се прибира изгладнял.Такъв инат е...сърцето ме боли ooooh!

Цвети,съчувствам ти за тревогите и от сърце ви желая никога да не ви застигне подобна трагедия Hug

Пачке,скитня такава!Хайде,от кога те чакам да ме водиш на кафе(или на пасти и боза Mr. Green)Каквато си ми слабичка,не мога да си представя за какво коледно освинване споменаваш WhistlingЦункай магарето от мен и другото магаре Crazy

Веси,дерзай!Стискам палци да вземеш мечтаната книжка Peace

До скоро!

# 202
Айде драснете някой ред, деее, не се правете, че толкова разхождате деца  Mr. Green
Магарица е сополива и по този повод не е на ясла и аз бачкам от нас. Но успях да я заведа до съда, а после и за 2 часа в парка, където си играеше сама като кукувица (защото към ужасно съвестна и не искам да зарязава другите деца). Сега трябва да чистя, защото родата на мъжа ми щели да минат да видят как е Маги (това са само сополи, по дяволите) и да готвя (пак по същата причина)  Sick
От вчера вечерта имам подозрението, че в същност до сега съм карала цветна бременност, и на практика съм в 4 месец /и аз като циганките не съм се усетила/, защото корема ми прилича на плондир - преди така изглеждах в 5-ти месец, а сега - още от първия  newsm78 Ако е така - лошо - бая алкохол и цигари ще е погълнало това дете. И антибиотици. ooooh!
Или може би са четиризнаци (при това едри).  newsm78Или в някоя пиянска нощ съм правила секс с кит и на сутринта съм забравила  newsm78
Не знам, но много се дразня.  #Cussing out Изядох всички налични нитрати по пазара (разбирай пресни зеленчуци), нощем блея и преживям, а резултат - тц. Дънките отесняват.  #2gunfire И откачам, когято някои ми каже "хапвай, сега ти е паднало"  #Cussing out
Весенце, кога е изпита? Не се шашкай, и без книжка се живее (това беше преломния момент при моя шофьорски изпит - докато се спичах, ме късаха).
Зори, кажи как се отразява на семейния и любовния живот ежедневието без форум  Joy
Правде, подпри я тази глава някъде и напиши повече подробности...
Елс, тия новите бременни много скучни, бе (отчетните за сезон есен-зима 2008)... Аз и твоите ги преслушах, ама те само за лекари и изследвания говорят... Не готвят ли тези жени  Joy Напиши нещо за Стени?
Многодетните, къде се покрихте?

# 203
  • София
Многодетните, къде се покрихте?

Гледаме сеира на бъдещите многодетни и искрено се забавлявам с постингите ти.  hahaha

Хайде, ей го 10ти, чука на вратата. И да не забравиш да докладваш дума по дума какво е казал чичо доктор?

Надето напоследък е на тема бебета и иска да й разказвам за тях. Когато сме на разходка задължително ще загледа всяко едно дететнце в количка, защото така съм й казала - в количка ли е - бебе е; ходи ли - не е бебе! Simple Smile Ама с това се изчерпва моят принос към темата за бебета, хехе. На времето, когато Еми беше на тази крехма мила възраст, не заглеждаше бебетата, ами направо хващаше да бута количките.  Joy В тази връзка много благодаря за милите отзиви за творението на каката.   bouquet

Правде, по-добре ли си?  Hug

Хубава вечер!
  bouquet

# 204
Правде, и от мен  Hug! Пак добре, че е малкият дявол! Калина уплаши ли се?

Цветина, дано не се случват неприятности с мъжа ти!

Пачи, вярно са скучни. Наистина само лекари и изследвания се бистрят, ама пак е по-добре от предишната широкообсъждана тема - количката. Ееее, много снобария, много нещо! Направо се чудих, аджеба, ние дето сме си бутали децата в колички за по 200-300-400лв как сме ги изгледали и как те са пораснали???

А Стени си ми е голям сладур Heart Eyes! Нали вече знае, че мама има бебе в коремчето и току ме пипва по корема и вика "бебе". А пък като си играем по-диво и му кажа "чакай да не ударим бебето" и спира, погалва ме по корема, съпроводено с "о-о-о" и после го целува няколко пъти. Аз съответно се разтапям...

# 205
  • Добрич
Здравейте!
Аз само по празници се вясвам, та вече ме е срам направо.  Crazy
Много хубави спомени ми навя на Елс аватара, пък и като слушам как разправя за Стени така ми домилява..., че ми минават и на мен мисли за второ.  Laughing
Пачи, стискам палци на 10-ти да ти кажат, че си бременна не в 4, а във втори месец.  Wink Не за друго, ами да спреш да се притесняваш за поетия алкохол и т.н. и неговото отражение върху плода.  Hug
Правде, много съжалявам, че сте преживели такива ужасии, но както казвам момичетата - малкият дявол е било.  Hug
Цвети, когато има да става нещо, то става и обратно, така че ... Hug
Зори, добре завърнала се!  Hug
Веси, ще вземеш изпита, не се притеснявай - сигурна съм в теб!  Hug
Иначе ние биваме. Борката все повече говори, дивее, танцува, пее, рецитира.  Laughing Е, малко по-кратки ги караме стихчетата и песничките, ама и това стига.  Joy Ние приключихме и втората успешна благотворителна инициатива. За четири дни и половина събрахме 660 лв. от продажбата на мартенички и малко картички. Сега ще се стягаме за Великденски базар. Няма спирка!  Wink
Вики, преди време ме беше поздравила за второто място в декупажния конкурс, за което много ти благодаря!  Hug Трогна ме, че забеляза! Темата беше "Пролетна феерия" и трябваше да работим върху чиния, та ето ми произведението - http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#34
http://kadrokosa.multiply.com/photos/album/14/Decupage_2008_-_2-nd_album#35

Пожелавам на всички хубаве вечер!  Hug

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 22:25 от kadrokosa

# 206

Надето напоследък е на тема бебета и иска да й разказвам за тях. Когато сме на разходка задължително ще загледа всяко едно дететнце в количка, защото така съм й казала - в количка ли е - бебе е; ходи ли - не е бебе! Simple Smile

Хе-хе,все едно за Боби си го написала-едно към едно са с Надето LaughingМного се впечатлява,даже говори ''бебешки език'',много се забавлява,щурчото,не помня да е произнесъл толкова агу-та и ге-ге-та когато беше бебешок CrazyПитам го ''Искаш ли да си имаме бебе?'',той''Да!За да го возя'' JoyЩе си почака,обаче...

Зори, кажи как се отразява на семейния и любовния живот ежедневието без форум  Joy

Прекрасно,душа,като на трети меден месец сме Mr. Green
А ти не се тормози излишно,гледай сега да си спокойна HugАко знаеш колко цигари съм изпушила и колко тежко съм си поносила без да подозирам,че съм бременна... ooooh!Обаче дивчо е железен,няма пускане WinkПриродата си знае работата,всичко ще е наред Peace

Айде бягам,че ще приготвям господинчото за сън.
Лека вечер.

п/с Еличка,браво  bouquet

# 207
  • Варна
благодарско за комплиментите за Монка Blush Винаги съм си мечтала да имам момиченце и да мога да му плета плитки и да правим прически. Хубавото е, че тя има търпение и когато е за красотата търпи и сама носи гребен и ластичета Mr. Green За кръщенето на племеницата я бях направила на 20-тина малки опашчици Laughing
Правде - важното е че вие сте живи и здрави, макар и натъртени  Hug Дано Калина не се е уплашила много
Елс, Пачи - като ви слушам и пак ми се бременее  Mr. Green Мони и Дари само бебетата гледат и много им се радват. Даже Дарин преди време заяви, че искал и братче - казах че ще го получи като спре да бие сестра си Whistling
Аз днес бях на интервю за работа - от понеделник ще ме вземат за 4 дни пробно, така че стискайте палци  Praynig
Но сега се появи друго за което да се притеснявам - котето което взехме му окапа част от козинката и по бързата процедура издухах мъжа да я води на лекар със съмнеж за гъбички. Е диагнозата се потвърди - били и инжекция и се мажем с Ламизил, след 14 пак. Обаче проблема е че децата непрекъснато са по земята и ги карам да си мият ръцете през 2-3 минути. Много ми е притеснено да не им стане нещо и на тях, че имам лоше спомени от сестра ми (2 години лекувахме котешки лишеи и мина доста време докато и поникне коса там където беше окапала - 2-3 места по 2 см диаметър). Утре ще звъня на педито да видя не мога ли да направя нещо превантивно
Айде лека вечер че се отплеснах  Embarassed

# 208
  • София
Добро утро  Hug.
Правде, много съжалявам за това, което ви се е случило Sad. Както са ти казали и останалите момичета, важното е, че сте живи и здрави, а ламарините се оправят.
Зори, най сетне се появи Grinning. Добре дошла отново. Относно неяденето, нищо не мога да те посъветвам, защото Дани е същия като Боби и 5 дни да го оставя да не яде, няма да се сети, че е гладен ooooh!.
Мимис, април ще правим на Ани сондаж. Това е последното мнение на лекаря Tired. Картичката е много хубава Peace.
Пачи, радвам се, че сте си починали добре в Арбанаси. Ще чакаме снимки.
Сега като е хубаво времето да направим една среща, а? Сега може да се видим на открито, не е необходимо да се запазва детски клуб. Аз вчера бях на августувско парти с Аничка и останах много доволна Party.
Цвети, дано мъжа ти никога не претърпява каквито и да е инциденти Praynig.
Ели, не успях да отворя снимките, но може у мен да е причината newsm78.
Мише, дано писанката да се оправи, а на бонбоните това да не им се отрази Praynig.
Веси, спокйно, мила, ще вземеш изпита, не е голяма философия.
Като чета, че на всички ви се иска още едно бебе и много ви се радвам Grinning. Аз за момента не искам повече Stop.
Хайде чао  bouquet.

# 209
.........така ми домилява..., че ми минават и на мен мисли за второ.  Laughing

Ами, Ели, действайте тогава! Нали знаеш, че тя тая работа с мислене не става! Wink
Честито за успехите на всички фронтове!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт