ОКТОМВРИЙСКА мама щом ще ставаш ти, бързо в темата се разпиши!

• 12 511
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
Гери, в шейново ме наблюдаваше д-р Йончев. Не съм доволна, защото ме преглеждаше през 2 седмици, беше много внимателен и казваше, че всичко върви добре. Когато му казах, че д-р Димитрова е намерила малформация в плода той каза че 100 процента е така щом тя го е казала. Прегледа ме и каза, че наистина най-добре е да прекъсна бременността. От него не съм доволна, но знам, че работят много добри специалисти. Много мои приятелки са доволни от Шейново.

# 196
На мен ми препоръчаха д-р Богословава.И мой познати също са доволни от там.Незнам избора вече е направен и се надявам всичко да е наред Praynig

# 197
Направила си добър избор на болница. Това ,което е зависило от теб, за да следиш бремеността си ти си го направила. Останалото е Божа работа. Стискам ти палци всичко да е наред. Аз още не знам къде ще се проследявам. Д-р Димитрова следи само патологични бременности. Но като отида при нея /на частен прием/ в четвъртък се надявам да ми препоръча свой колега. Имам и доверие.

# 198
Здравейте, сладурки  Hug
Галя Стилянова, съвет ли търсиш? Ами от мен е: смени си лекаря. Фолиевата киселина е много важна за началното развитие на бебето. При планирана бременност се пие всеки ден още преди забременяването и се продължава и по време на бременността. Дневното количество, което трябва да се приема, за да се сведат до минимум вродените заболявания е 0,4 мг - или една таблетка. В комбинираните витамини (тип Матерна) количеството е същото.
Енигма, моя сън е същия като твоя - накъсан. Като се събуди съпружеството, оглежда се и пита "Ти пак ли си бродила нощес?"  Laughing. Но пък оползотворявам малките часове с домакинска работа, че времето за нищо не достига.
Розмари, съжалявам за предишната ти бременност. Дано този път всичко е наред.  Praynig

Днес ми  се вие свят ужасно. Не ми е паднало кръвното - просто ми се вие свят. Пия разни течности, дори 1 кафе си пуснах, но нищо не се променя. Да се оплача от себе си - за един месец доста съм напълняла. Отдавам го на спиране на тютюнопушенето. Надявам се не да отслабна, а поне да задържа през следващите 3-4 месеца същите кг, защото иначе ще започна да се търкалям. За целта наблягам на плодовете и течностите (естествено, без да се лишавам от каквото ми се хапва) и лееекичко връткам кростренажора.

# 199
rosmari - дали е възможно да ми помогнеш с малко инфо за МЦ Фемина, имам препоръки там да се запиша за проследяване на бременността, но никъде в сайта не е упоменато дали работят със здравната каса, някакви цени? newsm78Ти би ли ме ориентирала или всичко си е на частно? Благодаря ти предварително!

# 200
ходила съм 4 пъти и съм си плащала. има лекари в МЦ Фемина, които работят със здравна каса. Сега в четвъртък като отида ще се поинтересувам и в петък ще мога да ти дам повече информация. Всички специалисти са от майчин дом и са много добри.

# 201
ходила съм 4 пъти и съм си плащала. има лекари в МЦ Фемина, които работят със здравна каса. Сега в четвъртък като отида ще се поинтересувам и в петък ще мога да ти дам повече информация. Всички специалисти са от майчин дом и са много добри.
Благодаря ти за бързият отговор, много ще съм ти задължена ако провериш когато ходиш Peace HugМен ме насочиха към Д-р Врагалева. А иначе каква е цената на прегледа? Пиши ми на лични! На мен мястото ми е много удобно, дано да има по ЗК! Peace

# 202
Момичета растат ли ви коремчетата-аз днес се разхождах с полузакопчани дънки.Добре че е якенцето отгоре.Ходих до п-ката.взеха ми кръв и урина.Лошо -оказа се че съм с резусфактор отрицателен.До сега четох разни страхотии. точно за този фактор.

# 203
  • София
Момичета растат ли ви коремчетата-аз днес се разхождах с полузакопчани дънки.Добре че е якенцето отгоре.Ходих до п-ката.взеха ми кръв и урина.Лошо -оказа се че съм с резусфактор отрицателен.До сега четох разни страхотии. точно за този фактор.

Не се тревожи предварително. Важно е какъв РФ е мъжа ти и съответно плода. Има медикаменти, ваксини и т.н., консултирай се с лекаря си преди да се шашкаш.
Според мен е твърде рано да растат коремите  Laughing. Аз все още се чувствам леко подута като преди менструация. Иначе съм по-пълничка и сигурно до 7 месец няма да разберат че съм бременна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 204

Абе не ми е порастнал корема, ама съм подута......или поне така се чувствам, щото всички дрехи са ми както обикновено... Ама тоя нередовен стомах направо ме побърква  Sick Не помага пустия Дуфалак... Уфффффффффффффф!!!!!!!!!!!!!!

# 205
И аз напоследък съм със запек-но карам на прясно мляко и помага Weary

# 206
И аз напоследък съм със запек-но карам на прясно мляко и помага Weary

Бляк.... Мразя прясно мляко  Sick Ама може и да прибегна до него....

# 207
  • София

Ами тогава яж повече плодове и зеленчуци, салатки...само ги мий много добре. Това обикновено помага. Хапвай и повече пълнозърнести храни - хляб, мюсли...все нещо ще има ефект  Wink. Чай или топла вода с мед също много помага рано сутрин.

# 208
Не е ли рано да ви растат коремчетата?Има жени ,при които бременността се забелязва към 3-4 мес.
а за разхлабване знам изпитана рецепта:(изпитах я през първата си бременност)2 кивита сутрин на гладно и 1 или половин чаша топла вода.Действа страхотно ,може да опитате да си стимулирате чревната перисталтика по този начин.

# 209

Ами тогава яж повече плодове и зеленчуци, салатки...само ги мий много добре. Това обикновено помага. Хапвай и повече пълнозърнести храни - хляб, мюсли...все нещо ще има ефект  Wink. Чай или топла вода с мед също много помага рано сутрин.

Уф, дано.....
Според половинката съм била стресирана от новината, затова имало физически проявления  Laughing Ех, как ги разбират хората тия неща  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт