Арабски или не-добре дошли са вси4ки на кафе-54 тема!

• 27 922
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Добро  утро  bouquet

Тази сутрин поръчах на баба ми да ви приготви кафе
тя пък не видяла,че Надя ви е почерпила и се престарала,цял чайник от старовремските-сварила Joy
Хайде заповядайте,заедно с нея ,но не пушете от нейните цигари,че вижте този навик,как постъпи с кожата и.... rotfImao

# 196
Ама от сутринта нито едно съобщение,какво стана Sad,Баба ми ли ви уплаши newsm78
Ние днес сме като на панаир,къщата щеше да падне...но аз се разчистих здравата...
На беба и расте зъбче и през деня е много капризна,но пък нощем спи Wink
В Ливан имало заметресение-та харата се бяха уплашили-вчера питам свекърва ми дали се е уплашила-и тя каза,че доста,защото къщата се поразлюляла,но епицентъра е на о-ло10км от нашия район та няма нещо страшно,но е стигнало до о-ло 5 по рихтер-та има ранени в Сур ,счупени коли от паднали стари тераси и такива някакви-Ншаала хейр

Аз продължавам работа newsm28 newsm79 newsm75 wash 1dishes  food002 newsm71-ето го моя фитнес Ум Сами
-до скоро мами newsm51 newsm51 newsm51

# 197
DUA-от къде ги взимаш тези картинки,много се мъчих да направя нещо ама нищо не става Sad

# 198
Здравейте моми4ета и от мен! Един ден ме нямаше доста страни4ки сте изписали !
Ние в4ера нали е петък по4ивния ден тук(е и събота де но мъжа ми работи) си изкарахме по семейному ядохме пица в парка тримцата(е Крис е още малък да яде пица Rolling Eyes)
Днес малкия такъв рев удари не е за вярване!! #Crazy
Мислехме с баща му да му правим тактики за заспиване без лиушкане и без да го разнасяме насам натам ами сам да се нау4и да си заспива и го оставяхме да реве особено ве4ер ама то ве4е продължава един месец с този рев рядко заспива без да пла4е някъде 4етох 4е ще се нау4и за няколко дни до седмица той е на 4мес моля ви пишете някоя хитринка!!!

Тарся мами от Абу Даби някой да познава???!!!

# 199
  • по пътеката
добро утро, няма хора, от снощи по4ти няма  постове, ехе голямо споко е било!  Thinking Laughingкак сте мами newsm78, ние сме ранобудни, никога не е било линда да стане преди 9 ! #Crazy а сме легнали след  24.00 снощи, какво ли ме 4ака за деня! newsm78 студено нещо ,вали втори или трети ден! на мене ми е мързелно пак Sick Crossing Arms! но снощи бях много зле 4ак драйфах като булими4ка от преяждане, то и нямаше как да не стане беля, толкова махане и разтребване из хладилника само на болест и днес съм тиха вода, 4ай и кисело мляко и кафе! Tired
шенай, пусни и ти малко снимки! разкажи по-подробно къде е отседнала, какво е видяла къде е  ходила  момата, гадже хванала ли си е?  Mr. Green

# 200
Добър ден!  bouquet
Снощи си легнахме към 1.00ч и малкия се събуди в 6.00ч Shocked Направо съм размазана!
Иначе си изкарахме добре,а и малкия снощи плака по-малко от свеки,само като дойде в началото се разплака,и като тръгнахме малко плачеше,но после се е успокоил и са си играли и много я е слушал,дори я прегръщал и и давал целувка.Дано отминава вече този период.
Миме,и Никито имаше период ,в който искаше да го приспиваме на ръце,и се бяхме видели в чудо,но изведнъж се отучи без плач.Просто една вечер го сложих в кошарката и легнах на спалнята и се правя,че и аз ще спя и като заспа,излязох от стаята.
Ох,много ми се спи,малкия заспа преди малко и отивам да полегна малко и аз.Лек и усмихнат ден на всички! Hug

# 201

Абе той се майтапи...Иначе и очите може да ти покрие.Мен пък много ми харесват местните жени,като си метнат прозрачния черен воал...Твоя от коя страна беше,та се прави на страшен?!
Изревнувал те е,особено ако се обличаш по-разголено,куче дето лае-не хапе Wink

Абе ... да ти кажа, има доста европейски вид, но е религиозен тип, и като слушах страстта, с която разказва за "красотата на забулената жена"... за това как при вида на такава всички фантазии на мъжете се събуждали, а при вида на "всичко на показ" как не само не е интересно, ами и харам... май не се майтапи много много.
"Моя" е от където е и твоя   hahaha  Wink   Само че е от Кайро...
Не се обличам много разголено... но самия той ми е казвал колко е ревнив иии.. според него "всички египтяни са така" ... Ще го видим, живот и здарве!!

# 202
Исках и аз да ви почерпя с малко благинки от българската кухня.. но нещо не мога да се справя със постването на снимките... Иначе бях приготвила родопски боб с ребърца и шопска салатка...
Ама... хайде, и днес ще сме на арабски специалитети...  докато се "науча да готвя" във форума...  Embarassed   Confused

# 203
да се разпиша тука,4е днес отива на гости у родителите ми,малко да поносят Миа
гледам никои не се е сетил за мен във форума newsm78
тука съм ако сте ме забравили,ама нали знаете 4е съм сам сама с 2-те деца  Tired
лек и спокоен ден ви желая  bouquet

# 204
Рали мерси за ребърцата и шопската салата умирам си за българска кухня
кои от арабските харесваш ?
аз обужавам пиле бриани хумус с патладжан табуле и баклава (ама това си го имаме и в БГ)
Мале огладнях май ще ходя да хапна!!!

# 205
mama*Mia не сме те забравили, но аз все още се опитвам да ви опозная. Иначе бих писала доста неща Simple Smile Ето сега не се сещам защо си сама с две деца? Или ти чакаше визата за любимия? Наблизо ли са твоите родители? Хайде дано имаш хубава събота. Тук в Русе до обяд валя сняг, а сега пекна слънце. Не че е станало по-топло, ама дава уют през прозореца. Аз съм в еуфория защото чакам принцеска да се върне от път и да си прегърна по-голямата дъщеря за няколко часа. Довечера ще гледате ли Евровизия? Имате ли фаворити?

# 206
  • по пътеката
като кажат, 4е вси4ки араби са ревниви, да кажа ,4е има и други  дето не са ревниви, ама хи4! даже моят ми избира наистина доста по-секси дрехи ,ако се оставя на него, но има вкус, де! ако имах и хубави крака и мини щях да нося! сама си хода из страната и дори забравя понякога да ми звънне дали не ме откраднал някой, ако не ходя по негови работи, ме оставя да си се оправям както умея! има едно нещо , което ме притеснява при някои националности, мароко, алжир и египет, за другите не съм се интересувала много! когато съм 4атила или говорила с такива -те казват ,4е за да се оженят за 4ужденка, тя трябва да стане  мюзлим преди брака, ами ,ако тя не иска ,тогава какво? запитвали ли сте се за такива неща? задавали ли сте такива въпроси при сериозна връзка  с някой и после какво е ставало?новите  моми4ета, които в момента  си пишат с араби, какво мислят, какво им се говори от арабска страна за една такава възможност при брак или се приемат каквито са си , с тяхната си религия?

# 207
Рали мерси за ребърцата и шопската салата умирам си за българска кухня
кои от арабските харесваш ?
аз обужавам пиле бриани хумус с патладжан табуле и баклава (ама това си го имаме и в БГ)
Мале огладнях май ще ходя да хапна!!!

Ами... да ти кажа честно, освен дюнерите и разните там от типа на "бърза закуска" арабски ястия други не съм опитвала, но до сега не съм чула лош отзив за Табуля, и когато отида в Египет това ще е първото, което ще опитам (плюс още едно местно традиционно нещо, което хабибко ми каза да не пропусна, но аз все му забравям името...  Embarassed  )  По принцип много харесвам индийска кухня, а от арабската всичко, което съм опитала, ми е харесало... даже си приготвях вече 2-3 неща по египетски рецепти...  Heart Eyes
Любопитна съм да хапна и тоя ляхмаджун, за който писахте във форума... ако има рецепта някъде - моля, дайте линк  Simple Smile   Praynig

гледам никои не се е сетил за мен във форума newsm78

Не е вярно това, по-напред имаше няколко човека, които питаха какво става с вас с Миа... Не сме те забравили, а това, че не всеки  пита всеки път е само за да не оспамим темичката  Wink  Wink  Приятно изкарване с бабата и дядото!!   bouquet

# 208
Дуа-баба ти не прави хубаво кафе...Няма да си налея Crossing ArmsИскам хубав сервиз от порцелан с рози(ако може),о такива чайници не пия Joyиначе знае за пуфка цигарите,а не може да задели от пенсията за нов сервиз,аааааа Crossing Arms

Joy Joy Joy
Дуа-много силно заметресение ShockedАлхамдулилла,няма жертви,само материални щети SadВсе лоши неща се случват в Ливан...
И аз като теб-днес ми е фитнес ден в салон,,Изрядна чистота,, Mr. GreenА така ме боли кръст..Но филипинкта ми има проблем с визата,та така... Simple Smile

Мимето_уае:аз познавам,има момче на 9 год....
Бебето е малко още да заспива само,според мен,аз моята бебка я люшкам и кърмя Heart EyesИначе след още 6мес,когато спре да суче:оставям я в креватчето и сядам до него,за да ме вижда в профил.На другия ден се отдалечавам малко,после още и така.Не се говори на бебето,няма контакт.След о-о 10 дена вече свикват да заспиват сами,но първите дни са трудни...Трябва да има и режим и рутина-децта обичат рутината и така се гледат по-лесно.

Марси-какво е това ядене от тебе,да не си в депресия или нещо подобно?Нещо мъчи ли те или е месечния пуст проблем?Я прати малко дъжд,при нас вее прах Sad
Шенай няма да пусне снимки,нали на щерката са и откраднали камерата Mr. GreenБрей ама крадливи,то момичетата предупреждаваха преди помня...

С.Момиче:кликни на [още] под емотиконите в ляво и ще видиш как ще дойдат още Simple Smile

Рали-о,той наш човек PartyАми скритото действа на фантазията WinkА пък разголеното ми се струва грозно на улицата в арабските страни..Съгласна съм с твоя човек PeaceНе бой се,можеш да си модерна и красива и с дълъг ръкав и кърпа,хем мъжете ще те уважават,хем твоя няма да умира от ревност PeaceНо е достатъчно и да си прилично облечена,а това в БГ и в Египет са две различни неща Simple SmileМоя ми беше казал да се обличам както ми харесва,само да не ми прозира сутиена hahaha
Ревниви са ,,фараоните,,и лесно се палят,но са като малките момченца:залъжеш ги с играчка и кротват Sunglasses
Абе вие ще се жените ли или какво-не съм в час с твоята история нещо newsm78

мама*Миа-не сме те забравили,прати ли документите,кога идва татко ви?

И аз съм гладна,рибка ще хапваме с принцесите  chef

Хайде-до скоро!

# 209
  • по пътеката
мама миа, питаха моми4етата, споко! ако не питаме, не зна4и ,4е не 4акаме инфо! даже напротив, 4акаме добри новини и за таткото и за кайсийката! Hug Peace  bouquet
дуа, много хубаво кафето на бабата, ама тя не става за компания! ххаха Mr. Green
ето и поздрава от тунис за работните и игривите да завъртят  баници, докато въртят ханша!
http://uk.youtube.com/watch?v=p_ouy-fcetc&feature=related
 тази много си я харесвам по ритъм!  Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт