КИПЪРСКИ МАМИ......и не само (3)

• 19 390
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Барборанке и тук можеш да намериш нещо на подобна цена ....
Тук вървят от 500-600 лири ( това е 1500 - 1800лв) и нагоре.......ма много нагоре има... Mr. Green
Ма ще ти отнеме време да провериш да сравниш .....та вземи си от БГ ако нямаш много багаж ....Така ще се включваш дори от самолета.... hahaha
Иначе докъто те чакаме да си намериш да се включиш ша те забравиме бе жена.... Heart Eyes Heart Eyes
Naughty``Бааааааааааа``/В Кипър използва ли се?/Немога да го позволя това чудо да ме забравите. #Silly Crazy

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 19:45 от barboranova

# 196
Момичета,прекрасни сте!Благодаря ви!  bouquet Наистина ме обнадеждихте.Засега обаче няма да се обаждам,още е доста рано,просто исках да проуча въпроса.Юни месец са държавните ми изпити и тогава ще се дипломирам.Смятам лятото да продължа с работата тук и да поусъвършенствам гръцкия.И на есен живот и здраве да долетя при вас.Вярвам,че ще се справя-подготовката ни наистина е отлична,а и аз съм сигурна в знанията и уменията си (дано не звучи нескромно).Наистина харесвам професията си и най-вече имам желание.А все пак човек има ли желание и труди ли се достатъчно упорито рано или късно постига целите си.Между другото тук при нас 70% от студентите-медици са гърци Simple Smile Отново БЛАГОДАРЯ,ще ви пиша пак.Приятна вечер на всички!

# 197
Момичета, аз пак да ви се жалвам! cry Снощи дъъъъълго поговорихме с любимия, та по едно време го подпитах: "Ти нещо по имейла ми няма ли да коментираш?" /имах предвид оня имейл, дето го бях бъзикнала колко колеги чакат преди него на опашката за отпуските и дали през март ще ни огрее Wink/ И той миличкият се отчете като пионерче Mr. Green - общо петима колеги имало преди него, като всеки щял да си вземе по 10-тина дни; първият вече излязал веднага след изборите (в понеделник) и щял да се връща на 7-ми.03. После веднага следващият и т.н...... абе сметката излиза, че не по-рано от 17-ти април той ще може да дойде в БГ  #Silly УУУУФФФФ! Дори и рожденният ми ден ще е минал - аз таковата на 12.04. smile3510 само дето едва ли ще ми е много купонджийско... Та така - моя милост ще се озова в Кипър най-рано в края на април. Той каза, че като знае точната дата от която ще може да си ползва отпуската ще ми каже, че да мога и аз да си уредя моята отпуска. Демек увря му главата след толкова перипетии, че без организация наш`та трудно ще се получи. Mr. Green Щото нали преди все викаше "Аз няма да ти казвам кога точно ще дойда, за да е изненада и за да те хвана ако си с някой друг!" hahaha Сладкият ми той ревнивец!  angel008   

# 198
[http://images24.snimka.bg/005248352.jpg]
Здравейте на всички,
На 1-ви март в Лимасол се организира тържество по случай националния празник на България. Ако някой иска подробности, да ми пише.
Доли

# 199
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте на всички,
На 1-ви март в Лимасол се организира тържество по случай националния празник на България. Ако някой иска подробности, да ми пише.
Доли
Я кажи кажи че ние точно на първи ще сме на гости в Лимасол ....... Hug
За какво става въпрос ....Къде.....Какво .......Как.......Специални подготовки нужни ли са ....имам предвид костюми за децата и т.н.
Мерси предварително  bouquet

Блонди Мамаза рожденния ти ден ти предлагам на мястото на любимия на масата сложи снимчицата му и си изкарайте чудесно пък нататък като го имаш и в натура ша го завторите smile3555
Не изскам да те разочарован ма тез наште кипърци са малко скарани с времето като ти каже ей сега идвам ....значи след 2-3 часа..... smile3507
като ти каже ...фиксирана дата .....не си сигурна за кой месец говори......... smile3511 newsm78
Те са така не им се връзвай просто трябва да говориш и ти по кипърския код за да те разберат....иначе тежко ти smile3534
Питанка моля моля пак заповядай newsm51
Момичета имам един въпрос малко е странен и незнам дали имате инфо ма аз да попитам .........Искам да си купя изкуствена трева за двора......Тук в Кипър са 18-23 лири т.е. 30.75-39.29евро на кв.м. с поставянето ....... newsm78
Ако може да ми кажете в БГ на какви цени са....и ще ми излезе ли по изгодно да си докарам от БГ.... newsm78
А дворчето където искам да облеча е 37кв.м.
П о М а Г а Й т Е rotfImbo

# 200
  • София
Здравейте на всички,
Доли

Само корегирах линка по-горе, че да се отваря! Mr. Green
http://images24.snimka.bg/005248352.jpg

За тревата малко инфо:

тук
тук
тук

Последна редакция: ср, 27 фев 2008, 17:38 от muzka1

# 201
muzka1, благодаря ти, как точно го направи? При мен нещата не се получават.

Относно тържеството, тo ще е на 1-ви от 20:00 в Pаrк Beach. Намира се в туристическата част, близо до Пица Хът. С български дисководещ, бюфет и кипърски алкохол на корем. Кувертът е 25 евро на човек.

