Арабски или не-добре дошли са вси4ки на кафе-54 тема!

• 27 961
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
КАТЕ -ти от боята ли реши 4е е арабина-не е-4овека е американец от Ямайка,и Мишо шамара на малкия му пръст не може да стъпи
добре 4е не сме в Хасаке ина4е моите щяха да останат стари моми,4е обикновенно те пазарят и преди малко малката филипинка със снаха ти се прибраха от магазина,пък и маратонки и анцунзи носят
Кате- ако ти е мъ4но за мадамата,след като свърша с линийките-забележи-мн.4исло ще я сложа в подписа до Даяна Laughing

# 151
ама Кате,защо каза,че историята ви не е романтична-такива пътешествия от град на град,пък и комедии Joy-гадина го наричаш,а кой е гадинката дето му върти номерата-че и баба си лъжеш,горката женица smile3520

Амал не получи ли съобщенията ми newsm78,как е службата-и мерси за поздрава  bouquet

Деси
-ти защо сси отмъкнала мъжа си под носа на приятелката ти Joy,ама така по-интересно-а той знае ли,че и  тя го е харесвала newsm78,така е още по-интересно.

Лиле
-нали виждаш,че моя човек на ръце ме е помъкнал,ама сега нали се е сецнал в кръста Cry-едва смогва,че и мен ме носи и три деца newsm63

Марси-ама аз никак не знам твоята история-то ти си ветеран тука,ама къде да ровя да търся,ако искаш дай линк,да си задоволя любопитството

Рали-ще се радвам да останеш при нас дълго време  bouquet

Жасмин-
как си,съвсем забрави да се разписваш Sadпък се надявам да ти дойда на гости в Латакия някой ден,когато заживеете там-А ти често ли си идвала в Комодор newsm78

Нафасима
-и твоята история си я бива-ти нали си историк Joy

Надя,откакто се появи,темите станаха по-интересни-с тези идеи и стихове-Благодаря 
bouquet

Тарик Мам
-като се събудиш-Добро утро  food010-Свикна ли вече newsm78

Мамаария-ама защо не сте заедно newsm78

Свеар-
защо не ми пишеш-ако искаш на лични,те се случиха едни събития в Ливан -сигурно си чула,та тия дни мало тъжни,но пък достойни  umnikuuНШААЛА

Милена,къде изчезна newsm78-пиши ,как си newsm78
 bouquet

Близнаците-сабина -мерси за прекрасния букет Heart Eyes

На всички искам нещо да кажа-но работа ме чака

Мия-какво стана с кайсийката newsm78

# 152
БОБИ76 преди време 4етох твой постинг 4е търсиш мами от сирия,опитах се да свържа с теб,но не успях,дано да се вклю4иш при нас Hug

# 153
ДУА той ме покани да седна до него-насиб,мактуб- наре4иго както искаш
големия майтап беше 4е и тя се казва Десислава и когато се представихме,те помислиха 4е ги бъзикаме и сумати време не вярваха 4е сме адашки hahaha
сега колкото и да не ми се иска ще ставам от компа 4е имам и домашни задължения

# 154
Деска, никакъв шанс нямаме  нито аз, нито момите ти в Хасаке Simple Smile Но като се има предвид, че те са бели-руси, сигурно ще се ползват с привилегии, за мен горката черна гарга няма милост  Mr. Green Абе я най-добре с филипинките се оправяй сама, малката я глася за Ронка-бонбонка, но нали ти отбелязах, че него ще си го вземем в Бг и аз ще го моделирам по мойте вкусове Simple Smile

Ужас, хич не ги знам певци, артисти и т.н. Embarassed

Дуа, каква ти романтика:) Аз след няколко месеца казах на баба , че си имам приятел (тя нищо, че е на 88-89 вече , е по-либерална от мама и татко), много се зарадва даже, ама предопреди да съм сериозна и само за ръка да се държиме Simple Smile Пита как се казва, мислих милсих, казах Ангелчо Laughing, майка му баща му работят в чужбина, една сестричка само има ( а са цели 3). За съжаление по тъжен повод дойде в нас (точно на днешната дата) не съм видяла, но после баба ми каза, че като сме влизали брат ми й казал "Бабо, това не е Ангел, това е Ахмед, от Сирия е и искам да го  уважавате и приемете, така както аз съм го приел". Сега вече идва в нас понякога ( в различни стаи спим разбира се ) и баба много му се радва, тя много обича момчета с бяла риза, лъснати обувки и нарешена косичка Simple Smile А пък щом й целуне ръка и тя се разтапя, това е достатъчно на възрастните хора, уважение и малко внимание Simple Smile

# 155
Здравейте слънчеви мами. Hug
Виждам само нови имена в темата с изкл.на мерси но тя явно крепи темата. PeaceБраво на теб мила.
Ние бяхме по приключения Сирия Ирландия въобще много премеждия но ще разказвам друг път. newsm78 Е добре че забременях че се завърнах ме. Laughing
За мамите с които не се познаваме мъжът ми е сириец от 8год сме женени имаме си Сара на почти 4 год.  Crazy
Исках само да се запиша отново от Бг земя  по късно ще имам повече време и ще пиша отново. Naughty
Ох много се радвам че съм си у дома.И като ви прочетох и Вас съвсем ми се напълни душичката  Hug
Хайде чао за сега до после. Stop

# 156
Здравей Боби, Приятно ми е да се запознаем и с тебе, макар, че аз съм тук от по-новите попълнения
Момичета имам молба към всички вас, напишете си рожденните дни тука та да няма изненади, ще ви запиша в тефтерчето си и ще имам психическа нагласа, а и да съм готова предварително с подаръците. Така малко неудобно се получава, пастички, тортички пък аз със празни ръце Sad  Crossing Arms

# 157
Момичета много красиви истории имате всички Hug  Рали7 мерси за поздрава Simple Smile успех на срещата в Египет Hug Клонинг и на мен ми е любим сериал,аз също бях впечатлена от Мароко,в подфорума кино и телевизия има две теми за клонинг,в едната правим подписка към нова телевизия за повторение,а в другата има линк на който са качени серии на български,аз често си гледам Party също като теб харесвам името Самира,ако и второто беше момиче щеше да се казва така Simple Smile  Лили-да малките са на снимката,на нея са на 1г и 9 месеца.Деси браво за диетата Heart Eyes твойта Даянка те кара да и пееш песни преди сън,а мойта Йоанка снощи се гримира преди сън[тати вчера и подари гримове] така се беше намазала Crazy че и 2ленти си сложи на косата Whistling и така заспа Simple Smile

# 158

4естит рожден ден на Адам.Щастие,усмивки и много подаръци Simple Smile

Дуа да ти е живо и здраво хабибито bouquet   bouquet

Хеи,Боби 4естита бременост.Лека и безпроблемна Hug И аз те помня,4удех се къде из4езна,толкова дълго време Hug

Интересни истории,пожелавам ви още дълги години да се оби4ате с половинките си Hug
Дезърт  Hug  Сетих се за първата си любов,онази детска...... Embarassed

Надя мерси  bouquet Много хубави стихове и идеи

Деси кои е фен на аватареца ти?

Сабинка много са ти сладки съкровищата Heart Eyes

Рали и ти си голяма сладурана

Жасмин как си?Как е бебока?Ритка ли те много? Simple Smile

Марси ще ти пиша и пратя за Линди4ка Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 12:43 от mln

# 159
Момичета много красиви истории имате всички Hug  Рали7 мерси за поздрава Simple Smile успех на срещата в Египет Hug Клонинг и на мен ми е любим сериал,аз също бях впечатлена от Мароко,в подфорума кино и телевизия има две теми за клонинг,в едната правим подписка към нова телевизия за повторение,а в другата има линк на който са качени серии на български,аз често си гледам Party също като теб харесвам името Самира,ако и второто беше момиче щеше да се казва така Simple Smile

Олиииии, МНОГО ти благодаря!! Аз тъкмо се бях свързала с едно момче от USA да ми ги продаде за 150 долара  ooooh!  Тъкмо се чудех и как може да ми ги изпрати от там... 15-16 DVDта със сериите...даже не и на български..... мааайко мила!!  ooooh! ooooh!
  bouquet     bouquet      bouquet   Много ти благодаря!

# 160
Честито на Адам!

Ева да ви е жив и здрав, много да ви радва!

ДУА, честито и на твоя любим  nbirthday, все така да цари разбирателство и хармония между вас и дълъг семеен живот! Много хубави трапези си ни спретнала, ливанската кухня и аз я тача, но все още не съм ходила на хубав ливански ресторант тук, изключвам Финикитята в Мола, където не бях особено впечатлена.

Момичета много интересни, романтични истории имате и сте големи сладурани  Peace

Наде, чудни са снимките от Кувейт във фейсбука  Wink

Аз избутвам работната седмица и се готвя за студен уикенд  cold

мама Мия как е малката душичка?

# 161
http://www.fisher-price.com/us/fun/games/countthescore/default.asp
http://www.fisher-price.com/us/fun/games/abczoo/default.asp

тези 2 линка са за мал4овци-МИЛЕНКА ми ги даде,да ги пусна за обща употреба
МИЛЕНКА как кой -аз разбира се-каките си падат по 4алга и еминем
САБИНА ти ела да видиш моята как се цапа с гримовете на каките

# 162
Добър ден! Hug
Честит рожден ден на Адам! newsm67
Дуа,честито и на твоето мъжле,да ти е жив и здрав!  ura
Ох,снощи постояхме до по-късничко и тази сутрин едва станах! Tired
Тази вечер пък сме на рожден ден на майка,и свекървата ще идва да гледа малкия.От сега ми се свива корема,като си представя какъв рев ще е.Дано не плаче и всичко да е наред! PraynigУтре ще ви разправям как е минало.
Dtti,много ти се радвам на лентичката,дано успешно свалиш и останалите килограми! Grinning
Принцеска,много ме трогна историята с твоето хабиби,голяма романтика! Heart Eyes Няма вече такива мъже сред българите,или ако има са на изчезване вече.

# 163
 Дезъртке, с този цветен квартал и на мен ми напомни за моята младост и първата либоф ,и ние там се въртяхме  Joy и той се казваше Ахмед . WinkИначе за въпроса ти -не не беше от арабски произход ,но можеше да мине и за такъв въпреки, че е от страната на мъжа ми.    Айде ще пием по едно кафе в цветния  май с тебе. Grinning

Дуа, мерси за ливанските вкусотии ,но преди да махнете виното аз ще си налея една чашка червено винце. bowuu

Деси и аз съм имала подобни приятелски мераци ,ама те нашите мъже знаят кого да изберат. Peace Flutter Брех не знаех че слушаш Шон Пол...браво  Grinning

Близнаците -много са ти сладки децата,бонбончета . Heart Eyes

Честит празник на Адам .  bouquet И той много сладък.

# 164
Tarikmom, Да майка ми е NadiaJasem:)

Общи условия

Активация на акаунт