Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво трябва да знае бременна жена, която заминава за Кипър?
Какви са изискванията за медицинско обслужване и майчинство в Кипър?
Какви са изискванията за регистрация на дете в Кипър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво трябва да знае бременна жена, която заминава за Кипър?
Бременна жена, която заминава за Кипър, трябва да е наясно с медицинските услуги там, техните разходи и дали са покрити от застраховка. Тя може да се възползва от безплатно здравеопазване при определени условия. Освен това тя трябва да проучи възможностите за майчинство както в България, така и в Кипър.
-
Какви са изискванията за медицинско обслужване и майчинство в Кипър?
-
Какви са изискванията за регистрация на дете в Кипър?
-
Как мога по-лесно да науча гръцки език?
-
Какво представлява извънземната карта и как се получава?
Търпение не ми остана вече, но и носталгия от сега ме мъчи.Плача си от време на време
Мама най-тежко го изживява обаче.
..уф,дано ме разбра,ако не, пак ще пишем..така че когато смяташ,че искаш да кажеш,да еди кво си,тогава ще сложиш'на'...

Намерих една фирма която прави доставки от адрес на адрес т.е. ще си я получиш в къщи .....Взимат по 1 кипърска лира без ДДС на килограм ....Ако искаш звънни и питай.....Фирмата се казва ....Yellow line...Тел.99-994764..една приятелка ми даде кооординатите ......Айде звънни ..разбери се.... пък чакаме отговор 
Зарежи......И тук се продават дрешки....Няма да ходиш на северния полюс я... 

Тъй че благодаря за помоща и хубавите обяснения.... 
Така,че имам повод да почерпя----за жалост само виртуално.
Желая ви много късмет и повече усмивки.
Наздраве 
малко ще ми е терсене,че трябва да ги дам 
. Отдала съм се на купон с приятелки
и ако не ми мине котка път, скоро и аз може да се присъединя към отбора на БГ-кипърските островитианки.
Вече се виждам на плажа в Лимасол как сърбам коктейл, опъната на шезлонга
Шът, спирам с фантазиите, че ще взема да дръпна дявола за опашката