Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№3

• 21 250
  • 537
  •   1
Отговори
# 60
Здравей  Hug
По принцип най доброто за 3-та степен е криотерапията,дали крио или лазер е все едно Peace
Така че направете си я и ако не се получи регрес в състоянието,тогава отивайте в Германия,ще ви дам връзката Hug

# 61
По късно ще ти пиша ЛС, ЧЕ СЕГА МИ Е ТРУДНО,СЧУПИХ СИ ДЯСНАТА РЪКА И ПОЛОВИН ЧАС ПИША ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ Sad

# 62
По късно ще ти пиша ЛС, ЧЕ СЕГА МИ Е ТРУДНО,СЧУПИХ СИ ДЯСНАТА РЪКА И ПОЛОВИН ЧАС ПИША ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ Sad

Какво си НАПАРВИЛА??? #CrazyМале милата..дано да не сериозно WearyОтивай бързо на лекар да ти видят ръката..а ние ще се надяваме да не  е сериозно bishopо т и в а й на л е к а р!

# 63

Какво си НАПАРВИЛА??? #CrazyМале милата..дано да не сериозно WearyОтивай бързо на лекар да ти видят ръката..а ние ще се надяваме да не  е сериозно bishopо т и в а й на л е к а р!
Ходих и ме гипсираха,обаче не става..........трябват ми и двете ръце,детето ми е по важно,та ей сега го махнах.То не си е работа,аз я пребих с тоя гипс,току я перна,без да се усетя,ни мога да я нахраня,,,,,,,,,,,,,,,абе кво да ви разправям.........ще мине и без гипс.Ай наздраве за гипса дето го метнах в кофата Joy Joy Joy

# 64
Както и очаквахме, Аджелия ни зарадва с добри новини. Hug Но Вики и мама, ти какви ги вършиш? В някаква серия ли сте влезли жените от вашето семейство, какво ви става? newsm78 Стягайте редовете, че пролет идва  bouquet Сега стърчи ли ти десния пръст в особена позиция? Joy Можеш да поразмахаш среден пръст на когото трябва и да не се извиняваш след това Joy

# 65
Здравей  Hug
По принцип най доброто за 3-та степен е криотерапията,дали крио или лазер е все едно Peace
Така че направете си я и ако не се получи регрес в състоянието,тогава отивайте в Германия,ще ви дам връзката Hug

Безкрайни благодарности!!!   Hug Hug Отговорил съм ти на лично.

# 66
.....ще мине и без гипс.Ай наздраве за гипса дето го метнах в кофата Joy Joy Joy

.... #Crazyто лудо за връзване бей.... Laughing

# 67
.....ще мине и без гипс.Ай наздраве за гипса дето го метнах в кофата Joy Joy Joy

инато, инато...... абе вики и мама , коя зодия си? Овен? или нещо подобно....

# 68

право в десятката Peace-ОВЕН съм и то на 13 то число Mr. Green

# 69

право в десятката Peace-ОВЕН съм и то на 13 то число Mr. Green
xa xa xa , надушваме се, и аз съм Овен / 02.04

# 70
ajeliya, чудесни новини  Grinning

# 71
............СЧУПИХ СИ ДЯСНАТА РЪКА И ПОЛОВИН ЧАС ПИША ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ Sad

и са  newsm78
как се преби, има ли нещо общо снощният ти полет  Rolling Eyes

# 72
ajeliya, чудесни новини  Grinning
Боже аз с тоя среден пръст,съвсем забравих,да кажа едно браво,ама аз си знаех де,че сладката Сиска е добре и всичко ще е наред Hug
Аджелия,ти си знаеш,че сте в мислите ми постоянно ,нали Hug

# 73
............СЧУПИХ СИ ДЯСНАТА РЪКА И ПОЛОВИН ЧАС ПИША ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ Sad

и са  newsm78
как се преби, има ли нещо общо снощният ти полет  Rolling Eyes
Е да де,нали казах вече,че гушнах тоалетната Joy

# 74
а, сега без гипс, няма ли да си удължиш състоянието ма ееейййййййййййййй  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт