Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява сирийското училище в София?
Какви са преживяванията на децата с арабски език в училище?
Какво представлява фотоепилацията и как се извършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява сирийското училище в София?
-
Какви са преживяванията на децата с арабски език в училище?
Децата, които посещават сирийското училище в София, се справят добре с изучаването на арабски език. Споменава се случай, при който дете е научило перфектно арабски, въпреки че преди това не е знаело нито една дума. Освен това училището предлага възможности за изолация от неблагоприятната среда в други български училища.
-
Какво представлява фотоепилацията и как се извършва?
Фотоепилацията е неинвазивна козметична процедура, която използва светлинни импулси за трайно премахване на нежеланото окосмяване. Процесът включва насочване на високоенергийни светлинни импулси към космения фоликул, което води до унищожаване на космения фоликул и предотвратява повторното му израстване. Фотоепилацията се извършва със специализирани устройства, които излъчват светлина с определена дължина на вълната, която ефективно се абсорбира от пигмента меланин в косъма.
-
Как се извършва микродермабразията и какви са нейните ползи за кожата?
-
Как се извършва химическият пилинг и какви проблеми се третират с него?

,тортата не е моя,намерих я в нета като търсих картинки...толкова време се рових,че то по -добре да бях направила една 

Desert princess много ме развълнува твоята история,върна ме назад във времето когато и аз преживях една такава красива любов също във Варна,но приключи с раздяла,след която дойдох да работя в София,затворих се в себе си,почти не излизах по кафета и т.н.........близките ми се притесняваха за мен,и все повече чувах от тях-,,хайде излез да се разсееш,ще останеш стара мома,никой няма да дойде да те вземе от магазина[тогава работех в един магазин близо до нас ] но ТОЙ дойде
вечерта преди да се запознаем сънувах сън[много често ми се случва да сънувам това което ще ми се случи,кой ще срещна........понякога даже се страхувам] съня ми беше такъв-намирах се в някаква планина,в далечината виждах само една ръка която ми маха,а пред мен един огромен огън,а от двете му страни две много красиви цъфнали дръвчета

фотнах 4аст от тортата да не кажете ,4е не 4ерпя, то4но обратното, искам да свърши веднага и тотално, 4е ще й ско4а пак!

Катето хубаво е написала,че са екстра за игра,напоследък много си играят заедно,обаче като се скарат за нещо
става чудо,никой не отстъпва,нали са на един акъл