АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 403
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ние сме на куклен театйр и няма да можем да дойдем на среща! Яд ме е!

Бабъл, не се ядосвай - моя мъж два пъти са го освобождавали от работа / предпочита тая дума!/ и двата пъти все за добро - по-хубава намираше! Спас какво работи всъщност?

Вчера бяхме на вилата, но времето не оправда очакванията и там температурата беше мах 15 гр, а следобяд падна до 12! Много духаше и се усещаше още по-студено! Слава богу сме добре за сега, че с толкова вятър...малко се притеснявах!

# 211
Много весело изкарване в парка!!! Hug

Мами, когато сте давали Зинат, получавало ли се е разстройство при детето!? newsm78

Велина пие за пръв път такъв АБ и ака направо течно, но само два пъти на ден.
Утре сме на док и той ще каже, но го мисля.
Петър също го повтори и кашля жестоко.
Имам уверенията на татито, че утре той ще вземе болничен.

# 212
  • София
Антибиотиците действат понякога разстройващо!

# 213
АБ на нас винаги ни действат мноого разстройващо.

Теди е много добре стои си в къщи-редуваме се с дядо му за разнообразие Mr. Green

Снощи преравях за някакъв закон по който да е регламентирано максимума отсъствие от ясла.
Директорката иска да ни "отписва служебно" ама нещо не и вярвам.
Някой да е запознат как стои въпроса-доки ще даде ако трябва някакъв документ?!? newsm78
Знам , че се правят пълни изследвания това няма проблем. Например 3 месеца дали може да се спре?

# 214
Роди,
предполагам това се урежда от наредба на Община Варна, както и от вътрешния правилник на самата ясла.
Можеш, да подадеш оплакване в Общината в отдела, който отговоря за ДЯ и ДГ, евентуално и в Инспектората по образование, но той май беше само за ДГ.

Супер, че Тедко е по-добре! Heart Eyes Това е най-важното!

# 215
  • София
Здравейте  Hug

Моя ден за писане в темата май се очертава да е само неделя когато Стаси е при майка. Вече не го обичам този ден, защото се изкривявам от чистене, а и ни налегна битов проблем и не ни огря срещата в парка.

Енви, Стаси е пил само Панцеф (АБ) и според мен, заради него, пак беше с разстройство, което ни отведе за 2ри път в болницата. Мисля, че Вени е права - АБ разстройват стомахчетата.

Роди, при нас беше така - 2 месеца ги извиних с бележка от личната лекарка, а за 3тия - с молба (от мен). Сега за март месец мисля или да го пусна за няколко дни (2 най вероятно) или да го водят на книга, аз да си ги платя и така ще си запазиме мястото.

# 216
Енви,
При Юли всички АБ действат много растройващо.За Зинат пък да не говорим...Дори пуснах микробиология, че се бях притеснила.Е излезе съвсем чисто изследването и на другия ден след спирането-пак си беше запечен Peace.
Да се оправят всички болнички дачица и да не тревожат мама и тати. Heart Eyes Hug.

# 217
енви, когато Яна беше на Зинат имаше същия проблем. Дано бързо се оправят и двамата.

Тя пък вече месец влачи една кашлица. Тамън се оправи и хаайде отново - но досега не са ни изписали АБ. Сменяме сиропите като луди. Не знам дали е правилно  Rolling Eyes

Бабълче, пожелавам на Спас бързо да намери нова, по-хубава работа Grinning

Данче, това си мислех днес, имам си една свободна неделя и тя ми минава в чистене и оправяне. Омръзна ми, а съм на едва 24  Laughing

Исках да питам - в яслите дават ли достатъчно течности на децата ви? Яна вечер като  я взема е умряла от жажда, почти не пишка или ако го направи е мъничко и много тъмно, което ме навежда на мисълта, че там нищо не пие. И още докато я събличам започва да ми бърка в чантата за шишето с вода. При вас как е?

# 218
О, много ме успокоихте! Благодаря!  bouquet

Ванче, разкажи за разходката! А може и да покажеш!
Wink

Нуни, а какви сиропи даваш?  Thinking То и нашите кашлици са от повече от месец.  Close Бяха на Кленбутерол+Флудитек, сега са на Кленбутерол+АЦЦ. Докът директно отсвири Проспана и Мукоплант, като твърде слаби.
Да, малко пие Велина в ДЯ и още от колата започва неистов рев за вода, но пък си пикае доста.

# 219
енви, нашата лекарка предписва само сиропи от типа на Стодал, Проспан и Мукосолван. Като видя, че не й минава от тях ни даде един Суметролим. Той беше най-ефикасен , пие се на 12 часа, но не е антибиотик. След втория прием й намаля кашлицата значително, изпи си цялото шише за 1 седмица и ето сега пак кашля. И то не отхрачващо, а сухо и силно. Мога ли на моя галва да й взема Кленбутерол?

Ванче, я наистина разкажи как беше срещата Grinning

# 220
  • София
Ние не отидохме на театър, защото нямаше места! Това салонче в Лагера на театър Ариел е много малко! Така че и ние се озовахме в Южен парк, но ви нямам телефоните!

Ей, много готино като е топло - всичко съхне бързо!

Между другото - Тати е заключил темата за поръчката - неможах да разбера защо - дали не се е объркал, че е отчетна?!

# 221
Ванче, я наистина разкажи как беше срещата Grinning
Ами да беше дошла да видиш Crossing Arms , вместо да чистиш цял ден.
На срещичката бяхме само Юлчето, Младен и аз-с децата, разбира се Laughing.Побъбрихме си чудесно, Младен се натича на воля след ИВо Laughing,Юли са насрамува на воля и така.А малкото Данинцееееееее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Аз направих само 1 снимка, разчитам на Юлето да се отчете с повече Peace.
Времето беше чудно и така по живо по здраво се разделихме в 12,00, че големите трябваше да лапат обяд и да спинкат.
Нуни, а даваш ли Зиртек, да не би да е алергична кашлица? Нашият док.казва винаги при кашлица и хрема-Зиртек.Аз взех какпите УМКАЛОР, които Бабълчето ми препоръча и свършиха чудеса Peace, незнам дали е случайност или не, но на 3-тия ден и помен от3-седмичната кашлица нямаше. Hug
Вени, жалко че не сме се видели  Tired.

# 222
Ванче, желание имах, но време и възможност не. Дано следващия път успея Heart Eyes Ако другата събота/неделя времето е хубаво може да се видим. И Дани искам да го видя, миличкото.

Благодаря за съветите за лекарствата   bouquet

# 223

Между другото - Тати е заключил темата за поръчката - неможах да разбера защо - дали не се е объркал, че е отчетна?!

Писах му на лични, да видим дали ще ми отговори, според мен е недоразумение  Rolling Eyes

# 224
  • 2 етажа над тавана

Писах му на лични, да видим дали ще ми отговори, според мен е недоразумение  Rolling Eyes
И аз писах, дано само не ни погне сега, че досаждаме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт