КИПЪРСКИ МАМИ......и не само (3)

• 19 399
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Евхаристо Кaty 6,кануме оти мпоруме,ке еси ксерис пола прагмата..херетисмата..

# 166
  • Larnaca, Cyprus
 smile3521 gydi
Евхаристо Кaty 6,кануме оти мпоруме,ке еси ксерис пола прагмата..херетисмата..
newsm81
да преведем за тези които не знаят толкова добре ......
Благодаря Кати 6..Правим каквото можем..И ти знаеш много неща...Поздрави.....
Извини ме Гери ма има мами дето не са наясно....

# 167
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
аааа, не ни обръщайте внимание, ний само се шляем тука, слушаме и попиваме нови думи Joy

# 168

Благодаря много и хиляди целувки от мен  newsm51.Успях да зарадвам и разсмея една приятелка,защото естествено не съм го произнесла правилно ,ама нищо.Благодаря!

До скоро момичета

# 169
аааа, не ни обръщайте внимание, ний само се шляем тука, слушаме и попиваме нови думи Joy

Ей, Mimito, голяма си майтапчийка!  Joy  Joy

Katy, моля те пусни малко инфо за ситуацията преди втория кръг на изборите? /Нали мажо ти е в политиката, ако покрай това имаш някаква по-вътрешна информация/ Ние хубаво се майтапихме за бабички комунистки, мотористи и други застрашаващи физическата цялост на любимия формирования Mr. Green hahaha...... Ама току що говорих с него и той ме обезпокои - каза, че утре сутринта като застъпел щял да е на работа до приключване на изборния ден в неделя, защото баш-шефа на полицията ги инструктирал, че се очакват конфликти между привържениците на различните кандидат-президенти, щото много "на кантар" било положението кой ще спечели. Ако прецениш, на лични ми пиши!

# 170
Момичета в една чуденка съм.. newsm78 Кажете ми скъпи ли са детските дрешки в Кипър.Има ли смисъл да купувам някой неща от тук  Thinking Вчера взех един много сладък сутчер за 18 лв.
И се чудя да взема да купя още нещо или да си оставя удоволствието да и купя нещо от тамошните магазни  Simple Smile

# 171
Ами аз до колкото знам са по-скъпи от тук но всичко е на ниво.

# 172
Момичета в една чуденка съм.. newsm78 Кажете ми скъпи ли са детските дрешки в Кипър.Има ли смисъл да купувам някой неща от тук  Thinking Вчера взех един много сладък сутчер за 18 лв.
И се чудя да взема да купя още нещо или да си оставя удоволствието да и купя нещо от тамошните магазни  Simple Smile
Аз като идвах насам накупих каквото мислех че ще трябва за малката,но после съжалих Sad Тук има много по-хубави нещица за тях(и не само).Наистина са доста по-скъпи в сравнение с България и хубав суитчер на такава цена може би е абсурд да намериш,но като посвикнеш с нещата тук,няма да мислиш така. Даже според мен са много достъпни,като се имат предвид заплатите тук Peace Така че моя съвет е да не се товариш от БГ(като мене-куфара ми тежеше 40кг на идване,направо незнам как ще се прибирам),тук си има всичко в изобилие Hug

# 173
Момичета, които сте в Кипър, сетих се да ви питам нещо /не че е спешно, ама тъй и тъй ми е дошло на ум... пък по-нататък като ми дотрябва ще знам/:
Очевидно, че вашите компютри четат кирилица, щом можете да влизате и четете във форума. Мисълта ми е как стават там нещата, щото сещам се, че като пробвах да пратя с имейл на любимия моя адрес в БГ, изписан на кирилица, оказа се че неговият компютър не го разчита текста. newsm78 Някаква програма ли трябва отделно да се качи на компа /каква - ако е така/ или как??? Светнете ме моля ви се, че моята компютърна грамотност граничи по-скоро с "компютърна  НЕграмотност" Mr. Green

# 174
  • Larnaca, Cyprus
Блонди Мамапърво теб да успокоя току що приключи изборния ден..... PeaceПрезидента вече е известен... Crossing Arms
Димитрис Христофиас той е от партията АКЕЛ това е лява партия както й казват тук....Аз лично не съм много доволна Sickно какво да се прави такава е обстановката ...ще се нагаждаме Heart Eyes
Засега всичко е спокойно незнам за по късните часове....Специално за теб обаче ще бъда плътно залепена за......... smile3521телевизора и ще те информирам при нужда....  love001
А това за компа нещо не го разбрах .....защото след като аз те чета би трябвало и любимия ти да го прави.....А може и да не си е отворил пощата и да послъгва smile3533
cveta80недей да правиш тази грешка да се товариш с всичко възможно и не..... newsm78(колко неща можеш да вземеш......??????А пък и тук има страхотни сезонни разпродажби......Тъй че не се коси... Peace

# 175
Katy, благодаря ти  за инфото, макар че той вече ми каза /по-точно пусна ми sms/ за резултата от изборите - че е много тъжен, че "нашият" кандидат е загубил Mr. Green (казвам "нашия", шото той така се изразява - демек и аз съм от партията от която е и той Mr. Green Ма тва не ми пречи - и без друго са ми такива политическите възгледи - десни)

Пък за компа, сигурна съм, че не ме е слъгал, щото два пъти му го пращах адреса на кирилица. Дори втория път реших да го бъзикна, защото той ми беше отговорил по повод на първия имейл, че много странен му се виждал адреса и нещо май не е наред  Crazy  Та аз да се направя на оригинална му отговорих:"Любими, има една такава азбука - кирилица се нарича и целият славянски свят пише на нея! hahaha hahaha  Ама хайде за да си спокоен, ще ти го напиша пак." И вече втория път като му го пратих, той ми каза това, че най-вероятно компютърът му не разчита кирилица, защото получава имейла, тектът който съм писала на английски е ОК, но адресът /на БГ-азбуката/ представлявал нещо такова: ААААА?ААА?АААА... И на мен ми мина една такава подла мисъл, че може да се прави нешо на "дръж ми шапката", но окончателно се убедих, че това дето ми го е казал е самата истина, когато той на свой ред ми изпрати един файл с гръцка песен. Описанието на тази песен /изпълнител, заглавие на песента и на албума/, изписано естествено на гръцки, при мен се получи ей на тъй: АА?АААА?А... От където пък заключих, че пък моят комп не чете гръцката азбука /не я знам как се нарича/

=> Има нещо, което трябва да се направи newsm78 Да се инсталира някаква програма ли, що ли....? Нека мамите, които са по- в час с компютърните технологии да обяснят!

P.S. Ха, честит ни нов кипърски президент! moresmile

Последна редакция: пн, 25 фев 2008, 07:42 от blondy-mamma

# 176
  • Larnaca, Cyprus
Блонди абе сетих се нещо я го пробвай да видим... newsm78
Като си отвориш съобщението .....Това дето не можеш да разчетеш ....Натисни върху съобщението с дясната част на мишката ще излезе един правоъгълник ...намери Encodingи след това отдясно започвай да избираш наред излизат различни езици да видим може да ти разкодира..... newsm78
Аз понякога така разкодирвам някои съобщения във офиса.....  bouquet
Много важно за тези които се интересуват вижте какво намерих в гръцката темичка
"Здравейте момичета,
Някоя от вас да си търси работа в туристически офис ? За Солун за постоянно или за Халкидики за сезона, освен български и гръцки е хубаво да знае и английски, стаж в туризма е препоръчителен, но не е задължителен. Ако решите пишете ми , моля на лични до края на месеца или на тел 00359 878 990889, Михаела"

# 177
Отиваш върху текста,десен клик Еncoding    Мore  Ciryllic windows или Greek windows

# 178
  • София
За азбуките , за да нямате проблем с четене и писане на кирилица(и на каквото и д абило другоо) следва да си инсталирате програмката  Flex Type. Може да си я изтеглите безплатно от DMCA-removal-from-Google,  след като се регистрирате.
Избирате Flex Type+ keygane, качвате на компа и си свиркате.

cveta, като имам предивд живота тук и там бих взела за детенце бельо, блузки за всеки ден, и няколко съобразени със сезона хубави комплектчета.  Хубаво е да си имаш поне в началото дрешки , пък наистина там винаги можеш да й купиш. Цените са доста по-високи, че дори и с намаленията не го докарват до цените тук. Но всеки се разполага според възможностите, пък и не можеш да помъкнеш необходимите неща за години напред, я! Mr. Green

# 179
Ееееей,  muzka, с риск да се повторя /щото май веднъж вече съм ти го казвала/, ама наистина си гуляма муцка! Мерси значи за инфото!  bouquet Сигурна бях, че има някаква специална програма, която кардинално да решава подобни проблеми!  Hands Thumbsup  Щото като отида там /в Кипър де/, през неговия компютър няма да мога да ползвам форума (т.е. даже и да вляза, вероятно всичко ще ми се изпише като АА?ААА?АААА и т.н.), както и той като дойде тук и се пробва да влезе в нещо кипърско. Благодаря още веднъж! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт