Гривничките ти са прекрасни 
, ама вече владее чуждите езици
Онзи ден в пристъп на лигавщина и повторих няколко пъти I love you - тя ме гледа с голям интерес и накрая каза - Ай йоууу у
/и тук си личи нуждата от логопед или доброто произношение на майка й
/
10х
да си жива и здрава
от много отдавна не съм чела и писала, май от пради Люлинската среща, за която ми стана мъчно, че

Ко му трябва на човек, само повод му дай и е готов да празни
Ай наздраве тогаз за чочо трифон зарезан
и дано ти се оправи настроението с един хубав подарък за Св. Валентин 
И дали празна, да разбира се...само повод и подаръци да има 

КОй каквото празнува.
Честито да е името и на мъжа на Адрианска!
,а оттам- ще видим накъде ще поемем с празнуването.Зависи Дари в какво настроение ще е и дали ще ни остави намира 

Ина повръща цяла нощ почти и аз съм като жив труп просто,едвам гледам
Иначе вчера зъболекаря мина много добре. Много професионално подходи успя да я накара да си покаже зъбките,е поплака малко,ама то си е вреда на нещата. Това,което може би ще ви свърши работа като информация - провери дали има разстояние между зъбките,защото трябва да има,за да могат после да се наместят постоянните. Ако тези са много нагъсто,значи няма да има място за постоянните и това вече е проблем,провери дали затвяря плътно зъбките,което значи,че няма изкривяване от залъгалката и каза,че понеже в корема бебетата са свити,долната им челюст е по-слаба развита при раждането и после трябва да навакса с растежа,което също е хубаво да се следи.Друго ако се сетя пак ще пиша.
Препоръчани теми