АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 397
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Ще кача снимки, но сега съм малко заета да снимам новите умения на Данинцето в хващането на играчки.

# 226
Аааа, добре 4е 4етох тук преди и аz да пиШа на Татти  Laughing  И аz мисля 4е е недораzумение, Ще се раzбере скоро. ПиШете като имате отговор от него  Peace

Бабъл, стискам ви палци много бърzо да намерите нова, по хубава работа  Hug

Енви, да, АБта объркват 4ревната флора. Спирай млякото докато го пие  Peace и вси4ко което съдържа zахар. Така ме посъветваха когато Милена пиеШе 1вия (и единствен) АБ. Дадоха ни и Перентерол, то нали си е само мая, можеШ да й дадеШ. Кисело мляко няма проблем да й дадеШ, напротив, бактериите в него са хубави zа стомаха  Peace  Стискам палци бърzо да се оправи малката бонбонка  Hug

Ние в4ера ходихме да гледаме парцели и си харесахме едно  Grinning  Реzервирахме го и до 10.3. трябва да реШим дали Ще купуваме или не. И съответно след това, дали Ще строим или не  Crazy

Днес времето е раzкоШно, над 15° и слън4ево, Милена и татко й сега Ще ходят в гората  Sunglasses

Лек ден  Hug

# 227
Айде на снимките, топли, топли, парят  Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222127

# 228
А Дани къде е?  Thinking А мамите на бонбоните? Wink
Страхотни са Юли и Иво! Heart Eyes Heart Eyes

# 229
Здравейте , ние пропуснахме срещата, защото и Симона я повтаря. Сутринта се събуди пак с хрема и кашлица, и не исках да рискувам, да зарази някой, още повече пък Дани.
Вчера ходихме на един манастир до София, "Свети Мина" , да запалим свещички и да се помолим за здраве. Хубаво място, откарахме 5 часа навън, но за съжаление това е резултата.
Ще взема и аз Умкалор.
На другите болнички  Hug
Отивам да гледам снимки.

# 230
  • Русе
Привет!
Скарлет, честит нов дом! С много любов, уют и детски смях да си го напълните!
Бабълче, стискам палци и вярвам, че е за добро новото ви изпитание! Hug

Хайде и ние в отбора на болните. Sad Още в петък сестрата ми каза, че Диди взела да кашля, но понеже не видях особена разлика от предните дни, вчера давах само Стодал... и един Осцилококцинум - еми, днес вече сме и със сополи и Т - явно вчерашния вятър, дето ни одуха я е доразболял  #Cussing out. Почнах и аз на своя глава Суметрулим (Нуни, това е Бисептол), АЦЦ и Проспан. Не че Суметрулима е по "цвете" от АБ, ама при Диди е действал добре досега (а при Преслав - никога  Thinking). Енви, от всеки АБ може да се получи разстройство, пък от по-силните - като Зината, съвсем. Rolling Eyes
Дано да намеря този Умкалор, дето Бабълчето го каза, че на док вече и знам репертоара, и ако не се влошим мисля да пропуснем срещата с нея. Praynig Дано само Преслав да удържи фронта, че утре не мога да съм болногледач. Confused
Много прегръдки на другите болнички и от нашия лазарет! Hug Hug Hug

# 231
  • София
Мале, и аз писах на Тати след като ви известих за темата - що ли не предупредих?! Дано не се засегне и да вземе да ни банне! ooooh!

# 232
Мале, и аз писах на Тати след като ви известих за темата - що ли не предупредих?! Дано не се засегне и да вземе да ни банне! ooooh!

А, не вярвам, 4ак пък да банне  Naughty Споко, Ще се наредят неЩата  Peace

# 233
  • Boston, MA
Юли и Иво са снимани в пресъхналият шадраван, в който Дани през септември миналата година играеше всеки ден.  Grinning

Дани пак е с ушна инфекция, предписаха АБ, но ще чакаме ден-два, да видим ще му минава ли без. Тази градина ни разби. 

# 234
  • София
На всички болнички  Hug

Изкарахме страхотен уикенд на Клисурския манастир. Мислехме да се качим до върха, но калните пътища ни убиха ентусиазма и затова си направихме пикник, накладохме огън и се забавлявахме до късно. Емо си имаше компания и макар, че все още е малък за колективни игри успя да се включи според възможностите си. Случихме на хубаво време и добре се поразтоварихме. Манастирът е най-добре поддържания, в който съм била. Стаите бяха с нова дограма, всяка стая с баня и тоалетна - направо като на хотел. Навсякъде чисто и подредено, а каква тишина и спокойствие е там - неописуемо. Вечерта отразихме подобаващо в един рибарник наблизо. Най-ми допадна заведението, защото вътре не се пушеше.
По пътя Емо спа и като се прибрахме едва го събудих, за да го изкъпя. Заспиването отново нему беше проблем, но... Човечето се наспа още 4:00 часа и се наложи да поиграем до 5:30 докато му се приспи отново. Сега съм  #Crazy smile3507

# 235
Раче, какво добро начало на седмицата си поставила!  Peace Завидях ви! А този манастир къде е - до Клисура ли!? Thinking

Нуни, на Кленбутерола пише, че е по лекарско предписание.

# 236
Привет и от нас  Hug
Завидях на всички, които са си изкарали добре събота и неделя. Ние също много се разхождахме, но сами, че нали е болен. Още сме с кашлица и бистри сополи, после сме на доктор да видим кво ще каже.
Юли и Иво са много пораснали  Heart Eyes
Лек ден на всички   bouquet

# 237
  • София
Енви, до Вършец е, след Враца. Докато изпяхме 2 диска песни и пристигнахме, но за вас ще трябва да предвидиш поне още един диск  Mr. Green
Но природата е невероятна и си заслужава да се отиде. през лятоот ще бъде вълшебно като се разлистят онези огромни дървета.

Юлче, защо само батковците на снимките - къде е усмихнатия бузанчо?

# 238
  • 2 етажа над тавана
Само набързо минавам.

Благодаря ви много за подкрепата и милите думи.  Hug Наистина е страхотно човек да има рамо, на което да се нареве и да получи дружеско потупване.  Вече ми поразмина ядосването на Спас. Сега остана май само лекото притеснение, но се надявам и това да мине скоро.

Айде и ние в графата с болните - Маги май е с рубеола, след малко ще ходим до лекарката да я види. Идея нямам откъде я е лепнала. Вчера като я доведе свекър ми ми се видя топла, мерих Т - беше 37,7, после стана 38 и преди да си лягаме беше 37,4 и реших, че няма смисъл да давам нищо за да я смъквам.
Сутринта като взех да й сменям памперса и какво да видя - целия корем и гърдите и в свивките на  ръцете - ситни червени точки. А и тя вика, че я сърби на корема. Т няма. А и цяла нощ не сме спали - само плачеше, мрънкаше, риташе с крачета. Има и някакви сополки.
Като се върнем от докторката - ще пиша какво е положението.

# 239
БабълHug!

Раче, много ни е далече това, наистина, т.е. не става за уикенд. Но си го вписвам в предпочитаните непосетени места! Peace

Разбираемо пусто е тук при това време.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт