ПЛЕВЕН - 42

• 20 797
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Дано и на Бужи му се размине само с хрема. Да не би в клубчето да е имало болно детенце?
Сигурно, защото и пламси сега ми каза,че Люсо се сополиви. Ама то е така-деца са,как да ги овардим Simple Smile Ще мине  Peace

# 241
  • София
Момичета,не знам къде го видяхте това топло навън,обаче аз преди малко заведох Бубка на градина и умрях от студ...много гадно духа.През прозореца май лъже времето днес.

# 242
  • Плевен
Валенце, може при вас да духа повечко. Но аз като излязох към 8 часа си беше хубаво времето. Сега може и вятър да се е появил, не знам.

# 243
  • София
И аз като водих Мими в 8 часа беше като че ли по-добро времето.Но сега поне при нас духа.

# 244
  • Плевен
Здравейте!И при нас на Дружба духа яко и вече даже няма слънце! Rolling Eyes

# 245
Духа, духа и никак не ми е топло.
Но когато изведа Митко с хрема в духливо време му се изсушава носа  Mr. Green

# 246
Здравейте от нас  Simple Smile
Казвате,че навън е студено,аз трябва да ходя с малката да взимам храната й, а мислех по-голяма разходка да си направим,но май бързо ще се прибираме  Thinking
 Бързо оздравяване на Миташки и на Бужи и на всички болни  Hug

# 247
валенце, там при вас си е по-ветровито, ама пък е много хубаво, и въздухът е различен. аз, след като дойдох до вас,  вече кроя планове да купувам второ жилище с ипотека на войводите, след две-три години, малко мечти никога не са излишни. Blush

# 248
Пак се включвам-този път от работа. Днес Бужката е ревал за мен, след като съм излезла. Много ми е тъжно  Cry Даже е поискал да си ляга , да спи и то в 11ч.

# 249
Пак се включвам-този път от работа. Днес Бужката е ревал за мен, след като съм излезла. Много ми е тъжно  Cry Даже е поискал да си ляга , да спи и то в 11ч.
Миличкия  Sad  Като знам и нас какво ни чака от другия месец,дано мине без много рев

# 250
  • Плевен
Ох много кофти с мъниците,сигурно е шок за тях мама да я няма,но няма начин трябва да се работи Sad .
Да ви попитам някой знае ли къде се намира детския магазин Макс и Мориц

# 251
  • Плевен
Магазин Макс и Мориц се раздели на две - единия е под Стоматологията, в кооперацията , която е на ъглъла - отдолу има само магазини. Другия е в началото на Старата главна - посока Театъра се пада мисля втората пресечка отдясно. Дано съм обяснила разбираемо.

# 252
  • Плевен
Ох миличките, дано се оправят бързо болните сладури!

# 253
  • Плевен
Вкючвам се само да ви кажа, че от БИЛЛА си купих страхотна лютеница - домашна, едросмляна. На етикета пише 'Булконс" Първомай. У дома лютеницата е на почит. Heart Eyes

# 254
И аз се бях навила да поизлезем днес,но то това хубаво време май само по прогнозите го има. И през прозорците Simple Smile
Дано болните дечица бързо се оправят и да минат само с цивки Simple Smile  Peace

Общи условия

Активация на акаунт