АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 954
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Срещата беше разкошна. Снимки ще пусна довечера, че продължавам скитническия ден с гостуване при мама и тате.
Зверовете спят блажено - да му мисля как ще ги слагам за нощния сън  Laughing
Който не дойде - изпусна  smile3534

# 151
  • София
Браво, Блу! Отивам да ви гледам  Hug Я раздуйте за подаръците  Whistling
Милена, освен да подкараш гардероба  hahaha Hug Честит да ви е! Ще ни го покажеш ли после - заслужава да го види човек  Laughing
Ели78, аватара ти е много готин  Mr. Green

# 152
  • София
Разкошни са!  Heart Eyes Срам - едва познах някои дечица!  Blush Яна е пораснала много   bouquet

# 153
Много сладки дечица пу...пу..
 Наско с такъв интерес гледа клипчето,че сега само това въртим Wink
 Елфче Heart Eyes

# 154
Нашите гарджета са най-хубави - има ли съмнение.
Страхотни снимки и клипче,  blueeye®   bouquet

# 155
Аз да си кажа, че съм много доволна от срещата и като цяло от днешния ден  Party. След хиляди уговорки у дома мога да кажа, че Влади се държа добре, гледа сестра си. Аз изпих кафето си на спокойствие, побъбрих с някои от майките, с една дума си починах. Деница едва стигна до леглото си и заспа веднага. Ние с таткото също успяхме да си починем, нещо, което не се беше случвало мнооого отдавна - събота следобяд в леглото  Heart Eyes Тъй като до последно не бях решила дали ще дойдем, нямах фотоапарат, така че ще гледам другите снимки. А за децата спор няма, всички са много порастнали и са големи сладури Wink
Elli78, много сладурски аватар извади Wink
От мен толкова, приятна вечер на всички Hug

# 156
Наистина са много пораснали и са много хубавки всички! Heart Eyes
Вики с такъв интерес гледа клипчето, пускахме го вече няколко пъти, иска да ги пипне и се ядосва, че не може ... Grinning

# 157
  • Бургас
Здравейте и от нас!
Радвам се ,че сте си изкарали страхотно на срещата.Всички деца са разкошни. Hug
Ирен ,днес е по-добре,не ми е вдигала Т,сополи няма,почти не кашли.Аз и давам Нурофен от снощи и тази вечер го спирам.Ще стане ясно утре сутринта,дали пак ще вдигне Т.За сметка на това пък аз съм зле.Сутринта се събуждам с адска хрема и отпадналост.И върха беше когато на обед,Ирен си беше свършила работата в памперса и аз като започнах да я оправям,изповръщах цялата къща.В един момент се получава ,че тя лежи гола и омазана ,аз драйфам на килима и тя се пука от смях.Обадих се на татито да се прибере от работа,донесе ми лекарства ,легнах за 2 часа и сега съм малко по-добре.
Малко беше гнусно,ама моля да ме извините.

# 158
Ей, ама много мЪ е яд, че изпуснахме срещата....децата са супер! Heart Eyes За сметка на това изкарахме много добре на Пампарово - разходки, текила, танци (беше много забавно - г-да Началниците стават да танцуват и всички полицай веднага започват да денсат, г-да Началниците сядат и дансингът се опразва. Mr. Green)

Таткото се е справил страхотно с Гого, който вече е научен да прави наздраве. Mr. Green

После ще пиша повече, че Гого мрънка!

# 159
ейййййй големи сладури са децата Hugвсичките Hug

# 160
  • София
Ира78, много неприятно, да се оправяш бързо.  Praynig Peace
Много са сладки Лори и Ния, каращи се за количката  Laughing

# 161
Наистина са страхотни дечицата. Аз ли се бъркам или видях и Kabiv с Ники. newsm78
Блу а Ния ти е одрала кожата. Hug

# 162
  • София
Наистина са страхотни дечицата. Аз ли се бъркам или видях и Kabiv с Ники. newsm78
да, тя е  Peace но без нея Ники не бих го познала 
както и Яна, ако не беше с Нори

# 163
да, тя е  Peace но без нея Ники не бих го познала 
както и Яна, ако не беше с Нори
И аз така  Rolling Eyes. И мене ме е яд, че не можахме да дойдеме, но и двете ми деца спят по това време, надявам се другият път да дойдеме. Яд ме е също и че не можах да се запозная с още майчета, които не познавам лично  Sad.
Irra, добре че Ирен е добре вече, но гледай и ти да се оправиш така бързо  Peace
tintin, може би и наш'то обривче е "памперс дерматит". А, това лекарство Певизон, също е много силничко, аз съм го ползвала за мен. Сега една приятелка ми даде "Ексипиал Бадемов", който бил за подобни обривчета, да видиме дали ще се оправи с него. yanast, аз сега го изпиквам на гърнето, точно заради това и мога да кажа, че памперса му е абсолютно сух, просто още не го махам изцяло, защото не ми се преоблича толкова често.

# 164
Adrianska може да го намажеш с пиоктанин.Завяхват бързо с него. Тони ми се е подсичал няколко пъти и с него се оправя бързо.Като отгоре мажа и с Бочко.

Наистина децата много бързо се променят. Искаме и още снимки придружени с разкази. Hug

Общи условия

Активация на акаунт