# 202
  • София
muzka1, благодаря ти, как точно го направи? При мен нещата не се получават.

Относно тържеството, тo ще е на 1-ви от 20:00 в Pаrк Beach. Намира се в туристическата част, близо до Пица Хът. С български дисководещ, бюфет и кипърски алкохол на корем. Кувертът е 25 евро на човек.

Как ми се иска и на мен!
Доли, просто трябва да сложиш тагове за връзка, а не да затвориш в тагове адреса.
Ако натиснеш земното кълбо като пишеш отговор автоматично ще се появявт таговете за връзка и ти трябва да копираш линка между тях. 
Така също ако дадеш цитат (без да постваш, а само да погледнеш)на мнение съдържащо линк или картинка се вижда как са изписани
данните.

# 203
Оле,ама бая сте изписали,и аз искам да съм част от агенцията по разследвания..
Слушай blondy-mamma,дай един по един да ги елиминираме тия,дето са преди мъжа ти,нали ще ставаме агенти,трябва да има и елиминация,иначе кво..
Между другото,за работа като мед.сестра има доста фирми,които с това се занимават и дават доста оферти,поне така е в Пловдив...
Да ви питам,някой от вас знае ли,дали са скъпи колетите от България до Кипър..

# 204
Момичета,дайте сайтове за квартири в Кипър,интересува ме за двама ама не много скъпа,че нали ще сме само на 1 заплата..от тук гледахме няколко и има що годе добри оферти само да е така както го показват на снимките,ама информ.никога не е излишна,а както се очертава ще си намираме сами квартира..

# 205

Блонди Мамаза рожденния ти ден ти предлагам на мястото на любимия на масата сложи снимчицата му и си изкарайте чудесно пък нататък като го имаш и в натура ша го завторите smile3555
Не изскам да те разочарован ма тез наште кипърци са малко скарани с времето като ти каже ей сега идвам ....значи след 2-3 часа..... smile3507
като ти каже ...фиксирана дата .....не си сигурна за кой месец говори......... smile3511 newsm78
Те са така не им се връзвай просто трябва да говориш и ти по кипърския код за да те разберат....иначе тежко ти smile3534

Кати, много си миличка че така ме успокояваш! Аз си мислех, че моят човек е нещо скаран с времевата конкретизация Mr. Green щото по китайския зодиак е овца   animal085 на границата с маймуна Monkey - та за маймуните казват че били с много развито чувство за хумор /нещо което съм установила за него/, пък за овцете, че са неорганизирани и отнесени по отношение на времето /което също му съответства/. Ама сега според думите ти излиза, че повредата не е в "неговия телевизор", ами че цялата кипърска "конвейрна линия" е с такъв дефект! Joy Joy Joy  Е, това донякъде ме успокоява, макар че ще ми е трудно да се пренастроя в тая посока, щото аз пък съм адски стриктна - е, не съм като германците баш да ходя с половин час по-рано на уговорена среща, но пък цепя секундата на две за да съм точно в уреченото време. Ама нема как шъ требе да свиквам! Mr. Green  Макар че като се позамисля, той за да работи в полицията все пак ще има някаква дисциплина - току виж се оказал най-точният от всички кипърци! hahaha hahaha hahaha

Гери, понеже беше писала че ще сте в Лимасол най-вероятно, ако искаш да помоля моя човек да се услуша за нещо удобно и достъпно като цена. Само дай инфо какво горе-долу търсиш /напр. дали в квартала където ще работи мажо, брой стаи.../

# 206
Здравейте от няколко дни не съм на себе си. Едно напрежението покрай изнасянето от квартирата, самия полет, страха от непознатото, други ядове ама и за капак онзи ден разбрах, че на вуйчо ми са му поставили диагноза Диабет. Направо умирам от ужас заради всичко това. Само се надявам да не ми гръмнат бушоните вече, че пряко сили ми идва вече всичко.

# 207
  • Larnaca, Cyprus
Гери виж тук
http://www.cyprusestateagents.com/index.php?catdom_id=810

Блонди Мама определено конвейра нещо ги е сбъркал всички...... Joy Joy
Аз докато им свикна особено в началото като нямах кола.....Казва мъжо.....
Миличко ще дойда да те взема в 10 от къщи .....аз готова ...нагримирана ...нервно потропваща с крак вече в 10.20..... #Cussing out
 А той .....идвайки .....Айде готова ли си... newsm78
Все едно не е закъснял или от сорта на какво толкова е станало..... #Crazy #Crazy
Такива са си newsm61.....Ама пък иначе са добрички ....грижовни....и много си ги обичкаме нали spoko hug newsm47

maateteопределено те е прихванала много здрава предстартова треска newsm26 Всички неща които се случват на близки хора различни от заминаващите са наистина много притеснителни ......Но я си помисли ако нямаше да пътуваш занасам дали би се притеснила чак толкова.....Диабета не е толкова страшно нещо просто трябва да се внимава какво яде и пие .....Свекър ми е с диабет ма той е от пет години на инжекциии с инсулин ма си е здрав прав работоспособен ..кара си кола...взима си внучетата.....ЕЕЕЕ малко поспива повечко ма то е от лекарствата........ newsm53
Тъй че я не се шашкай защото така или иначе трябва да дойдеш нали newsm78

# 208
Оооо, да! Така или иначе на 9-ти Март (неделя) в 16:20 отлитаме за Кипър. Ужас.

# 209
Уф, да поясня ужасното не е това, че идваме а всичко преди това и ... абе ясно ви е...

Общи условия

Активация на акаунт