Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№3

• 21 269
  • 537
  •   1
Отговори
# 90
Дай и ма , дай и Mr. Green Joy

# 91
Не съм толкова велика, точно ти знаеш защо си махнах гипса, разбираш нали Hug
То с него беше *мисията невъзможна* Laughing
Разбирам те и още как нали за това и аз махнах корсета, гърба ми ще търпи, за Сиси всичко изтърпявам.
Здравче, ще черпя и още как пък и ти за кратко време профуча няколко пъти , това ако не ни отвори глътка кво друго.
Мони ама как се радвам, че "съкровището ти " си е тръгнало.

От УБАВО- ПО-УБАВО. Laughing

# 92
Ууу екстра!  Hug Ще спя спокойно!  Laughing

# 93
Не съм толкова велика, точно ти знаеш защо си махнах гипса, разбираш нали Hug
То с него беше *мисията невъзможна* Laughing
Разбирам те и още как нали за това и аз махнах корсета, гърба ми ще търпи, за Сиси всичко изтърпявам.

Ето на,знаех си че и ти имаш подобен екшън Hug,ами чета ти мислите, че и чувствата вече,да знаеш    love001

# 94
Във вторник оперираха очите на сина ми,всичко мина добре,но имам проблем със слагането на капки в очите.Момента в който види памука или капките започва да плаче и да трепери/предполагам,че е стресиран от операцията и престоя в болница/,опитвах с какви ли не уговорки и обещания само и само да се успокои,но вече 3 дена се бориме по 5 пъти на ден.
Ако някой знае някакъв начин да го накарам да не се страхува толкова моля да сподели.Ще му бъда много благодарна  bouquet

# 95
Здравей Hug
Моето дете шеста година е с капки,то вече е изграден навик,но ще ти кажа аз как процедирам,именно за да няма стрес.
Казваш на детето да легне по гръб със затворени очи и капваш капките на дупчицата между окото и нослето,казваш му че си играйкате,на миене на очички,като капнеш капките там,му казваш да мигне няколко пъти,аз на този момент почвам да викам около нея-мигой,мигай ,бързо,бързо/изглеждам почти като ненормална Laughing/.Дано стане Peace,пиши ни Hug

# 96
 Анжелия, много се радвам за вас.Пожелавам Ви още по-добри резултати за напред.Вики и мама как е сега ръката ти?Аз преди месец си навехнах коляното и все още продължавам да куцам и ме боли.Просто се чудя  как издържаш без гипс като ти е счупена ръката.Май напълно оправдаваш своята зодия.Майка е зодия Овен и знам за каква упоритост става на въпрос.
 Pagadino от опит знам , че е много трудно с капките.Доста дълго време и ние сме капали.Трябва да обърнеш всичко на игра.Аз обяснявах, че капките ще помогнат на очите и капехме капки на куклата.

# 97
Tnuta,вече си слагахме с таткото и двама за да види че няма нищо страшно.
Вики и мама,пробвах с мигай и въпреки че още промрънква е доста по спокоен.
Благодаря ви много.

# 98
 Този клуб  фалира !
Тюх-тюх-тюх-язък, няма никой Banghead Banghead Banghead Banghead

# 99
Не е бе, ревизия сме Mr. Green Joy

# 100
 Hugздравейте!!! Hug
Не съм влизала доста от отдавна т.е. от около14.02!!! newsm78
Абе Вики какви са тези неща които научавам за теб Sad!!!Как така си си счупила ръката кога????? newsm78 newsm78кака си сега ,трудно ли се оправяш??? Embarassed Embarassed
Има ли някой който да ти помага??? Sad

# 101
irna74, питай я , браво на теб, на нас не казва как се справя.
За ревизия хора трябват, де го материално отговорното лице, а?
Ти мен ли ще кръщаваш сега, аз съм търговка, на краставичар -краставици тръгнала да продава.
За бабет говоря, никва я няма, смущава ме това отсъствие.
На Мони преди свеки и беше виновна сега кой-бай Радой?
Амма ха Crossing Arms
Нели ми писа, забравих да кажа, добре са ама и липсваме и много и е скучно, че няма с кого две приказки на български да си каже,а принцеса Джули много слушкала и била спокойна.

# 102

сигурна съм, че сме на плюс  smile3507

# 103
На Мони преди свеки и беше виновна сега кой-бай Радой?

чччччччччч, алоооооооо  box

# 104

Общи условия

Активация на акаунт