ОКТОМВРИЙСКА мама щом ще ставаш ти, бързо в темата се разпиши!

• 12 536
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Днес е само за спане - вън е кучи студ, едно мрачно такова..... Чаша какао и книжка и май това ще да е за мен деня.....
Как сте вие?

# 151
Здравейте Laughing
 Моето човече не ме оставя да си поспивам до късно Confused но за сега ми стига сънят.
 И тук е голям студ,макар че пече слънце. Но и с тази грипна епидемия при нас,не смея да мърдам никъде Rolling Eyes дано ни се размине Praynig
 Лек ден от нас  bouquet

# 152
Здравейте и честито на всички бъдещи октомврийки  bouquet
И аз съм с термин октомври, вече мина първия преглед, но се видя само плодния сак-5г.с. съм, лекарката ми каза да отида пак след 4 седмици...Търпението не ми е силна черта,но ще чакам....
Чета ви и забелязвам,че всички имате гадене и/или повръщане-при мен това липсва, незнам дали е обезпокоително или радващо.
Апетита ми не се е променил-т.е. не се е увеличил

Притесняваме зацапването,което ми се появи веднага след първия преглед с вагинален ехограф-лекарката каза,че не е от прегледа,а от имплантирането, но...да попитам-вие имате ли го, колко време ви продължава-вече съм 3ден така, имате ли болки-но не придърпващите, а по-силни??

Пия Дуфастон-по лекарско предписание,и фолиева киселина-по мое,започнах я по-рано-бременността ми е планирана

Извинете ме ,че пиша като гост-регистрирана съм във форума,но преди да мине втория преглед все още не искам да се оповестявам. Живот и здраве по-нататък ще съм при вас Grinning

# 153
здравейте октомврийски мами Hug Hug Hug
а как мога да се присъедини още една като вас с термин на 05,10,2008 първа бременност към списъка

Grinning

# 154
 Здравейте на всички! smile3503
 миличка(ТЯ),относно зацапването и аз имах и ми предписаха дуфастон да  пия  20 дни и още от 3 ден се оправиха нещата, а от време на време имам леки болки и аз се притеснявам дали е нормално.Другата седмица съм на лекар   и  ще  разбера.
 Моля се всичко да е наред   preggo

# 155
 Някой може ли да ми каже защо на публикации ми пише 0?  newsm12

# 156
Здравейте на всички. Днес реших и аз да се разпиша, сигурна съм вече бременна съм. Термин 19 октомври. Интересното е че преди четири години пак бях с термин 19 октомври с малката. Е тя подрани с близо месец, но все пак съвпадението е голямо. Моя даже и не се надява на момче, макар че иска. Още не съм ходила на лекар във вторник ще го посетя, макар че много няма да ми каже. Симптомите са идентични с предния път гърдите ме болят и ми се гади, без повръщане. Ще ми бъде приятно да ме включите във вашия отбор и заедно да чакаме.  Laughing Laughing Laughing
Между другото съм от Добрич, ако има и някой друг.

# 157
Момичета, не пренебрегвайте зацапването. На първо време може да пазите леглото, а другото - каквото каже доктора. Но непременно се консултирайте с него.
Тя, за имплантиране не е ли вече късно? Дано да е от това.
И на мен ми се гади рядко, най-вече след пържено.
Утре съм на преглед най-после, свърших Утрогестана и Прегнила. Дано да се похваля после Praynig
Лека седмица на всички, може би ще продължаваме да се множим  bigdance2

# 158
  • при любимите ми хора
Тя аз също си мисля ,че е рано за имплантиране,но съм чувала че понякога се получава течение,което е част от лигавицата на матката ,так където се е загнездило полодената яйцеклетка.Щом лекарката не ти е казала нищо друго,почивай и спокойствие!

Аз пък съм седнала да се чудя ,как за сега нямам никакви признаци ,че съм бременна EmbarassedОсвен липсата на цикъла и болки в яцчниците и кръста,нищо друго ми няма.Нито гърдите ми са пораснали,нито ми се гади,даже и все още ми се пуши,нещо което разчитах да ми се отще. Whistling
Може би още ми е рано?!

# 159
Здравейте отново момичета, благодаря ви споделените мнения Simple Smile
Всъщност лекарката ми каза,че е нормално да се случи това-зацапването, предупреди ме да не  предприемам пътувания,но не ми каза нищо за лежане и пазене-не че не го знам,изчетох множество мнения по въпроса от форума и подобни
Може би съм голяма паника и се тревожа повече от нормалното...сигурно не съм и единствената.
Това,което забелязах е,че днес го няма зацапването, дано Дуфастона да е помогнал Praynig-днес ми е 4 ден, препоръча ми да го пия 20дни
gale ,разбирам те как се чувстваш-затова се осмелих и аз да пиша-заради съмненията дали съм все още бременна,  нито ми се гади,нито съм с увеличен апетит, до тоалетна си ходя все така често,както и преди-щото си пия от край време много вода,а сега и зацпването....но както много пъти е писано,трябва да се мисли позитивно,така че остави ги тия черни мисли ... Hug

# 160
  • при любимите ми хора
..очевидно ние сме друг чишит,а Laughing или просто след седмица 2 ще пеем вече друга песен.

Момичета да ви питам,казахте ли вече на близките си че чакате бебенце или изчаквате още?

# 161
..очевидно ние сме друг чишит,а Laughing или просто след седмица 2 ще пеем вече друга песен.

Момичета да ви питам,казахте ли вече на близките си че чакате бебенце или изчаквате още?
Здравей gale! Аз казах на близките си след като доктора потвърди че , вижда бременност в матката. Всички мхого се зарадваха. Ако си решила да им кажеш им кажи. Аз лично не съм суеврна и смятам , че ако има да става нещо неприятно  то ще стане независимо колко хора знаят. Иначе притесненията си остават само за теб. Мен например това чакане ме убива  smile3511 Чак на 04.03. съм на преглед за сърдечна дейност,
Желая ти лека и без проблемнна бременност! newsm51

# 162
Здравейте, момичета! Лека и спокойна нова седмижа ви пожелавам!
На новите момичета: Добре дошли сред нас!
Аз искарах един много приятен уикенд в Родопите, отпочинах си добре и установих, че не ми се гади от пътуването (поне засега).

# 163
  • София
Здравейте! И добре дошли на новите октомврийки  bouquet

Аз пък кача ли се на колата и почва да ми се гади. А това е лошо, защото всеки ден карам Соня на ясла сутрин и вечер и въобще доста карам.

Ние вчера казахме на родителите ни. Не очакваха подобна новина но много се зарадваха. На приятелите ще изчакаме да кажем.

В четвъртък ще ходя за направление от личната, а сигурно другата седмица на преглед.

На мен придъдрпването ниско долу ми намаля доста, до тоалетна не ходя често.
За яденето-ям както преди, но като ми се догади гледам да хапна нещо малко.

# 164
Здравейте момичета, лека седмица и от мен, без лоши екстри!
Аз съм малко притеснена, че получих едни обриви в петък, та сега съм на кожен лекар - предполагам че са от олиото на Джонсън, но пък може и хранителна реакция да е, ще пиша после! Hug Peace Иначе и при мен започнаха сутршните неразположения, помагам си с една ябълка в леглото, незнам ако се засили.... BlushНо си казвам, че няма как лесно мама не се става!

Общи условия

Активация на акаунт