Арабски или не-добре дошли са вси4ки на кафе-54 тема!

• 28 029
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
 Честит Рожден Ден на сладкия Адам Simple Smile Да е жив и здрав и много послушен Hug

# 136
Добро утро гълъбици,

desert princess разплака ме със сутрешното кафе. За съжаление любовта може да те вдигне нависоко и може отвисоко да те изхвърли и такава болка да ти причини, че после цял живот да не можеш да се съвземеш. Самата аз преживях и още преживявам една такава голяма любов започнала през 1979 и незнам дали такова нещо се преживява.

Голямата любов е гръм и буря,
връхлита те, живота ти разтуря,
изпълва те със смисъл нов,
през тебе като огнен смерч минава,
но трайно щастие не дава
голямата любов.
Голямата любов е трепет божи
и до небето да те дигне може -
из тъмни бездни тъмен зов,
съдба е тя, забрава, страст и жажда,
но никога деца не ражда
голямата любов.

Ева, честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и гордост и помощ да ти бъде до време. Едно малко подаръче от мен https://emp.ucsd.edu/swf/screenclean.swf и по-малката ми дъщеря, която също е студентка във Варненския. seximomiche ще се запознаеш и с двечките и се надявам да си изкарате хубаво.
Рали7 много ми хареса видеото ти и си много чаровно момиче дано попаднеш на момче, което да те цени и да ни поканиш на сватба. Малеее, че хубаво ще бъде  Joy  bouquet
Била съм в Египет и заради някоя сватба съм готова пак да отида пък там божи работи, я букет ми падне във ръцете, я нещо друго  Flutter

# 137
рожденниците живи и здрави
DUA потекоха ми лигите,кога успя да приготвиш всичките тези вкусотии  chef Joy

# 138
Добро Утро момичета

Честит Празник със закъснение  bouquetАз от празнуване нямах време вчера да Ви го честитя  Simple SmileНадявам сте всички сте добре Hug И аз си припомних времето когато срещнах моето хабиби- за пръв път на вратата на една болница; Разминахме се а аз си казах този човек излъчва страхотен чар; и след това като се почнаха едни разходки-флиртове- той просто беше решил че ще бъда негова bowuu Очарована бях от държането и отношението което има към семейството и жените  CrazyЗаслужаваше си цялото това време с него- 5 години
Страхотно го обичам дано да е щастлив където и да е и с която и да е Sunglasses
Моето момче го заслужава Peace

Лек и приятен ден ня всички Party  

# 139
Ева, Дуа, честити ви рожденици  bouquetДа ви слушат и радват.

Брей всичките какви романтични истории имате Heart Eyes Нашата започна по-скоро като детска шега Embarassed  "дружките" все ме майтапеха, че ще остана стара мома и аз им заявих, че следващия който се осмели да има претенции към мен,няма да го отблъсквам, а ще го хвана за ушите и той ще е "щастливеца" Mr. Green   И Ахмед пръв се появи Mr. Green Запозна ни съквартирантката на моя приятелка (работеше в дискотека и познаваше целия арабски контингент Embarassed ). Първия път хич не ми хареса, прекалено мазен ми беше, пък и не ми се забъркваше в неприятности, и от нашите ме беше страх и още много НО-та имаше....  Той настоятелен и нахален, аз се дърпам , на котка и мишка играехме. "Приятелките" ми припомниха, какво съм казала Laughing и аз им казах Ок, ще се поцелуваме малко Embarassed Обаче след като се целунахме и взех да си мисля по-често за него  Embarassed Разбира се , че като една уважаваща себе си стара мома, не можех да призная, че не ми е безразличен, та продължавах да се дърпам, но той приел целувката за зелен сфетофар и още по-настъпателен стана. Бях си в нас, уж да уча за сесията, а той гадината, подлъган от целувката, почна през ден да идва, и не ми казва предварително, за да не мога да откажа, ами звъни и казва, ехооо, в Самоков съм, аз горката докато се измъкна от зоркия поглед на баба ми, която седи и дебне дали уча, такива театри съм разигравала Embarassed Разбира се, че отивам на срещата, обаче водя с мен  цял куп съученички от гимназията , хем за подкрепление, хем да видят, че не съм толкова задръстена  Mr. Green Като го виждах, как от час ме е чакал на студа със замръзнали уши,а аз се появявам с цяла тумба, се чувствах много горда от себе си, мсилех , че тактиката ми е работи без грешка и скоро, че се отекчи и откаже или направо ще ме намрази Laughing   Учех в Благоевград и един ден ми заяви, че много искал да дойде да го разходя Confused Казвам му да идва, но на алъла си мсиля, ти лисицо мен няма да ме надхитриш, веднага се обадих на 2 от "приятелките" дето ни запознаха да тръгнат и те от Сф с него. Те обещаха, че няма да ме оставят в тоя критичен момент. После се обадиха да кажат, че с по-късен влак ще дойдат. Така и не дойдоха,та след 2-3 месечни атаки сдадох фронта Embarassed Събра ми багажа и ме отведе в Сф, 1път в месеца се връщах в Бл.град да си платя наема и да снимам лекции, чудя се как успях да завърша и то с хубав успех  Rolling Eyes   След време гадината призна, че като ме видял каква съм глупавка и по детски наивна, решил, че съм много подходяща за кюрдска булка, обаче пък аз вече изкарах ноктите Mr. Green Късно е, каквото си е надробил  да го сърба  Mr. Green  Та нашата история  е по-скоро комична с елементи на драма понякога

# 140
Благодаря ви на всички,много сте мили.

Дезърт newsm45 newsm45 newsm45-ама знаеш ли,че ми идва да го ступам тоя романтик,да постъпи така с крехка принцеса като теб-  bouquet
ти с тази нежна душа и тази външност заслужаваш някой да те носи на ръце,ама не само с приказки-ами с факти-има такива мъже-Ншаала ще срещнеш ,но този път не се хващай на сладки думи,а търпеливо чакай за да видиш за какво става въпрос-Времето и разумът са твоите приятели,а младостта и красотата ти твои най-верни помощници... Kissing Heart

# 141
 DUA Ч.Р.Д. на любимия Simple Smile Чудна масичка си приготвила Party браво Hug

# 142
DUA няколко идеи за подарък на любимия:

сутрешен масаж
кратко любовно писмо
интимен стих, написан от вас
красива картичка, която сама да направите
нежно прошепване "Обичам те"
дълга сладка целувка
закуска в леглото
изпейте му любовна песен
електронна картичка със сърчица
романтична разходка
танц
нощ под звездите
романтична баня
вечеря на свещи
любовен филм

# 143
tahmine - Страхотна е историята ти  bouquet

# 144

Рали7 много ми хареса видеото ти и си много чаровно момиче дано попаднеш на момче, което да те цени и да ни поканиш на сватба. Малеее, че хубаво ще бъде  Joy  bouquet
Била съм в Египет и заради някоя сватба съм готова пак да отида пък там божи работи, я букет ми падне във ръцете, я нещо друго  Flutter

Много ти благодаря, ако нещата потръгнат - всеки от форума, който има възможност да дойде, е поканен!!!   sun  Защото аз почти бях отблъснала тази "тръпка", докато не попаднах на вас, и не осъзнах колко, всъщност, обичана и уважавана е една "арабска снаха"   Simple Smile   bouquet 
Що се отнася до букета, Надя, специално към теб ще го хвърля...  Wink 

На всички рожденици пожелавам да са много здрави и с много, много късмет!!! На малкия Адам - да е жив и здрав, и много, много палав...!!    party023    Gift

Поради това, че мойто хабиби ме нарича "принцеса" бих искала днес да поздравя всички вас с тази хубавка и веселка песничка:
http://www.youtube.com/watch?v=PxygOy3cEMY

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 14:59 от Rali7

# 145
добро утро и от мен
ПРИНЦЕСА много романти4на история,мислех 4е подобна романтика е из4езнала
КАТЕ ти винаги повдигаш градуса на настроението Heart Eyes
снаха ти е музилкана ли4ност преди да заспи не кара да и пея и любимата и песене :къде остана детството" от таралежите се раждат без бодли-оба4е как я пее тя-къде ми са детските книжки-къде ти мишки- Joy Joy Joy Joy
ЛИЛИ позна ли кой ми е на аватара newsm78
някой знае ли какво стана с -МАНЕЛ,ВЕСИ,МУХСИНА-отдавна не са писали

