ПЛЕВЕН - 42

• 20 154
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Валенце, много хубаво стана яденето. Спазих рецептата дословно  Peace Ще видим довечера сама ли ще си я ям  Mr. Green

Пешко, не разбрах много какво искаш да кажеш. Сигурно, че наблягат повече на акушерството.
Ами тогава се сещам за доц. Попов, кабинетът му е зад Глобул, под Астория, но повече не знам. Ако някой му има координатите вземай и бягай при него  Peace

# 271
Пешко, аз ходя при д-р Янкулов в Авис Медика и съм повече от доволна. Работи със здравната каса. Ти от кого не си доволна там? Как е Радоска? Свиква ли? А ти? Спирам с въпросите  Grinning
Валенце, нашата сметка е 148лв. за четиристайно жилище. Не ползваме топла вода, но нямаме и спрян радиатор. Всички са включени на 3 и така цяла зима не ги пипаме. Да не би във входа ви да са се отказали от парно повече хора и затова да е така?

# 272
Здравейте, момичета Hug!
Отдавна не съм се включвала, но ви "наблюдавам"  Wink отвреме навреме! Снимките на рождениците Митко и Бужи са чудесни, ама и децата са пораснали и вече са си големи момченца, не са онези пухкави бебчета, каквито бяха! А тортите  са си произведения на изкуството! За настроението и веселбата - те личат от снимките! Дано и двамата да са вече здравички, задава се топло време и разходки навън!
Валенцето, ние се отопляваме с ток,  за януари, при непрекъснато работещи радиатор с терморегулатор и климатик, платихме около 230 лв. /Сметката на свекъра ми, който се отоплява с печка с два реотана, като нощем я изключва, аз готвя и за него, пера го  и съм поела изцяло грижата за всичко, т. е . освен за отопление, друг консуматор на ел. енергия той няма, та неговата сметка е 250 лв/. Аз бих предпочела да платя повече пари за парно, но да е равномерно топло в целия апартамент, да имам топла течаща вода, която да не свършва само докато наготвя или някой от нас влезе в банята.

# 273
  • Плевен
Аз ходя при доц.Попов и му имам телефона,но той не работи със здравната каса.
Иначе съм много доволна от него,той ми следеше бременноста Peace

# 274
  • София
Мериан,ние сме в малка кооперация,в която живеят повече възрастни хора,които са решили,че ако не ползват много много парно,няма да плащат големи сметки.Оказва се обаче,че вече втори зима ние,които ползваме парното във всички стаи-тоест три радиатора +банята,плащаме съвсем малко над тях,които ползват по един радиатор.Оттам идва цялата работа.Но поне предните месеци имахме максимум по 180лв,сега... ooooh!
Дикси,ако него хареса домочадието,ме викай,ще помагам Laughing,аз не съм на диета...
Някоя от вас да е ходила скоро в Берковица?Тами живее баба ми,братовчеди..прекарвала съм си едно време ваканциите там.А сега сме канени на сватба на първата ми братовчедка.Вечерна ще е,та ще се наложи да спим там.И досега търсих хотели.Накрая резервирах ето тук
http://www.hotel-salvia.com/berkovica/berkovica.htm
Никак не обичам да ходя с децата зимата на непроверени места,но се надявам да е топло в стаите.

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 15:09 от Валенцето

# 275
Валенце, аз зимата не ходя никъде без духалката в сака.Хотели,вили,където и да ходим тя е с мен и си я ползвам.
Момичета някой поръча ли си снимки от интернет ,дали са качествени ,че имам да вадя около 300 броя.
Трябва да ме направят почетен фотограф. bowuu

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 15:46 от tony25

# 276
За гинеколог, ходя при Юрка Гешева, работи и със здравната каса в болницата, но там ехографа не е кой знае какъв. Иначе е в Света Марина в понеделник и четвъртък.

tony25, аз си ги пускам на фото Браво, но вече втори път ми правят едни бели ленти от страни та следващият път ще ходя директно във фотото.

# 277
  • Плевен
Момичета някой поръча ли си снимки от интернет ,дали са качествени ,че имам да вадя около 300 броя.
Трябва да ме направят почетен фотограф. bowuu
Поръчай ги в www.snimkitemi.com. Снимките са с много добро качество (но зависи и от това как си снимала все пак). Една снимка струва 15ст. За поръчки над 30лв има 10% отстъпка. Доставката до Плевен е 3.80лв. Плащаш при получаването.

# 278
Здравейте!  bouquet  bouquet  bouquet
Да се включа и аз.От Левски съм на 30г.Имам син Калоян роден е на 10.07.2003г.и в момента съм бременна с второто ни дете.Термина ми е за 11.07.2008г./в момента съм 5-ти месец/
Записала съм си час при д-р Стойков в инвитро център-Плевен.Имате ли някакви впечатления за него?

# 279
аз за ависа - мноого съм недоволна. не помня коя лекарка беше, ама ме изправи на нокти това лято. на преглед ходихме от службата, и- имала съм рана, за обгаряне, по най-бърз начин!още след три дни да ида, ще ми вземат за биопсия...около стотина лева...направо изпаднах в криза.обадих се веднага на доц.танчев, при него раждах, той дойде за десет минути до кабинета си,прегледа ме обстойно, повече от 40 минути разглежда "проблема" и стигна до извод, че това което е "рана" е просто съединителна тъкан, която се е появила след разкритието при раждането, ходих после пак, даже синът му беше там, и нямаше никакви следи от "раната". а на него му вярвам.сега пак ще ходя, тъкмо се позатопли времето, а и минаха четири месеца от последното ходене. та така, за авис медика...

# 280
  • Плевен
Здравей, Алиса. Hug
Спокойно можеш да се довериш на д-р Стойков и екипа на д-р Конова в новия център. Peace

# 281
Благодаря ти valja!Д-рСтойков ми го препоръчаха,а и в този център има 3Д,инямам търпение да разбера пола на бебока!
Пропуснах да кажа ,че се казвам Биляна и съм родена на 13.10.1977г.

# 282
Получих си 1-я голям колет от Ла Редут. Доволна съм. Само с някои от моите неща малко съм се надценила и са ми малко големи, но пък могат да се стеснят.
За генеколога - аз ходя при Гешева, но наистина в Окр.болница ехографа не е добър. В Света Maрина ми взема 30 лв. за пакет ехография и генекологичен. Мисля, че Веско Пенков в Хера може да работи със здравната каса, щом води ЖК. При него техниката е добра. Някой ако може да ти даде телефон да звъннеш да го питаш.

# 283
Добре дошла на новата ни мама. )))
За новият център не знам, не съм ходила, но се надявам да останеш доволна. )))

4o4olina, я се похвали какво получи. ))))) и от коя дата, че аз чакам от 27ми колет.

# 284
хора, извинявайте, но въпросът ми не беше при кой гинеколог ходите, а да знаете някой добър в диагностицирането на гинекологичен проблем, т.е. нещо като онко-гинекология, а не акушеро-гинекология, май само Дикси ме е разбрала какво имам в предвид.............повечето, които изброихте дотук наблягат именно на акушерската страна на проблема..........

Общи условия

Активация на акаунт