Арабски или не-добре дошли са вси4ки на кафе-54 тема!

• 27 959
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!Честит празник на всички влюбени! Heart Eyes
Принцеска,благодаря за превода! Hug
Dua,може би е точно това причината малкия да плаче така от нея.Днес на обяд тя пак дойде набързо преди работа да го види и той още като я видя на вратата и ревна и се гушна в мен.Но после като видя,че никъде няма да ходя и се успокои.Но пък ме учудва факта,че когато го оставям на другата баба,не реве. ThinkingКакто и да е!Дано е някакъв период и отмине бързо.
И аз днес сутринта не можех да вляза във форума,но сега се оправи.
Dtti,гледам диетата ти има ефект,на линийката показва че си свалила smile3501
И аз трябва да започна някаква диета,ама пусто като не мога да стоя гладна...Ама мисля да започна на Дюкан,да видим каква ще я свърша.Гледам там снимки на момичетата преди диетата и след нея,направо изумителни резултати има.

# 91
Привет мривет, момичета. bouquet Hug

Принцеске, да ти се връща пожеланието двойно.  bouquet Heart Eyes

Лили, браво на мъжът ти. Къде ходите на пикник?  Hug

Надя, това с конкурса е много интересно. Все пак красотата не е всичко. 

Марси, прати едно парче торта онлайн, и аз да се облажа като свекъра и Линда.  Joy

Мария, да не пазим лоши чувства.   bouquet Нека сме си пак многобройни и задружни. Нали казват, че хора дето не се карат, не се обичат. Това с баннването на всички емирки не го разбрах.... newsm78

Кате, пак се чудя в коя Сирия живее твоичкия - такова нещо за харам жена да ядала люто за ПЪРВИ път чувам, чак ми стана смешно. Joy При кои тях - в района, в семейството или....Лютото по принцип е полезно за онези ширини тъй като убива бактериите, а там те се развиват доста по-бързо. 

# 92
Amal,  не е харам , срамота било пред хора жената да яде люто, демек после ще го бъзикат да не съм се възбудила  Joy  Joy  Joy Знам ли..... във всеки слуай не било красиво... Embarassed  ама какво да правя като обичам люто Mr. Green

Айде , аз изчезвам, ще мина да си видя племенника

# 93
  • сред маслини и портокалов цвят
 И на празнуващите, и на останалите желая много любов и разбирателство!

Скоро не съм писала, че работа ми се насъбра. Събирам парички за бебешки стоки, че като им гледам цените ме втриса Mr. Green.

Виждам, че има нови попълнения. Добре дошли момичета!  bouquet

Светле, как е малкия? Дано е здравичък!
Аз ако стигна някой ден до Мека, няма начин да не отида и в Медина. А мечтите се сбъдват все някога.

Амалче, търсеше си някой за кафе. Аз съм на линия, само да се постопли малко, че да можем да поседнем на открито. За мен събота около обяд е най -добре, района няма значение. Grinning

Деси, честити ти отличнички! Ама си голям цербер Mr. Green, сега е мн.добър, на края на годината-отличен.

Креми, браво за килограмите. След няколко месеца и мен това ме чака. За сега почти нищо не съм качила, обаче последните месеци се качва най-много.
Да нацелуваш Самито!

Дуа, помня го "Комодор" много добре. Ние живеем наблизо. Хубави времена бяха.

Кате, това за лютите чушки сефте го чувам, ама нали вече установихме, че Хасаке е по-особена губерния. Mr. Green За всеки случай ще го питам довечера мъж ми.

Надя, питаше с какво се занимават арабите в БГ. Действително повечето са търговци. Има доста лекари и зъболекари(при това добри). Има и архитекти и строителни инжинери, не са много.
Има и разни елементи, дето никой не знае с какво се занимават. Аз и не искам да знам, щото не ще да е нещо читаво.

Къде е Другарчето? Голямо отсъствие и се пише. Grinning

Любе, Милена, Мария Hug

Относно дали да се даде паролата на Иска- ами дайте я. Обаче да си качи снимки и да разкаже нещо повече за себе си. За страстта и към арабите разбрахме. Laughing

Лек ден от мен! Целувки на дребосъците!  bouquet

# 94
4ЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!!!

анисим  TCA е всъщност трихлороасетик асид има 7.5% 15% 30% и нагоре които са доста силни тоест проникват по-надълбоко в кожата(и болят пове4е Embarassed)
IPL не боли а пари защтото изгаря фоликула на косъма не е кой знае колко ако космите са дебели и 4ерни е по -гадно особено бикини линията подмишници

лили  нямам сестра да не си се припознала с някой? как е в Дубай все същата лудница ли #Crazy

секси момии4е  внимавай с арабите 4е са доста топла кръв да не ти опари сърцето Heart Eyes

тарикмам  от кога си в Канада?разкажи нещо пове4е по-добре ли е от БГ?

