АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 411
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Здравейте майчета, съжалявам, че рядко пиша, но просто няма как... Честит празник със закъснение на всички празнуващи вчера, да са много щастливи!
Ние сме добре, купихме на Ивайло батут да скача, но както и с всички останали играчки, радостта беше не повече от един час.  Confused
Ивайло спи на декоративна възглавница, от тези дето са за диваните в началото ми се струваше доста дебеличка, но сега е доста тъничка и той обича да я гушка, даже сега мисля да купя още една такава, че да мога да ги сменявам.
За сега чао, че манджата ще загори.  Simple Smile

# 61
НАДЕНЦЕ, МИЛА, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!
ОБИЧАЙТЕ СЕ И СЕ РАЗБИРАЙТЕ ОЩЕ 8 по 8 по 8 ГОДИНИ!
  bouquet  bouquet  bouquet
Прелитам набързо. Днес сме по-добре. Нямаме с Пешо вече температура, но на мен ми излязоха 1 кило херпеси и съм вкисната от това, много ми е гадно  Close Twisted Evil На Али сополките почти отминаха  Praynig

Юлче, все си мислех, че по-усмихнато дете от Иво не съм виждала, но май Данинцито го конкурира яко  Mr. Green Невероятни дечица  Heart Eyes Поздравления за дечицата на приятелките  Hug
Браво на Емчо и сладураната Реа  Hug

# 62
  • София
Привет!
Имахме проблеми с нета и ни съм чела, ни писала! Да видим днес до кога ще има!

Наде, честит празник!
Честито и на рожденничките!

Раче, това, което пишеш е много обнадеждаващо! Дано продължава все така!

При нас нищо ново!

Ще почета, та да знам за какво пишете!

# 63
  • Варна
Ние сме добре!
Честита годишнина, Наде!
Аз пък имам билети за Металика, пък на  Mr. Green

# 64
  • София
Ти сега кво, дразниш ли ни?!  Wink  Ей, като си спомня предишния и яко се надъхвам. Май пак ще се ходи!

Някой знае ли в колко часа отваря Джъмбо (детския магазин)?

Валката за пръв път тази година заспива преди 11ч, черпя по повода  Grinning

# 65
Ти сега кво, дразниш ли ни?!  Wink  Ей, като си спомня предишния и яко се надъхвам. Май пак ще се ходи!

АЙде следващата априлска среща - на концертите на металика и кисс   Laughing Ние също сме там  Mr. Green

# 66
  • Варна

АЙде следващата априлска среща - на концертите на металика и кисс   Laughing Ние също сме там  Mr. Green

Мани, заради грешка в сайта сега имам билетите от 70лв. на трибуните до сцената , за цена промоцийка 60лв.  #Crazy А искахме на тревата...сега като си помисля май сме си добре там  Mr. Green

# 67
  • София
Наденце, Честита Годишнина!
Много, много да се обичате! Страхотна двойка сте!

Черпя днес, Ст чуква 30-така! Дано да е жив, здрав, а Господ да му и дава акъл!

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 09:32 от Данче-Калпазанче

# 68
Данче, честит ти юбиляр!  bouquet Да те слуша! Peace

Днес финишираме с празниците по случай РД на Пепи, след което ще пусна актуални снимки. Party

Весел уикенд! Hug

# 69
  • София
Металика! О, ие! Къде ще свирят?

Пуснах ви интересно предложение за пленума - на мен лично много ми хареса и ако не отидем там с вас, непеменно със семейството ще отидем!

# 70
Данче, честит рожден ден на Ст Grinning
Да е здрав, работлив и послушен Flutter

Тази хрема е ужасно упорита, 2 седмици Яна не може да се оправи. Сега започна да отхрачва, но не може да плюе храчките и ги гълта или пък ги повръща.

На Металика и Кис няма да ходя, но на Бон Джоуви (ако дойдат дано дано), на Лени Кравиц и на Кайли ще съм там  Party

# 71
Дани, да ти е жив и здрав рожденника и много да се обичате и разбирате.

# 72
  • 2 етажа над тавана
Данче, честито на Ст за кръглата годишнина!
Желая му да е по-отговорен, по-послушен и по-любвеобвилен! Mr. Green
Да му предадеш специално поздрави от Спас
Laughing

Наде, честита годишнина и на вас - още много осмици да навъртите заедно и да сте все така влюбени!

За възглавницата - Маги от лятото някъде спи на възглавница, не е много висока, с вата е вътре, поръчахме й я тук при една жена, която продава на пазара и шият по поръчка, тя каза, че си знаят каква трябва да е за малко дете. Когато се примъкне при мен ляга и на мойта, но и тя не е много висока.

Дани-то сладко ми напълни душата с тая усмивка!

Аз бягам, че не пиша от вкъщи и трябва да освобождавам компа.

В темата за срещата пуснах нова анкета - погледнете, ако можете!

# 73
Данче, честит празник на Ст  Grinning Да е жив и здрав, много щастлив с вас и много да си ви обичка!
Мерси за пожеланията за вчера  Hug
Днес Стенли е с температура 39 още от 2 през нощта, сополи  и кашля  Tired Надявам се да се преборим до понеделник, че да не прекъсваме, тъкмо започна да свиква  Praynig
Лек ден на всички!

# 74
  • Русе
Данче, честит ти юбиляр!
Да е здрав и разумен, да те слуша и почита, и да не забравя с какво съкровище се е сдобил! Hug

Наде, честита ви годишнина! Още много такива да посрещнете заедно, да сте все така готини и неразделни!
  bouquet
Мале, ама вие съвсем невръстни сте се омОтали... Shocked Wink
Стискам палци, да се размине на Стенли... Praynig, пък ти се въоръжи с търпение, че и при вас се почна сериала... ooooh!

Юлче, верно, малкият "усмивко" целият на тебе! Heart Eyes

енви, чакаме снимки на порастналия Пепи. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт