Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сирийското училище в София?
Какви са преживяванията на децата с арабски език в училище?
Какво представлява фотоепилацията и как се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сирийското училище в София?
-
Какви са преживяванията на децата с арабски език в училище?
Децата, които посещават сирийското училище в София, се справят добре с изучаването на арабски език. Споменава се случай, при който дете е научило перфектно арабски, въпреки че преди това не е знаело нито една дума. Освен това училището предлага възможности за изолация от неблагоприятната среда в други български училища.
-
Какво представлява фотоепилацията и как се извършва?
Фотоепилацията е неинвазивна козметична процедура, която използва светлинни импулси за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Процесът включва насочване на високоенергийни светлинни импулси към космения фоликул, което води до унищожаване на космения фоликул и предотвратява повторното му израстване. Фотоепилацията се извършва със специализирани устройства, които излъчват светлина с определена дължина на вълната, която ефективно се абсорбира от пигмента меланин в косъма.
-
Как се извършва микродермабразията и какви са нейните ползи за кожата?
-
Как се извършва химическият пилинг и какви проблеми се третират с него?

леле, как не попадам на някой романтик, ама знам ли дали след това ще възприема лесно да му изпера 4орапите на ръка! като в това няма романтика! това е шега! малко са мъжете,дето знаят как мислят жените и какви са им механизмите за манипулация!

продължавам да си мисля, 4е не знаем нищо за тебе, къде у4иш ,какво, какви са ти матурите, какво мислиш да у4иш ,за какво се готвиш! какви са ти приятелите, каква ти е компанията? как родителите ти реагират на желанието ти да си търсиш мъж ей така? кои са заведенията ,които посещаваш? наистина малко пове4е да разкриеш за себе си като 4овек, моми4е на 18 и като духовност ,би било в полза за да ни видиш!един -два реда със съгласие или не -не е постинг! шенай се отказа или я отказаха, това не е 4ат, у4астието не е за да попиташ само за инфо или за някое мнение, иска се реално у4астие!може би, някои нови моми4ета ми пе4елят симпатиите именно с откровенност, дадоха и линк за снимки, без скрупули говорят за себе си,в подробности, дори и вуртуална да е представата, пак е нещо!не ти казвам това за да ми се разсърдиш, а да си помислиш ти би ли се доверила на хора ,за които знаеш ник, 18г, пловдив и арабска тръпка!

...нали живее в Смолян,та там няма много избор от магазини, и като дойде в Пловдив всеки поръчал нещо и така една камара задачи! :
Днес си го изпратих по живо по здраво:)
!