# 95
Може би на този специален ден е добре всички омъжени вече мами и тези, които се радват на взаимна любов да споделят спомена от първата си среща с любимия човек. Тя може да е била незначителна, може да е нямало искрицата на любота от пръв поглед, но така или иначе е била началото на голямата промяна в живота ви. Споделете и със сигурност ще заредите с много романтика останалите във форума

Embarassed Embarassed Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassed

# 96
Наистина би било много интересно да разкажете за първите срещи с вашите съпрузи...  newsm51 
А ние с Иска и другите неомъжени девойки с удоволствие ще изчетем всичко... а когато и ние се срещнем за пръв път с нашите хабибчовци, няма да чакаме следващия Св. Валентин, за да разкажем....  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes
Нали, Иска??    bouquet   Praynig

# 97
Наистина би било много интересно да разкажете за първите срещи с вашите съпрузи...  newsm51 
А ние с Иска и другите неомъжени девойки с удоволствие ще изчетем всичко... а когато и ние се срещнем за пръв път с нашите хабибчовци, няма да чакаме следващия Св. Валентин, за да разкажем....  Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes
Нали, Иска??    bouquet   Praynig
Подкрепям те! Hug

# 98
Nadia Jasem страхотна идеа притръпнах като си спомних.....
8 октомври 2000год...            София...
Бяхме си разменили телефоните предната ве4ер на купон(макар 4е се познавахме от преди това) дойде да ме вземе от нас то4но в 7 и излезнахме дори не знаехме на къде решихме някъде по към центъра 4е заведенията в квартала бяха ску4ни искахме нещо по стилно
Той беше доста сдържан нито ме хвана за ръката за целувка да не говорим да не кажа 4е се държа дръпнато.
След кафето и баналното опознаване от рода на каква музика харесваш, къде излизаш, решихме 4е трябва да си тръгваме , но сякаш не ни се разделяше още
Той предложи да отидем в тях, не не не ги харесвам аз такива бързи от първа среща веднага в тях  но в крайна сметка отидох та той дори не ме беше целунал още
Гледахме филм от който нищо не видяхме и аз и той, прекалено заето да се опознаем а  и тръпката да бъдем заедно растеше с минути а аз все още о4аквах тази прословута първа целувка
докато той най-накрая се престраши...   беше магнети4но и вълшебно както е до днес никога няма да забравя......

# 99
Ами добре:

За мен беше като гръм от ясно небе. Понеже съм си придирчива, пък и не излизах много. И кълцах всеки обожател. И не си търсех арабин като Иска. Wink Една приятелка ме заведе на латино парти. А моичкия стоеше гордо насред заведението, облечен с хубава бяла риза, с хубава прическа и такова излъчване, че чак си казах, ей, глей го този хубавец, което за мен си е чисто постижение. Пък той взе, че дойде и ме заговори.  #Crazy А аз от срам и изненада се съгласих веднага!  Embarassed

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 17:08 от amal

# 100
  • Монреал
Здравейте, любовни птички!
Да ви е честит празника - обичайте и бъдете обичани!

И така - първата среща със съпруга ми беше като излизахме с общи приятели на дискотека (действието се развива в Щатите). Тогава не прехвърчаха искри, но ми е запечатано в паметта как той караше колата, а аз бях зад него и когато очите ни се засечаха в огледалото за обратно виждане - бяха толкова красиви, големи и усмихнати, че на следващата ни среща (празнувахме Нова Година) аз го "нападнах"  Embarassed и оттогава сме залепени един за друг.  Heart Eyes   loveuuu

# 101
Честит празник и от мен  Heart Eyes
За първата си среща няма да разказвам, само мога да споделя, че така не ме е ухажвал никой друг, преди моя екзотичен младеж. Никой не е изричал такива думи /а все пак жената обича с ушите си/, никой не  е правил толкова луди неща заради мен и не ми е показвал такава готовност да измине стотици и хиляди километри, само за да надникне в очите ми...
Точно това ме впечатли- тази открита чувствителност, толкова нетипична за българските мъже.

# 102
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН,желая Ви да обичате и да бъдете обичани не само днес,а всеки ден.  Аз днес малко се издъних,защото трябваше да направя резервация в любимия ни ресторант ама забравих.Е намерих места на друго място и след малко потегляме.Сутринта доста пробвах да пиша ,ама нещо стр. не ми се отваряше.А моята история ще разкажа по късно .

# 103
първата ни среша беше официално на 01.12.2005...ехх помня го като днес...то тази дата аз се дърпах като магаре,никъде не излизахс него,защото бях нова и все си седях пред Тв-то и сама,но той упорит ливанец,идва да ме вика уж на шиша,после уж на арабско кафе и на ифтар...аз все виках"ей сега идвам..."ама не отивах..докато един ден преди прословутата дата не ме срещна в коридора и ми каза"Платил съм 2 вау4ера за партито на нашия отдел за утре,искаш ли да дойдеш с мен?"..не знам как се търкули това "ДА" от устата ми Embarassed.После на партито ме напи и там беше и първата кисс Blush(ех не 4е не съм имала тръпка преди това),но не ми се захващаше с арабин Sick.и така до днес сме си заедно Heart Eyes Heart Eyes(сега малко ни разделят обстоятелствата и разстоянията)
иншааллаа скоро ще сме си заедно и дано да е завинаги  Hug Heart Eyes Hug

4естит ви празник моми4ета!Бъдете обичани и обичаите.Любовта е нещо красиво!

# 104
Мамо, и ти незнаеш тази история:)

Запознанхме с в Кувейт през лятото на 2003, на едно частно парти. Отначало ходихме голяма група момичета защото бяхме пристигнали преди няколко месеца и още се движехме заедно. Партита в Кувейт са супер,ухажори,пиене,ядене,музика, танци...просто голямо забавление. Та на това парти се запознахме с моето хабиби с което сме заедно от тогава,с кракотрайни раздели във времето. Нямаше искри и любов от пръв поглед, но сега има всеки път когато се погледнем в очите и любовтта сякащ не е остаряла нито ден.
Както се казва мактууб. Сигурно много дами тук биха използвали тази дума за да опишат връзките са,но за мен не е клише,аз наистина вярвам,че така е писано.

Общи условия

Активация на акаунт