# 146
Дезърт-подсолих си кафето със сълзи CrazyКакво да коментирам,няма смисъл SadЩе се сети той един ден,но ще е късно...
Евадам-бебчо вече е голямо момченце,да е жив и здрав,спомняш ли си как го чакаше 9 мес и как го роди?На кой прилича?
Близнаците-те ли са на аватара?? Heart Eyes
dtti-благодаря,че ме лиши от гледката на акулата под прикритие LaughingТоя младеж май го мернах на наградите Грами,певец ли е или греша?
Дуа-на колко е твоето хабиби?Младичък изглежда,да е все така добър и грижовен баща и много да те глези!
Тахмине-че той си те е отвлекъл твоя GrinningПохитител жесток Joy
Надя-много хубави идеи за подарък!

Много ми беше интересно да прочета за запознанствата и първите трепети  bouquet
Моята история съм я разказвала..Много хубаво ми става като си спомня Blush

# 147
Наде идеите са страхотни,но ние сме заедно от десет години и всичките съм ги прилагала-дори закуската няма как хда я поднеса,защото излиза в 6.30-още спя,
вечеря на свещи-рискувам докато поднасям ястията,някое от момчетата,да бутне свещите,та таткото да се прави но пожарогасител.
любовната песен-достатъчно му е ,че нашата беба ни изнася цели концерти,остава да се присъединя към нейния рев... Joy
нощ под звездите-в София температурите по това време на годината са доста ниски,нощем може и да измръзнем-тъкмо ще се увековечим като станем на паметници Joy
СМС-са е добра идея-имаш ли още  bouquet

# 148
dtti-благодаря,че ме лиши от гледката на акулата под прикритие LaughingТоя младеж май го мернах на наградите Грами,певец ли е или греша?
ЛИЛЕ акула под прикротие си стои/това съм аз/ само фотот си махнах hahaha
предположих 4е ще се сетиш кой е но явно слушаш друг стил музика-мом4ето е шон пол-страхотен глас
ЛИЛЕ я да смениш диетата ,запо4ни моята лесна е и за 4 дена съм -3 кг без никакви усилия

# 149
Деска, а така, да е музикална снахата, малко живот да внесе в тоя дом с весело гласче и настроение . Мъчно ми е за аватара ти, много чаровна беше момата, имах я като иконка на месинждъра преди, а и по предишния аватар с котката и наглия мишок беше сладък.  А кой е този момък? Арабския Мишо Шамара?  

Близанците са големи сладури, екстра са си, имат си другарче и за игра и за кавга  Laughing

Лили, чисто отвличане си беше и до ден днешен му го натяквам (жалко, че не се сетих вчера). Той и в Сирия искаше да ме отмъкне, а и аз почти се бях съгласила с детския ми акъл ( и от там да се обадя на нашите, нищо неподозиращи, че дъщеря им върти любов Laughing ), добре че майката и сестрите се показаха овреме да охладят ентусиазма ми, та сега сме като магаре на мост, нито назад, нито напред Laughing

Амал, Ясмин още цял списък има с неща, които се смятат за неприемливи в Хасаке (поне) Mr. Green  Освен чушчиците, крайно невъздържано и нежелателно било момиче/мома за женене (разбирайте от 12г. нагоре) да си купува самичка сладоледи, шоколади, дъвки и бонбонки, всички щели да я смятат за шашава и никой нямало да я иска за жена. Ако й се яде нещо такова, трябвало да помоли батко/татко да и купят!!!???
Също така е нежелателно носенето на маратонки от малди девойки #Crazy Може да претърчи по анцуг до комшийките, но задължително с токчета (тази комбиннация ми напомня за дамите, дето работят в "Чистотата" Confused )  И още много абсурдни изисквания към девойките от област Хасаке имат Confused
А към списъка с препоръчителните спадат: да е силно гримирана, поне 1 път в месеца да ходи на  коафьор(мн ми е смешна като изпозлват тая дума), той задължително да е християнин, много е модерно и престижно Simple Smile Също така се води за много сладко, като се смеят да показват бели гушки и да въртят очи нагоре ( като кокошките когато пият вода) и задължитено да се правят на срамежливи Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 11:43 от tahmine

Общи условия

Активация на акаунт